טוב אני מבינה

טוב אני מבינה

שהיום רק ליאתי מעניינת את כולנו (וזה בכלל לא רע) אבל מכיוון שיש לי מה לעשות )לסדר את הציפורניים, להחליט מה אני לובשת בערב ולקבוע תור למספרה) אני נאלצת להתרחק מהמחשב אחרת אני הולכת לבר מיצווה עם טרנינג
אז אני אגיח מידיי פעם לראות מה קורה. תעשו טובה, אולי תגידו לי אתם מה כדאי לי ללבוש, יש לי חצאיות, יש לי שמלות, יש לי מכנסיים יפות וחולצות שמתאימות, רובם בשחור או צבע כהה כזה או אחר וגם איזה לק יתאים, לק עם צבע או סתם פרנץ' אני אחזור עוד מעט לראות מה אתן אומרות

הממממממממ

חצאיות זו קצת בעיה, אירוע של המשפחה, אתה יודע, אבא אמא אחים דודים והחצאיות שלי, איך נגדיר אותן? לא ממש "צנועות" אם אתה מבין למה אני מתכוונת. אני שוקלת ללבוש חצאית שהיא הכי ארוכה מבין החצאיות שלי עם איזו חולצה חמודה, אבל גם היא לא ממש צנועה (לא שיהיו שם דתיים או משהו) יש לי שימלה עם צווארון סיני שגם אותה אני חושבת אם כדאי או שבסוף מכנס וחולצה וזהו. מכה, בגלל הבר מיצווה משבוע שעבר אפילו לא היה לי זמן לקנות משהו במיוחד לבר מיצווה הזו (וגם אי אפשר לשים את אותה שימלה מהאירוע הקודם כי זו אותה משפחה) טוב יאללה תנו לי איזו בעיטה בטוסיק שאני אעוף מפה

רוצה להתחדש ?

בא לך ללכת עם השמלה שאת אוהבת אבל כבר ראו אותך איתה? צאי לקנות של קטן משו סרוג שרצ היום כלכך (בשחור ) זירקי אותו עלייך על הכתפיים \גב. את אחרת!

liat ליאת

New member
לא סיפרו לי שאת קנאית ../images/Emo12.gif../images/Emo123.gif

ומה רע בטרנינג לבר מצווה? מבטיחה לך שתהיי שונה ומיוחדת מכולם
ועכשיו הסתכלי על הבחורה הימנית, איך נראית לך התלבושת שלה? זה בכיוון שלך, או לחפש משהו אחר?

למעלה