Jagged chaos
New member
טוב אני נואש...
הודעות לא נפתחות פה. שיש פה דיבורים זה רק ב-נצל"ש. ומה שאני מנסה לא עובד
אז יאללה עוד שאלות אלאניס
מה השיר הכי טוב והכי גרוע ב- Live? טוב, נתחיל מהגרוע,. בעיקרון, יש לה יחסית הרבה, כי את רוב השירים שלה אלאניס עושה עם אפקטים של אולפן ושילובים של יותר משתי קולות בדרך כלל, והיא לא לוקחת זמרי רקע, רק ב-96\95, אבל הזמרי רקע היו גברים עם קול שהכי לא בא סימולטנית טוב עם של אלאניס. בכל מקרה, אני לא אוהב בלייב את אלה---> Ironic Sympathetic Character (במיוחד ת'סוף!
) The Couch (הבס ועוד משהו ממש חסרים פה) I was Hoping (למה מתלהבים מהגרסה האיטית הזאת?) Unsent - (שוב, חסר הבאס ועוד איזה כמה אפקטים של אולפן) Still - חסרות אנרגיות של התלהבות בשירה, זה מטורף Joining You - פער עצום באנרגיות בין הלייב והסטודיו במקום הראשון---> Hands Clean (פשוט גרוע, אין מאיפה להתחיל) לא שמעתי ממש שירים מ- So called Chaos בלייב, אז
ואלה הטובים בלייב, ברוב המקרים אפילו מהמקור: Not the doctor 1999-2000 - בזבוז ומצערת ההכרה שרק אני ועוד כמה מאות יודעים שיש כאלה 7 דקות של אומנות אלוהית. You Learn 1996 - האנרגיות
, חייבים לראות כדי להאמין Can't Not 1998 - איך היא לא מוסיפה את העיבודיים המוזיקאליים האלה בסטודיו?? האוטרו בגיטרה חשמלית של can't not הוא ע-נ-ק, ובכלל, הרבה רגש מתפרץ מהשירה שלה. צמרמורת מלשמוע אותה איך היא שרה - beacuse i canNOT WA-LK without my CRU-tches ו- beacuse i can't help LAAAAUGH at underestimation וכל הקטע של ה- why do you X me? why still One 1997 - שמעתם את הגרסה הזאת? גרסה מעולה, עד סוף הפזמון הראשון זה רק אלאניס וקיבורד, וזה נשמע בהתחלה מרדים, נכנסים יפה התופים והבאס אז, ואלאניס צועקת את הנשמה שלה החוצה בגרסה הזאת, הדקה וחצי האחרונה, אחד מהשיאים שלה, איך שהיא צועקת - it always looked good on paper it always sounded good at theory Uninvited A Man Fear Of Bliss Sister Blister Unprodigal Daughter King Of Intimidation No Pressure Over Cappuccino Unplugged - זה עדיין לייב
, מתי שהאלבום יצא הייתי ממש משוכנע שזו גרסת סטודיו שהוכנסה לאלבום, לא האמנתי שאפשר לתת כזה ביצוע בהופעה, נשמע כאילו כל חלק בשירה שלה מחושב במיליון חזרות, לחשוב שהכל בא לה ב- 4 דקות ומשו - זה אימפריה. אם אתם לא מגיבים וזו תיהיה ההודעה היחידה בשרשור הזה - אני פתטי טילים
הודעות לא נפתחות פה. שיש פה דיבורים זה רק ב-נצל"ש. ומה שאני מנסה לא עובד