טוב, אני עם סינית גמרתי

slightly

New member
טוב, אני עם סינית גמרתי

היה נסיון נחמד, אפילו מאד טעים, אבל לא שווה. הקפיץ לי את הסוכר ל 190. חזרה לשווארמה ....

תנסה ירקות , ואם יש לך מספיק

כסף ירקות אורגנים לא יזיקו ! תשתה מים מנרלים ולא קולה במיוחד לא של חברת קוקה קולה. תאכל בשר,עופות ודגים בכמיות הנכונות ובעזרת קצת רצון תהייה רזה ויפה ! אגב , אני אוכל מדי פעם במסעדות רק שאני מזריק רבע שעה לפני ! כמובן שכחתי שאוכל סיני מאוד טעים אני אישית נהנה לאכול אוכל סיני בכמיות הנכונות מדי פעם ! אני מקווה שעזרתי :)

דווקא סינית בשבילי...

זה ממש לא נורא, לעומת זאת שווארמה בפיתה עם טיפונת חומוס מקפיצה לי את הסוכר...

אני בכלל לא אוכל מהיר ,

מצדי שחברות האוכל המהיר יפשטו רגל בגלל בעיות הבריאות שהם גורמים לאנשים !

slightly

New member
אהה, באמת ?

ומה כ"כ לא בריא בשווארמה ? וחשבת על זה שאולי מכינים אותו בבית ? ואולי גם אוכל סיני מכינים בבית ? ואפילו פיצה ? ויש עוד כמה דברים שאפשר להכין בבית, לא חייבים לחיות על אוכל מהיר ...

כעיקרון שווארמה באה בדרך כלל

בפיתה עם חומוס עם ציפס וכל שאר הדברים לכן כעיקרון אני לא קונה שווארמה במקומות מילוי אבל שווארמה שמכינים בבית אין בזה כל בעיה :)

חוץ מכמות הגדולה של השמן

שבדרך כלל השווארמה מכילה שלא לדבר על הועבדה שאוכל מתוגן זה לא בדיוק האוכל הבריא לספורטאי כמוני וגם לאנשים אחרים. בכל מקרה תשלב יותר ירקות ומים בדיאטה שלך !

slightly

New member
שווארמה לא מטגנים

ושווארמה הודו מכילה כמות מזערית, זניחה, של שומן.

אגב , פיצה אפילו שמכינים בבית

נורא לא בריאה גם לסוכרתים וגם לאנשים שלא סובלים מסכרת ! אם אתה מכין בבית פיצה ואוכל פיצה עגולה אחת בשבוע תצטרך המון אימונים בשביל שלא תעלה במשקל !

למעלה