טוב.... אני כבר נואש

טוב.... אני כבר נואש

אני תר אחר הצמודה שלי ... ואין עקיבות .. טאקי , אם לקחת אותה אני מבקש שתחזירי .. המוצא היקר יבוא על שכרו חושב על המחר .. אבל חי את היום

tot15

New member
מצאתתתתתתתתי

היא איתי בטלפון היא פשוט לא מצליחה להכנס לאתר

תגידי לה...

שתידפוק בדלת ... אני מבטיח לפתוח לה . ואת ... אני מבטיח שתבואי על שכרך . חושב על המחר .. אבל חי את היום

tot15

New member
איזה שכר

קצפת אוו שוקו?

גם וגם ...

ואני מבטיח לדאוג לך לרואי כצמוד. אבל מה נעשה עם זה שישן וזה שחולם ..?? בשיר קוראים לו יעקב , לא ..?? חושב על המחר .. אבל חי את היום

tot15

New member
ימשיך לישון

ועליזה בטח תטייל בארץ הפלאות לא?

ישראל ישראל ישראל ...

בטח בה´ .. ישראל ישראל ישראל .. בטח בה´ חושב על המחר .. אבל חי את היום

yafit75

New member
חזתי צמוד שלי,,, כל כך התגעגעתי,,

היית חסר,,, משום מה לא הצלחתי להיכנס לאתר,, ונכנסתי ללחץ... המחשבה,,, שאתה מחכה לי , בודד,,, שיגעה אותי,, הפכתי את אמאמא של המחשב ובאתי.. נשמה.. רק אליך... אני שלך, ואתה שלי... לעולמי עולמים

yafit75

New member
U הסמקתי...../images/Emo99.gif

במיוחד בשבילי? נחמד, מגניב,,, מהמםםםםם איזה מזל שאף אחד לא קורא את מה שכתבת,,, אחרת גם הם היו נופלים, מה נופלים , מתעלפים... אני לא עומדת בזה... באלוהים... בואנה, תשפכו את כל הדלי עלי,,, לפני שאני מאבדת את ההכרה. יא מתוקי,, זה מה זה חמוד...באמת... נורא ריגשת אותי.. בקצב הזה אני אקבל התקף לב! שולחת לך אלפי נשיקות,,,

צמודה ...

דווקא מתאים לי שתיתעלפי עליי ככה שאנחנו צמודים .. עברתי קורס עזרה ראשונה .. קיבלתי 100 בהנשמה . חולה על הצמודה שלי .. הצמוד הניצחי חושב על המחר .. אבל חי את היום

yafit75

New member
בוא מהר ,סחטי,,, כבר התעלפתי...

אין לי אוויר,,, תחזיק אותי,,, אני נופלת...

תחזיקי מעמד צמודה יקרה...

אני בדרך אלייך ... לובש את האפוד של הפרמדיק .. וכבר מגיע . חולה על הצמודה שלי , הצמוד הניצחי . חושב על המחר .. אבל חי את היום

למעלה