טוב... אני מצטרף...

תופיסט

New member
אז בוא נדאג שהוא ירטב בחזרה.

יש לי סטארט אפ חדש... למה אין בתי ספר לסנוקר בארץ? מועדונים יש בשפע, הישראלים מאוד אוהבים לשחק סנוקר. כמעט בכל עיר יש מועדון אחד או שניים. אם לענפי ספורט פחות פופולארים בארץ כמו שחיה, התעמלות וכו... יש בתי ספר מסודרים, למה לא לסנוקר? במה שונה הספורט הזה מהשאר? אז זה הסטארט אפ שלי... יש שותפים?

9ball master

New member
איך בדיוק ???

יש פה אולי 4 אנשים בפורום הנ"ל ומרביתם לא כלכך מבינים בספורט הזה. לגבי בתי ספר לביליארד, יש מספר מקומות שמציעים שיעורים/אימונים אבל האנשים שעושים את זה לא יודעים מה הם עושים, יש רק אחד בארץ שיודע מה הוא עושה ויודע ללמד כמו שצריך, אם אתה רציני ורוצה ללמוד אז תיצור איתי קשר ואני אפנה אותך לאיש הנכון. ניתן לשלוח לי מייל ל [email protected]

9ball master

New member
the others

האחרים לא טובים כי זה לא מספיק שמישהו הוא שחקן טוב, לדעת ללמד זה שונה, כמו כל דבר אחר בחיים הבסיס הוא הדבר הכי חשוב ובלי בסיס טוב לא ניתן להמשיך לבנות, האחרים ילמדו אותך לסובב את הכדור לפני שהם ילמדו אותך לאחוז נכון את המקל (אולי בגלל הסיבה שהם בעצמם לא עושים זאת נכון). אם ברצונך ללמוד איך עושים זאת נכון ואתה מוכן להשקיע, אני מציע שתשלח לי מייל לכתובת שרשמתי בהודעה הקודמת.

תפסיק לדבר שטויות....

יש כמה שיודעים לאמן ויודעים לעשות את זה במקצועיות......

Anin17

New member
באיגוד יש אימונים מסודרים עם יאשה

המאמן הלאומי ועוד כמה חברה

9ball master

New member
קצת רצינות

האימונים עם יאשה הם עבור חברי נבחרת בלבד, כלומר לא בשבילך !!! ואם כל הכבוד ליאשה כשחקן ללמד הוא לא יודע. גם האקדמיה החדשה לפול זה בדיחה אחת גדולה !!!! מי המדריכים: 1. יוסי לוי - אין לו מושג בכלום, כל מה שהוא יודע זה לעשן תוך כדי משחק - ממש ספורטיבי !!! 2. חגי - הבן אדם משחק בקושי חודשיים, הוא פשוט קרוב לצלחת בקיצור, אני לא יודע עד כמה אתם מבינים בספורט הזה אבל עדיף שהפורום הזה ישאר יבש ושלא יכתב פה שטויות

תלוי את מי אתה מכיר??....

יש את יאשה (אני מכיר אותו בתור אפריים) מהאיגוד... יש את עופר מהמונארך...... יש לך את יהודה, אחד השחקנים הטובים בארץ לדעתי...... יש את עופר מהלינקולן שמלמד, אבל אני לא יודע באיזו רמה הוא!!.... יש לך את ציון, אלוף הארץ שכל חודשיים הוא בתחרות אחרת בחו"ל..... מספיק, או אתה רוצה עוד??.....

9ball master

New member
ok

יאשה/ אפרים/ פרימה - שחקן סנוקר טוב - לא יודע ללמד יהודה - היה שחקן טוב לפני שנולדת אך שהוא מלמד הוא מדבר שטויות עופר מלינקולן - אחלה בחור אבל כל מה שקשור לביליארד זה ממנו והלאה ציון - נכון להיום השחקן הכי טוב בארץ או יותר נכון הכי מדויק בארץ הוא עושה כדורים מכל מצב אבל עדיין יש לו מה ללמוד בכל מקרה אם ראית אותו מלמד אז היית יודע שהוא לא יודע מה הוא עושה. עופר מהמונרך - כבר שנתיים לא במונרך אבל פה פגעת בול - היחידי בארץ שיודע מה הוא עושה

כעיקרון......

אני יודע שעופר הכי טוב... בקשר לכל השאר אני לא יודע איך ומה הם מלמדים (גם עופר אני לא יודע כי לא למדתי) אבל הם מבינים טוב...... ואם אתה מכיר את כולם.... מי אתה??...

Anin17

New member
ההיגיון אומר למה לא

אבל בפועל המצב אחר לחלוטין אתה חושב שזה קשה לבעל מועדון כלשהו לארגן מאמן או 2 ולפתוח בית ספר לספורט הביליארד מקום יש, ציוד יש, קהל פוטנציאלי יש, אז מה עוד צריך? אבל בכל זאת אנחנו לא רואים בתי ספר כאלו נפתחים, אתה יודע למה? כי אין לזה ביקוש ותהיה בטוח שאם היה ביקוש כבר מזמן היו נפתחים כמה אני חושב שיש לזה גם קשר למנטליות הישראלית

9ball master

New member
אתה טועה

1. יש לזה ביקוש, רק כזה מוצג בצורה כזו לא רצינית אז אף אחד לא יזרוק על זה את הכסף שלו. 2. "מאמן או שניים" - אתה עדיין לא מבין שאין כאן אנשים עם הידע המספק עבור זה - סמוך עלי אני עברתי כמה שיעורים מקצועיים בארה"ב כך שיש לי למה להשוות ואני יודע מה אני אומר. 3. יש ציוד - איפה ???? כל השולחנות בארץ הם זבל שלא עומד בשום קריטריון של שום התאחדות ביליארד למעט השולחנות פול במועדון המונרך אבל זה מקום מלא בערשים וממש לא כיף ללכת לשם

