טוב אני פה. בערך

dht160

New member
טוב אני פה. בערך

עדיין נורא חולה ולקצת כל פעם ביום אבל בקושי תראו אותי היום. כי עד שאני יבין מה המצב פה ויעשה משהו.

לימור1977

New member
גיאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מה יש לך בדיוק? חום/כאבי ראש....

dht160

New member
הכול כמעט אותו הדבר

ייאלה תני איזה הערה על צ'ק בשבילי. התגעגעתי גיא

לימור1977

New member
הבריאות שלך יותר חשובה מצק../images/Emo8.gif

אחחחחחחחח הידיים עדיין רועדות לי אחרי שראיתי אותו בבלוג טי וי... הבאסה היא שאין להם רמקולים, ושצק היה בסך הכל חצי דקה. אבל לא נורא.... נראה לי שיש לך וירוס... תשתה הרבה תה.

dht160

New member
אני לא שותה תה !!!

אני כבר לא מכור די להדביק לי את זה. אני בכלל לא יכול לשתות שום דבר כי הלך לי חוש הטעם. שום דבר לא טעים לי ויש רק איזה 2 דברים שנאי מסוגל לאכול. מיום חמישי בערב עד אתמול אחרי צהריים לא אכלתי בכלל וכמעט אישפזו אותי ואני עדיין בסכנת התייבשות גיא

תגיד למנהלים מותר לפתוח

הודעה חדשה מתי שהם רוצים? אפילו אם היא לא קשורה לאהבה מעבר לפינה..טוב לדעת! ותרגיש טוב...

זה מה שמעניין אותך!?!!?! ממש לא יפה

לא יפה! וחוץ מיזה כן מותר לפתוח הודעות שלא רק שורות....

dht160

New member
אווו שלום

להודיע שמנהל חוזר זה לא רק מותר על גם חובה. כלל בתפוז של מנהלי פורומים הוא שגולשים חייבים לדעת בכל זמן בפיקוח של מיהם גיא

שלום שלום...

ונכון זה אולי חשוב..אבל זה לא אמור להיות ב-OFF!? לא כדאי שכל אחד שיהיה כאן יפתח הודעה לא!? אני לא באה בטענות או משהו.. זה פשוט ניראה לי די אבסורד..זה הכל.

k a b o o k

New member
לירן!!

עד אהובתי..
קרן, לאב יווווו

dht160

New member
המדנות שלי בנושא אוף טוב

(אני חייב להפסיק עם התוספות האלה) יש הודעות שצריכות לקבל את מרכז תשומת הלב אפילו לכמה דקות כד שהם יזכו לחשיפה ותודעה כי יש בהם חלק חשובה. במהלך היום ניהול הפורום שלי מתחלק ל 2. בשעות צהריים- אחרי צהרים אני נכנס ועודה סידור כללי ואם יש מסרים שצריכים לקבל חשיפה אז אני גורם לזה לפני שעות העומס של הפורום. בערב הפורום כבר יותר עמוס ועוסק בנושאים אחרים כמו הפרק היומי. לכן שהפורום "פנוי" אני מפזר הודעות שצריכות לקבל יחס אבל לא ממש ישימו
אליהם בערב. בערב את כל ההודעות הקטנות האלה אני אוסף יפה לשרשורי אוף למיניהם . אוקי? גיא

k a b o o k

New member
גיאאא, שמח שיותר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

התגעגענו..
לגבי מה שכתבת, תראה, הסדר שאתה עושה לא נכון
, אתה בקושי נכנס לפורום, בתור המנהל תשתדל להגיב על כל הודעה.. סידור זה גם מאוד חשוב, אבל לדעתי יותר חשוב שתשתתף
, ולא תלך, ותחזור אחרי שבועיים
אבל בכל אופן, התגעגענו מאוד
שמח שחזרת..

למעלה