טוב, אני מותש...
היי כולם. סליחה שאני לא עושה תגובות, כי פשוט אין לי כוח להזיז כמעט את יידי על המקלדת שמעו איזה יום מבאס. הילדה שאני תמיד צוחק איתה בכיתה, פתאום מתחילה לרכל עליי, מסתבר. המורה שלי פשוט כנראה לא רואה את האצבע שלי, הצבעתי כמעט לכל דבר (כולל לשרותים), ובקושי נתנה לי פעם אחת. לעומת זאת ל - בבונים היא בכיף נותנת לדבר. אז בקיצר היום התרמתי לאילן, אגודה לנכים, יש 5 , 10 ו20 רוצים לתרום (אופס , זה מין רפלקס...
אז בקיצר לא רק שהתרמתי עם ילדה שלא בדיוק נהניתי להסתובב איתה. וגם היה לי חוג שחייה היום, אז אמרתי לה שמ 2 וחצי נתרום עד 4 ברחוב, ואז אני אלך לחוג, אחזור ב 7 ו נתרום עד 8. ( אגב , זה גם היום היחיד בשבוע, שאני ישן בצהריים), והיא עוד התלוננה!. אז זה עיצבן אותי, אבל הצלחנו לסדר את זה, אז ככה זה הלך, חזרתי מביה``ס בהרגשה בסדר אכלתי, ראיתי טלוויזיה 5 דקות, יצאתי להתרים בחום , אך אני עדיין מאולף, חזרתי, הלכתי לאוטובוס, לבריכה שאני לומד בה. הגעתי שחיתי, חזרתי הלכתי לתרום בהרגשה של כלור בעיניים, ובסוף גם לא סיימנו את הפנקס. אאאאאאאאיייייייייייי, איזה יום, אוי זה יצא לי ארוך, טוב בכדי לקצר, רציתי לכתוב על כמה סוגי של תגובות מאנשים בהתרמה ברחוב או בבתים - 1. תרמתי... 2. מסתכלים בפרצוף מוועת כי לא מבינים עברית 3. לא רוצה להתרים... 4. (ברחוב), אני מתרים רק בבית 5. מה ההתרמה היום? לא שבוע הבא? טוב... אוי וגם עכשיו אני צריך לעשות שיעורים, דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי וזהו בערך, תשאירו תגובות ושלומצי סתבירי לי מה זה המילה הזאת מהשאלון של נענע, עמית בן 11 וחצי...
היי כולם. סליחה שאני לא עושה תגובות, כי פשוט אין לי כוח להזיז כמעט את יידי על המקלדת שמעו איזה יום מבאס. הילדה שאני תמיד צוחק איתה בכיתה, פתאום מתחילה לרכל עליי, מסתבר. המורה שלי פשוט כנראה לא רואה את האצבע שלי, הצבעתי כמעט לכל דבר (כולל לשרותים), ובקושי נתנה לי פעם אחת. לעומת זאת ל - בבונים היא בכיף נותנת לדבר. אז בקיצר היום התרמתי לאילן, אגודה לנכים, יש 5 , 10 ו20 רוצים לתרום (אופס , זה מין רפלקס...