Anin17

New member
לא זכור לי שאמרת איך קוראים לך

בכל מקרה יש לי קצת בעיה עם הניסוח שלך - מאוד אגרסיבי ונחרץ בקשר לסעיף הראשון - אין להם גם בעיה להציג את זה בצורה מכובדת, הכוונה שלי היא שאם זה היה כדאי והיה לזה ביקוש מינימלי בעלי המועדונים היו הראשונים להרים את הכפפה. יכול להיות שאני טועה אבל זו היא דעתי בקשר לסעיף השלישי - אתה צודק, רוב הציוד בארץ נמצא במצב מתחת לכל ביקורת אבל לא חסרים מקומות בהם שומרים על הציוד כמו שצריך ותמיד מחליפים ומחדשים כשצריך. להכליל ולהשתמש במילים "כל השולחנות בארץ הם זבל" לא במקום עוד הערה קטנטנה יש פה סוגים שונים של אנשים עם ניסיון שונה, טעם שונה, העדפות שונות ודעות שונות. בחלק גדול מהתשובות אין נכון ולא נכון ומה שנכון בשבילך יכול להיות לא נכון בשבילי - בשביל שאף אחד לא יפגע ובשביל לשמור על כבודנו וכבוד אחרים בבקשה נא להימנע מאימרות כגון "לא מבינים" ו-"מדברים שטויות" יש פה אנשים מאוד מכובדים עם ניסיון עשיר כמו לדוגמא זוהר, אופיר ,אלון וגם אתה

9ball master

New member
מצטער

אני מצטער עם משהו מרגיש נפגע מדברי אבל........ אם למישהו ממכם היה את הידע שיש לי או את הניסיון שיש לי בספורט הזה או את ההיכרות שיש לי עם הספורט הזה במקומות שבו הוא הרבה יותר מפותח, ואם למישהו ממכם הספורט הזה היה קרוב ללב כמו שלי אז אני מאמין שכל אחד ואחת מבאי הפורום הזה היה משתמש בלשון הרבה יותר ארסית ממני, תאמין לי שאני שוקל כל מילה לפני שאני מדפיס אותה ואם אני מזעזע את עולמו של מישהו אז אולי זה לטובה (בהתכלות לטווח הרחוק) עכשיו אני אנסה לענות לך בצורה שאולי (אני מקווה) תהיה יותר עדינה 1. יש לבעלי המועדונים בעיה להציג את זה בצורה מכובדת ורצינית כי חסר להם ידע, אני מציע שהם יסעו לחו"ל ויעברו קורס בסיסי בחו"ל ואז אולי הם ילמדו איך דברים צריכים להיות מנוהלים ומוגשים, הבעיה הישראלית היא שרוב בעלי המועדונים רוצים לראות תוצאות עכשיו וזה בלתי אפשרי, על מנת לראות תוצאות נכונות יש בהתחלה להשקיע ואת זה הם לא מוכנים לעשות (תאמין לי- דיברתי עם רובם), בעלי המועדונים בארץ לא פתחו מועדונים בשביל הספורט אלא בשביל לעשות כסף ומבחינתם יש כאן ניגוד אינטרסים. 2. זה שיש מועדונים ששומרים על הציוד שלהם עדיין לא אומר שהציוד הוא טוב, זה שמחליפים בד כל כמה זמן לא עוזר עם יש חורים בשיש למשל, אז לא כל השולחנות בארץ הם זבל, או.קיי, סע לחו"ל ותשחק במועדונים נורמלים ואחר כך תמליץ לי בבקשה על שם תואר אחר עבור השולחנות בארץ, אני מאמין שאתה תהיה יותר בוטה ממני אבל מצד שני כבר נאמר שזבל של אדם אחד הוא זהב של אדם אחר. 3. לגביי "לא מבינים" או "מדברים שטויות" - בעולם של הביליארד ישנם המון אמונות טפלות (ולא רק בארץ) - לאט לאט הרבה דברים שנתפסו כנכונים לפני כך וכך שנים מתבררים כלא נכונים או לא מדוייקים. ישנו צורך לשמור על ראש פתוח ולקבל דברים חדשים גם אם זה אומר שזה הפוך ממה ששחקן טוב בן 60 אמר לך, אני מבטיח לא לכתוב פה דברים שלא נבדקו לעומקם מול הגורמים הכי רלוונטים בעולם!!! כן כן בעולם (אני בקשר עם מס' גורמים לא מעטים בעולם לגבי נושאים שונים שקשורים לספורט הזה אם זה בנושא ציוד, חוקים ועוד. אני מוכן להפגש אתך ולהראות לך דברים שקורים פה מתחת לאף של כולם שהיו מרתיחים את דמך בצורה שעולם הביליארד מנוהל בארץ, וכן אני חרטתי על דגלי מלחמת חורמה באיגוד המגוחך הזה שאמור להיות הסמכות המקצועית לביליארד בארץ. דרך אגב, שמי הוא 9ball master :)

Anin17

New member
יאללה קיבלת את תפקיד השריף בפורום

ואני רציני עכשיו שאתה שריף אתה לא יכול לירות סתם ככה באויר תפרט, תרחיב, תאמת, תן דוגמאות ותתחיל מ-2 הפיסקאות האחרונות

Anin17

New member
ד"א אם בא לך לספר לנו קצת על עצמך

מה המשחק האהוב עלייך איפה אתה משחק וכל זה..

למעלה