תשובות! (אני זריזה..)
1. איך עבר עלייך היום בכללי? פסדר גמור. הייתה לי בגרות, באתי הבייתה. אכלתי. ישנתי. הלכתי לחברה. הייתי 10 דקות בבריכה. באתי הבייתה. התקלחתי, והלכתי למסיבת מתגייסים ביישוב. 2. את רוצה שכבר יהיה מחר ? האמת שלא. מחר אני צריכה לטאטא את הבית ואין לי כוח... 3. ואתמול ? לא.. אני רוצה שיהיה יום שישי! 4. מתי אנחנו הולכות לישון ? אחרי שאני אענה על השאלות שלך! 5. את חושבת שהשיטה של לעשות מספרים חוסכת זמן מלעשות אייקונים ? בהחלט. אבל זו לא השיטה שלך, זו השיטה של רנה. 6. היית כבר בים או בבריכה ? לא. 7. יש לך כבר תיכנון לקיץ ? בהחלט! 8. כמה קומות יש לך בבית ? שתיים. 9. את גרה בבית פרטי או דו ? פרטי. 10. את אוהבת את השכנים שלך ? 2 משפחות מכל השכנים אני ממש אוהבת, כל השאר לא מפריעים לי במיוחד... 11. איזה מגמות את בבצפר ? מדרשה למנהיגות ותקשורת. 12. מי המורה שאת הכי שונאת ? לא שונאת, אבל לא אוהבת - המורה שלי ללשון וספרות. 13. מי המורה שאת הכי אוהבת ? אני אוהבת את כל המורות שלי חוץ מהמורה ללשון וספרות. חי חי.. 14. את אוהבת להצטלם ? תלוי מתי. אם עושים שטויות וצחוקים - אז בכיף. אם זה סתם ככה ביום בהיר, אז לא.. 15. את אוהבת לצלם ? כן, בערך.. 16. את אוהבת כרגע מישו ? כן.. בתהליכי התגברות. לפחות מנסה... *בלי יותר מדי הצלחה* 17. את אוהבת את חברות שלך (בתור חברות כמובן ...או אולי יותר) ? כן, אבל לא תמיד.. לפעמים הן מעצבנות.. אבל את מי שאני לא אוהבת אני לא מחשיבה בתור חברה שלי. 18. מישהי מהחברות שלך יוצאת למדמים ? כן. המון. 19. את חושבת שעדיף שהמדמים רחוק מהבית או קרוב ? מד"מים.. עדיף רחוק, אבל מד"צים לדעתי, עדיף קרוב.. 20. מה את הכי שונאת אצלך ? מה לא?? שאני מתעצבנת מהר.. שאני מדברת יותר מדי לפעמים... איך שאני נראית.. 21. מה את הכי אוהבת אצלך ? בגוף - את כפות הידיים, האף, העיניים, הגבות.. באופי - כנות, ראש פתוח, עמידה על עקרונות.. 22. יש לך בעלי חיים ? ואם כן , איזה ? אממ.. חוץ מהאחים חצי-אדם חצי-קוף שלי, לא.. 23. ==> חינוכית 23 או 11 ? לוידעת.. 23.. 24. איך את מגיבה שמישהו מתקשר ועובד עלייך בטלפון ? צוחקת.. 25. את עובדת על אנשים לפעמים בטלפון ? כן, אבל רק אם אני רואה שהם לא מזהים אותי בהתחלה, אבל מהר מאוד אני מגלה.. אני לא מסוגלת לעבוד על אנשים.. 26. מה הפדיחה הכי גדולה שלך (או בין הגדולות) ? אוי, אני אשת פאדיחות! אחת הגדולות, אם לא הגדולה ביותר, ואני בהחלט מחשיבה אותה כפאדיחה, היא שנפלתי המסקייטבורד של עידו ופתחתי את הראש.. בגרעין! 27. יש לך אובססיה למשו ? כן, לקנקים מהגב ומהידיים. ולפעמים אני חושבת שלפנים שלי, אבל אז אני חושבת שוב ואני מגיעה למסקנה שזו לא אובססיה.. אז לוידעת! 28. את חושבת שזה אפשרי להפסיד במשחק הזיכרון במדבקות "יזכור" ? לא הבנתי את השאלה.. רותם, תהיי ברורה! 29. מהו החג האהוב עליך ? פורים, סוכות. 30. מהי הדמות המצויירת המועדפת עליך ? פו הדוב. 31. איזה יום את הכי אוהבת בשבוע ? עכשף לא ממש משנה לי, אבל כשהיה בצפר אז ימי רביעי. 32. מה הדבר הכי מגעיל שאכלת אי פעם ? כפית קפה... 33. מה העדה שלך ? עדה, או מוצא? אני חצי ארגנטינאית וחצי פולניה. 34. את חושבת שזה מעצבן שמחליפים את המספרים של הערוצים בממיר הדיגיטלי ? בהחלט! איך אני אמורה להתרגל ככה? 35. מה עדיף - טישו לבן / צהוב / כתום / ורוד ? טישו לבן צהוב כתום וורוד.

36. אם יש לך בחירה ללכת למדצים או למדמים למה את הולכת ? מד"מים! למי יש כוח למדצים שוב?? 37. היו לך חברים רציניים ? לא ממש.. 38. כמה ? 0? 39. את אלרגית למשו ? לחיים. חוצמזה, לא שידוע לי... 40. את חושבת שיש חיים אחרי המוות ? כן. 41. את חושבת שחסרים אייקונים ? לא. בכלל לא. 42. למה קוראים ל-"@" (זה) שטרודל ? הוא נראה כמו שטרודל. 43. איזה שכבה את מדריכה ? ז'. 44. מה עדיף - כבשים או פרות ? חיפושיות. 45. את מפחדת מג'וקים ? לא, אבל כשהם נוגעים בי אני יכולה למות.. 46. מי עדיף - אמא / אבא ? תלוי למה.. אמא עדיף ללכת לקניות, לדבר, לסנג'ר, לשכנע לעשות פירסינגים, קעקועים וצבע לשיער. אבא עדיף לטייל, לקנות דברים שאמא לא מבינה בהם, ללכת לסרטים.. 47. מה המקום האהוב עליך ביותר ? רמת הגולן, בייחוד האיזור של מבוא חמה וגמלא. 48. את יודעת שעוד 2 שאלות אני מתכוננת להפסיק ? עכשיו אני יודעת.. 49. רוצה להביעה משאלה לפני שאני סוגרת את העסק ? נו תביעי! שלא תפסיקי! 50. ללה טוב ? טוב מאוד! וכן, חזרת על שאלות! פוייה!