טוב, אני מרשה לעצמי.

טוב, אני מרשה לעצמי.

מרשה לעצמי להצטרף, כלומר. אתמול הייתה הופעה מדהימה של סינרגיה פה בצוללת, ובחיי שהרבה זמן לא נהנתי כמו שנהניתי אתמול בהופעה. לא הכרתי הרבה שירים שלהם, כלומר, ידעתי פה ושם שירים, הכרתי את הלהקה ואהבתי את הסגנון, אבל באמת שאי אפשר לומר שבאתי לשם בשביל הלהקה ולהגיד כמה שאני חולה עליהם (עזבו את זה שבאמצע ההופעה אמרתי לרון שאני אוהבת אותו
). בכל אופן, חצי מהמילים לא ידעתי! אבל היה כל-כך, כל-כך, כל-כך, כלכךךךךךךךךךך! טוב! הלהקה ללא ספק יודעת להופיע, וזה משהו שלא קורה הרבה, אז אני שמחה שיכולתי לחוות את זה. ובכלל, גם בפן האישי הם מדהימים. לא ציפיתי מהם להיות כאלה חמודים ומתוקים לקהל (ולעזאזל עם זה שרק עם בנואה יצאו לי תמונות נורמליות
). ככה ש.. כן, אני וחברה שלי (באנו ביחד), החלטנו שפעם הבאה שהם פה בירושלים אנחנו באות. שוב. רק כדי להתלהב מהיופי שלהם (כמה כיף לי שאני מכירה מישהו שהוא כפיל של רון
). בכל אופן, חפרתי נורא, אבל באמת שהיה מדהים, וההופעה שכנעה אותי להצטרף! אז... "עכשיו גיליתי שאני אשםםםםםםםםםםם! אני חושב על זה ולאאאאאאא נושםםםםםםםםםם!" (ובואו נשמור את זה בינינו, כן? אבל כשרון עמד מעליי הייתי כ-כ-ה קרובה לתפוס לו את החבילה
)

תודה ../images/Emo13.gif ואפשר שאלה?

מה הקשר שלך ללהקה? כי אני קוראת פה הודעות ומבינה שאתם קשורים איכשהו.. סליחה אם זה לא במקום.

סינטטית

New member
חחח נכון

אבל תיאורתית זה לא מעשית, ובגלל זה זה אומר שזה לא נכון... חח
זה סתם צחוקים שלי עם אח שלו בקיצור.

../images/Emo6.gif

את יודעת מה זה לראות את גפן בלי חולצה ולהיכנס לשיתוק!? תיסכול אלוהי. ברוכה הבאה ושמחה שנהנית

yaelshaltiel

New member
אה זאת היית את.. חחח

אז זאת את שצעקת להופמן שאת אוהבת אותו.. חח זה היה מצחיק. נראה לי עמדת לידי.

למעלה