טוב אני יעשה משהו..

אולי תרגע כבר?!?!?!?!

אתה מעצבן אותי! השאלה הזאת נכתבה אחרי יומיים בקיבוץ לוחמי הגטאות עם המשלחת שלנו ויש שם אנשים ממש טיפשים!!!

s h e e p i t

New member
../images/Emo54.gif שאלות לנגה

1. איך עבר עלייך היום בכללי ? 2. את רוצה שכבר יהיה מחר ? 3. ואתמול ? 4. מתי אנחנו הולכות לישון ? 5. את חושבת שהשיטה של לעשות מספרים חוסכת זמן מלעשות אייקונים ? 6. היית כבר בים או בבריכה ? 7. יש לך כבר תיכנון לקיץ ? 8. כמה קומות יש לך בבית ? 9. את גרה בבית פרטי או דו ? 10. את אוהבת את השכנים שלך ? 11. איזה מגמות את בבצפר ? 12. מי המורה שאת הכי שונאת ? 13. מי המורה שאת הכי אוהבת ? 14. את אוהבת להצטלם ? 15. את אוהבת לצלם ? 16. את אוהבת כרגע מישו ? 17. את אוהבת את חברות שלך (בתור חברות כמובן
...או אולי יותר) 18. מישהי מהחברות שלך יוצאת למדמים ? 19. את חושבת שעדיף שהמדמים רחוק מהבית או קרוב ? 20. מה את הכי שונאת אצלך ? 21. מה את הכי אוהבת אצלך ? 22. יש לך בעלי חיים ? ואם כן , איזה ? 23. ==> חינוכית 23 או 11 ? 24. איך את מגיבה שמישהו מתקשר ועובד עלייך בטלפון ? 25. את עובדת על אנשים לפעמים בטלפון ? 26. מה הפדיחה הכי גדולה שלך (או בין הגדולות) ? 27. יש לך אובססיה למשו ? 28. את חושבת שזה אפשרי להפסיד במשחק הזיכרון במדבקות "יזכור" ? 29. מהו החג האהוב עליך ? 30. מהי הדמות המצויירת המועדפת עליך ? 31. איזה יום את הכי אוהבת בשבוע ? 32. מה הדבר הכי מגעיל שאכלת אי פעם ? 33. מה העדה שלך ? 34. את חושבת שזה מעצבן שמחליפים את המספרים של הערוצים בממיר הדיגיטלי ? 35. מה עדיף - טישו לבן / צהוב / כתום / ורוד ? 36. אם יש לך בחירה ללכת למדצים או למדמים למה את הולכת ? 37. היו לך חברים רציניים ? 38. כמה ? 39. את אלרגית למשו ? 40. את חושבת שיש חיים אחרי המוות ? 41. את חושבת שחסרים אייקונים ? 42. למה קוראים ל-"@" (
זה) שטרודל ? 43. איזה שכבה את מדריכה ? 44. מה עדיף - כבשים או פרות ? 45. את מפחדת מג'וקים ? 46. מי עדיף - אמא / אבא ? 47. מה המקום האהוב עליך ביותר ? 48. את יודעת שעוד 2 שאלות אני מתכוננת להפסיק ? 49. רוצה להביעה משאלה לפני שאני סוגרת את העסק ? נו תביעי! 50. ללה טוב
? מקווה שלא חזרתי על שאלות ללה טוב

תשובות! (אני זריזה..)

