טוב, אני נכנעת

טוב, אני נכנעת../images/Emo3.gif

הייתי קוראת סמויה פה תקופה, אבל נשברתי
אני ים, וחבר שלי חייל בקרבי
היה דיי בסדר עד עכשיו, כי היציאות שלו דיי טובות מאז שאנחנו יוצאים וזאת כי הוא כבר ותיק ועוד חודשיים חוזר לחיי האזרחות שלו.. רק שעכשיו הוא סוגר 28
עבר כבר שבוע וחצי מאז שהתראנו אבל זה עוד לא חצי מהזמן שאמור לעבור! ועוד גרוע מכך, את רוב הזמן הוא מעביר בשטח ואין לי דרך לתקשר איתו בכלל, שלא נדבר על הדאגה
פתאום כולם נהפכו לי לחיילים. אח שלי הגדול והבכור התגייס השבוע, בת דודה שלי שהיא חיילת בודדת עברה לגור אצלנו לפני כמה שבועות וגם היא סוגרת מלא כי היא קרבית וכל יתר החברים גם הספיקו כבר לעלות על מדים.
חופש חנוכה הזה מסמתן לי בהרבה געגועים
אז.. נעים להכיר

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifברוכה הבאה :)

אני שחר, עוד 3 חודשים בת 18. חבר שלי בן 19 וחצי כמעט חובש קרבי בחיל הנדסה :) ביחד כבר כמעט שנה ו8. ספרי עוד קצת עליך ועליכם :)

../images/Emo140.gifעוד על עצמי, ועליו

אני קיבוצניקית, בת 18 גם עוד מעט. הוא מבוגר ממני דיי בהרבה (|מסמיקה|)- בן 22, לוחם בשריון.
ביחד חצי שנה
תודה רבה

GrowingMadness

New member
ברוכה הבאה D:

אני שי, בת 18 וחצי מהצפון. :) חבר שלי בן 20 אוטוטו, ומשרת בכפיר.. הוא בצבא מנוב' 08 ובכפיר ממרץ 09'
אהע, ויש לך את השם הכי מדהים בעולם

ליהי1110

New member
ברוכה הבאה =]

אני ליהי בת 18 עוד יומיים =]=]=] חבר שלי בגולני מאוג' 09 ביחד שנה ו4 מאושרות תחפרי פה! באמת שאני מאוד נהנת לעשות את זה חחחחח

dandi99

New member
ברוכה הבאה :)

אני דניאל בת 20 מהמרכז וחיילת מ-ש-ו-ח-ר-ר-ת. חברה של שריונר (אוג' 07) כבר 10 חודשים.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני לי, 18 חבר שלי (19+) בגולני מנובמבר ואנחנו ביחד 3 שנים וחודש
מקווה שהפורום יעזור לך להעביר את הזמן שנשאר חח

ענבל1693

New member
welcome!!../images/Emo24.gif

אני ענבל,עוד חודש 17 ביחד עם החייל(19 בדיוק) כבר שנה וארבעה חודשים תותחן מאוג 09 ברוכה הבאה לפורום! מוזמנת לשתף לבכות לצחוק ולספר מתי שבא לך :)

למעלה