טוב אני צריך עזרה.....

prophet1

New member
טוב אני צריך עזרה.....

מכיוון שאני לא תמיד מבין תמילים בשירים ואני לא ממש קורא את הליריקס בזה של הדיסק אז אני צריך טובה מכולכם כל מי שיודע אישית על שיר עם משמעות עצובה או אפילו כזה ביקורת על משו (כמו נגיד ג'אנק הד של אליס) או משו בסגנון הזה כי המורה שלי לאנגלית רוצה שאני יכין לו קלטת והוא רוצה רק משמעות עצובה כזאתי אז בבקשה תעזרו לי וזה גם בשבילי כדי שאני אדע מה משמעות אמיתית כזאתי ומה לא תמיד טוב לדעת...

prophet1

New member
חח כן זה מה שאמרתי לעצמי

באמת כאילו כל השירים שעלו לי בראש זה רק אליס אבל אני רוצה להשמיע לו גראנג' בכללי לא רק להקה אחת... ותמליצי לי אולי על ההכי אמיתיים שיש של אליס אולי אה כן והדסיקים שיש לי זה: כל האליס כולל ג'אר וסאפ סאונדגארדן הכול חוץ מאולטרא מגה או קיי והאיפים פרגל ג'אם הכול כולל לוסט דוגס וסינגל של ג'רמי חח נירוונה הכול ואינססטסייד מאדר לאב בון האוסף הזה עם ה17 שירים אודיו סלייב טמפל אוף דה דוג יש לי את הפסקול של סינגלס גם לא זוכר עוד כרגע הקיצר תמליצו לי מפה כי כל השאר לא יעזרו לי אני לא מוריד...

RaSTA La Vista

New member
שירים עם משמעות עצובה?

pearl jam-black blind melon-mouthful of cavities alice in chains-nutshell mad season-wake up mad season-long gone day soundgarden-boot camp melvins-going blind soundgarden-fell on black days staind-it's been awhile (שיר קליט, וטוב יחסית לשאר של סטיינד) alice in chains-confusion והנה המלך של הבלדות והדיפרסיה- chris cornell אני חושב שבאופוריה מורנינג (הסולו שלו), פרט ל wave good-bye כל השירים הם פשוט שירי מוות. בהצלחה.

stevo32

New member
pearl jam - jeremy

pearl jam - wishlist גם כמעט הכל של פרל ג'ם...

stevo32

New member
כתבתי גם פרל ג'ם

כמעט כל השירים של פרל ג'ם מדברים על מוות,אכזבה...דיכאון בקיצור

jez23

New member
איזה שטויות

אתה מוכן להסביר איך אתה אומר דבר כזה?

prophet1

New member
חחח תודה רבה

אבל השמות לא עוזרים לי תגידו לי באיזה דיסק זה בבקשה... אה כן וגם תנו לי שירים שמדברים על דברים נגיד כמו SLUDGE FACTORY וכאלה שזה לא משמעות עצובה מידי אבל זה כזה משמועותי יותר נגיד מ DAM THAT RIVER לפחות ככה נראה לי אז גם כאלה יתקבלו בברכה אה כן וגם כאלה דברים כמו טמפל כאלה זה גם טוב נגיד השיר הראשון זה טוב.....זה כזה לא עצוב מטורף אבל זה כזה מדבר על אנדרו וכאלה... שוב תודה

stone cold jane

New member
הממ...

grievance ו rival מביינורל שניהם מתאימים לקטגוריה, של פרל ג'אם מביינורל וכל וורסס, במיוחד rats, blood ומן הסתם do the evolution מיילד ג'יין

prophet1

New member
טוב שכחו מכל מה שאמרתי זה מה שאני

צריך...... הלכתי למורה ושאלתי אותו בדיוק מה הוא רוצה ומה הוא רוצה זה שירים שגורמים לך לחשוב טוב אז תנו כל מה שיש לכם מכל הלהקות גראנג' ולא להגיד רק להקה אחת אלא כל מה שאתם יודעים תודה.

jez23

New member
בקשר ל"לחשוב"....

הממ.... רעיון יפה המורה נתן. חבל שאתה לא מיישם אותו ? לא? כאילו אני אשמח לחשוב ולתת מלא שירים שגורמים לי לחשוב אבל מה *איתך*? למה שלא תחשוב אתה ותראה איזה שירים גורמים לך לחשוב? זו שאלה מאוד מעניינת ואני אשמח לדעת את התשובה *שלך* אליה. התשובה שלי היא שכל שיר גורם לי לחשוב. וכל דבר כמעט גורם לי לחשוב. ואם אתה רוצה להיות ספציפי אז אני אתן את הדיסקוגרפיה של פרל ג'ם ונירוונה, וסוניק יות' ו....הרשימה כזו ארוכה שיש לי בלאק אווט רק מלנסות לחשוב אותה. ג'ז

prophet1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נו אני לא יודע אם זה מה שהוא רוצה פשוט הוא מתכוון לחשוב על משמעות בטח ואני אפעם לא התעמקתי במילים יותר מידי רק לפעמים נו אני פשוט לא בטוח אז לכן אני מבקש עזרה חחחחח וזה בסדר אני לא צריך את הדיסקרוגיפות דל פרל ג'אם ונירוונה יש לי את כל הדיסקים ושל רוב הלהקות גראנג' האחרות :) וסוניק יות' זה לא גראנג' ובין השאר אני לא סובל אותם פשוט אני רוצה שירים טובים לעשות על המורה רושם טוב חחח ואני לא סומך על עצמי כי כמו שאמרתי אפעם לא התעמקתי על הליריקס

RaSTA La Vista

New member
ליריקות שגורמות לחשוב?

אולי do the evolution של פרל ג'אם. אבל קצת קשה להבין על מה מדובר אם לא רואים את הקליפ או לא קוראים איזה מאמר שכתב מעריץ או משהו כזה. אבל בהחלט שיר שנותן נקודה למחשבה. state of love and trust, porch גם של פרל ג'אם. יש עוד, תחפש- תמצא, לא קשה, בכלל לא.

למעלה