טוב אני פה!!!!

טוב אני פה!!!!

אחרי ארבעה ימים של שיכרון חושים ואבסינט' אמיתי חזרתי וואי היה כל כך כיף וחזרתי עם אחלה משקאות ארצה.... בנדקטין (ליטר)
ייגר (750 מ"ל) אבסינט 70 % (700 מ"ל)
אבסינט אדום 200 מ"ל וואי היה ממש כיף ואפילו הרווחתי בקזינו.... ד"א אני יודע איך להכין וודקה קנביס... תהנו!

Crazy_Bitch

New member
אבסינט אדום?

נשמע מעניין... אני חושבת שמשקה שכבות של אבסינט ואבסינט אדום, אם תדליק אותו מלמעלה, יצא הדבר הכי יפה בעולם... וואו! אה כן... ברוך השב?

MEIMIS

New member
צלם צלם את האדום......

אגב עברתי טסט . . לא שזה קשור

מזל טוב עוד מעט אני אפתח את הפילים

השניים..... וכן טעימה קטנה מהדיוטי פריי...

JD Wannabe

New member
מזל טוב!../images/Emo73.gif

בטח השתמשת בטריק של לא לשתות לפני הטסט, אני צודק?

JD Wannabe

New member
גשש בלש בפעולה

שים לב שיש מבצעים עם כל מיני צבעים, 22 דולר זה ירוק, ולעומת זאת על הג'ק יש כתום (?) שזה 39 דולר. אבל וואו, לא ידעתי שאלו המחירים, אולי אני אסור בקרוב לחנות המשקאות הקרובה ואקנה בקבוק או שניים (לא יודע של מה).

MEIMIS

New member
אני בטוח שעיני רואות נכון ושתי ג'ק

עולה 22 דולר

JD Wannabe

New member
רגע, ג'ק זה לא מה שיפתח מחזיק?

אם לא אז אופס
אם כן אז נראה לי שלא הסברתי טוב. התכוונתי שהמחיר זה לא לפי המדף שהבקבוק נמצא עליו, אלא לפי ה"תווית" שיש לבקבוק על הצוואר. אימצתי את עיני ונדמה לי שבאחד המדפים עם 22 דולר אז רואים שלבקבוק עם "תווית" צהובה כתוב 29 ולא 22 וכו'. או אולי אני טועה...

MEIMIS

New member
אוף אני כבר מת ליסוע.. אני אצלם את

מחלקת האלכוהול כ"כ הרבה... כל בקבוק... הממ...יש שמה את האפטר שוק הירוק... איזה יפה הוא.. חסר לי בחדר

סניפטר

New member
אהלאן אהלאן

נו מה ספר איך היה איפה ישבתה (פאבים) ולא בכלא על הקנביס
וחבל שלא צלמתה עוד בדיוטי הייתי צריך את מחלקת הבשמים , ומובן אלכוהול , סגריות למשפחה , מיני בקבוקונים ,מחיר סכיני הגילוח , טובלרון , ונעבור למכשירי חשמל - דיסקמן שקורא MP3 ,רדיו דיסק לרכב שקורא MP3 ,מצלמת סטילס , ושכחתי עוד כמה דברים . אבל טוב שחזרתה !

סניפטר!!!

מחר 18:30 אני אצלך (ועכשיו בלי ביטולים..) צור קשר במסר (צריך מספר פלאפון שלך)

Crazy_Bitch

New member
סקסי, עכשיו כשחזרת

ואתה רענון ומאושר (האבסינט כבר הספיק לעלות לך לראש?), מה קורה עם המפגש?

האבסינט עדיין בראש...

מפגש הפורום בתכנון עוד מעט אפתח שרשור בנושא.... חייב ללכת ומה שלומך קרייזי?

האסינט עדיין בראש ../images/Emo13.gif

מפגש הפורום בתכנון עוד מעט אפתח שרשור בנושא.... חייב ללכת ומה שלומך קרייזי? ד"א אלון מתי התאריך שאתה חוזר? ובונא אני נראה מצורע בתמונה....!

Crazy_Bitch

New member
אלון חוזר ב-11.7

אם זכרוני לא מטעה אותי, מה שיכול לקרות. שלומי טוב, תודה. ושאלה לי אליכם- אתם חושבים שאני אצליח לעבוד אחרי מסיבה של בוגרי קורס ברמנים? בפעם הארונה חזרתי הביתה, אבל אני לא זוכרת איך...

marsala

New member
טל דון קורלאונה נוסע לצפון ארלנד

עד שבת בלילה ..אתה יכול לדאוג שכל השיכורייאדהbehave itself ??? Mosh ?

סניפטר

New member
בוודאי,אתה הולך להוריד כמה חביות???

או להרוות את צמאונך בגינס איכותי ותמסור בבקשה דש חם ל IRA ול DANY BOY יש לי שאלה אליך מי מייצר את הערק הכי טוב בארץ ?????

gh231

New member
קרייזי- במיוחד בשבילך

ראיתי כתבה במעריב שהולך לצאת משקה חדש קמפרי-מיקס עוד אלכופופס בשבילך...

למעלה