1. איך עבר עלייך היום בכללי? פסדר גמור. הייתה לי בגרות, באתי הבייתה. אכלתי. ישנתי. הלכתי לחברה. הייתי 10 דקות בבריכה. באתי הבייתה. התקלחתי, והלכתי למסיבת מתגייסים ביישוב. 2. את רוצה שכבר יהיה מחר ? האמת שלא. מחר אני צריכה לטאטא את הבית ואין לי כוח... 3. ואתמול ? לא.. אני רוצה שיהיה יום שישי! 4. מתי אנחנו הולכות לישון ? אחרי שאני אענה על השאלות שלך! 5. את חושבת שהשיטה של לעשות מספרים חוסכת זמן מלעשות אייקונים ? בהחלט. אבל זו לא השיטה שלך, זו השיטה של רנה. 6. היית כבר בים או בבריכה ? לא. 7. יש לך כבר תיכנון לקיץ ? בהחלט! 8. כמה קומות יש לך בבית ? שתיים. 9. את גרה בבית פרטי או דו ? פרטי. 10. את אוהבת את השכנים שלך ? 2 משפחות מכל השכנים אני ממש אוהבת, כל השאר לא מפריעים לי במיוחד... 11. איזה מגמות את בבצפר ? מדרשה למנהיגות ותקשורת. 12. מי המורה שאת הכי שונאת ? לא שונאת, אבל לא אוהבת - המורה שלי ללשון וספרות. 13. מי המורה שאת הכי אוהבת ? אני אוהבת את כל המורות שלי חוץ מהמורה ללשון וספרות. חי חי.. 14. את אוהבת להצטלם ? תלוי מתי. אם עושים שטויות וצחוקים - אז בכיף. אם זה סתם ככה ביום בהיר, אז לא.. 15. את אוהבת לצלם ? כן, בערך.. 16. את אוהבת כרגע מישו ? כן.. בתהליכי התגברות. לפחות מנסה... *בלי יותר מדי הצלחה* 17. את אוהבת את חברות שלך (בתור חברות כמובן ...או אולי יותר) ? כן, אבל לא תמיד.. לפעמים הן מעצבנות.. אבל את מי שאני לא אוהבת אני לא מחשיבה בתור חברה שלי. 18. מישהי מהחברות שלך יוצאת למדמים ? כן. המון. 19. את חושבת שעדיף שהמדמים רחוק מהבית או קרוב ? מד"מים.. עדיף רחוק, אבל מד"צים לדעתי, עדיף קרוב.. 20. מה את הכי שונאת אצלך ? מה לא?? שאני מתעצבנת מהר.. שאני מדברת יותר מדי לפעמים... איך שאני נראית.. 21. מה את הכי אוהבת אצלך ? בגוף - את כפות הידיים, האף, העיניים, הגבות.. באופי - כנות, ראש פתוח, עמידה על עקרונות.. 22. יש לך בעלי חיים ? ואם כן , איזה ? אממ.. חוץ מהאחים חצי-אדם חצי-קוף שלי, לא.. 23. ==> חינוכית 23 או 11 ? לוידעת.. 23.. 24. איך את מגיבה שמישהו מתקשר ועובד עלייך בטלפון ? צוחקת.. 25. את עובדת על אנשים לפעמים בטלפון ? כן, אבל רק אם אני רואה שהם לא מזהים אותי בהתחלה, אבל מהר מאוד אני מגלה.. אני לא מסוגלת לעבוד על אנשים.. 26. מה הפדיחה הכי גדולה שלך (או בין הגדולות) ? אוי, אני אשת פאדיחות! אחת הגדולות, אם לא הגדולה ביותר, ואני בהחלט מחשיבה אותה כפאדיחה, היא שנפלתי המסקייטבורד של עידו ופתחתי את הראש.. בגרעין! 27. יש לך אובססיה למשו ? כן, לקנקים מהגב ומהידיים. ולפעמים אני חושבת שלפנים שלי, אבל אז אני חושבת שוב ואני מגיעה למסקנה שזו לא אובססיה.. אז לוידעת! 28. את חושבת שזה אפשרי להפסיד במשחק הזיכרון במדבקות "יזכור" ? לא הבנתי את השאלה.. רותם, תהיי ברורה! 29. מהו החג האהוב עליך ? פורים, סוכות. 30. מהי הדמות המצויירת המועדפת עליך ? פו הדוב. 31. איזה יום את הכי אוהבת בשבוע ? עכשף לא ממש משנה לי, אבל כשהיה בצפר אז ימי רביעי. 32. מה הדבר הכי מגעיל שאכלת אי פעם ? כפית קפה... 33. מה העדה שלך ? עדה, או מוצא? אני חצי ארגנטינאית וחצי פולניה. 34. את חושבת שזה מעצבן שמחליפים את המספרים של הערוצים בממיר הדיגיטלי ? בהחלט! איך אני אמורה להתרגל ככה? 35. מה עדיף - טישו לבן / צהוב / כתום / ורוד ? טישו לבן צהוב כתום וורוד. :) 36. אם יש לך בחירה ללכת למדצים או למדמים למה את הולכת ? מד"מים! למי יש כוח למדצים שוב?? 37. היו לך חברים רציניים ? לא ממש.. 38. כמה ? 0? 39. את אלרגית למשו ? לחיים. חוצמזה, לא שידוע לי... 40. את חושבת שיש חיים אחרי המוות ? כן. 41. את חושבת שחסרים אייקונים ? לא. בכלל לא. 42. למה קוראים ל-"@" (זה) שטרודל ? הוא נראה כמו שטרודל. 43. איזה שכבה את מדריכה ? ז'. 44. מה עדיף - כבשים או פרות ? חיפושיות. 45. את מפחדת מג'וקים ? לא, אבל כשהם נוגעים בי אני יכולה למות.. 46. מי עדיף - אמא / אבא ? תלוי למה.. אמא עדיף ללכת לקניות, לדבר, לסנג'ר, לשכנע לעשות פירסינגים, קעקועים וצבע לשיער. אבא עדיף לטייל, לקנות דברים שאמא לא מבינה בהם, ללכת לסרטים.. 47. מה המקום האהוב עליך ביותר ? רמת הגולן, בייחוד האיזור של מבוא חמה וגמלא. 48. את יודעת שעוד 2 שאלות אני מתכוננת להפסיק ? עכשיו אני יודעת.. 49. רוצה להביעה משאלה לפני שאני סוגרת את העסק ? נו תביעי! שלא תפסיקי! 50. ללה טוב ? טוב מאוד! וכן, חזרת על שאלות! פוייה!

s h e e p i t

New member
ילדה טובה...

שרשמתי אם את חושבת שאפשר להפסיד במשחק זיכרון של מדבקות יזכור... פשוט תתעלמי... היו לי פעם בקלמר המון מדבקות של "יזכור" שחילקתי ביום הזיכרון... ואז נשאר... ובאמצע השיעור אני מוציאה הכל ושואלת את חברה שלי אם היא רוצה לשחק משחק הזיכרון... ואז נזכרתי שאלה מדבקות יזכור... עזבי... מקרה אבוד... חחח.. אבא עדיף לקנות דברים שאמא לא מבינה...
ומצטערת שחזרתי על שאלות =\ סולחת לי ?

fresh mishmesh

New member
שלות לנגה../images/Emo13.gif

אם שאלו כבר חלק, פשוט אל תעני Here goes:
איפה נולדת?
אם היית צריכה לבחור בין להישאר כל החיים במקום אחד (הכוונה למגורים...) או לחיות את החיים שלך מסביב לעולם, במה היית בוחרת?
מה ההרחבות שלך?
לאיזה כיתה את עולה?
3 דברים שהיית לוקחת לאי בודד-
את אוהבת את המשפחה שלך (בכנות)?
מתי את מתעוררת בדר"כ (כשאין בצפר)?
אבן, נייר או מספריים?
עד איזה גיל היית רוצה לחיות?
את רוצה ללכת לגרעין?
בהנחה שהתשובה הקודמת היא כן- איזה מועצות מושכות אותך?
מתי בפעם האחרונה אמרת למישהו שאת אוהבת אותו?

תשובות!

איפה נולדת? במצפה עדי, איפה שאני גרה...
אם היית צריכה לבחור בין להישאר כל החיים במקום אחד (הכוונה למגורים...) או לחיות את החיים שלך מסביב לעולם, במה היית בוחרת? לחיות את החיים שלי מסביב לעולם.
מה ההרחבות שלך? מדרשה למנהיגות ותקשורת.
לאיזה כיתה את עולה? יא'.
3 דברים שהיית לוקחת לאי בודד- מוזיקה, מזון ומחברת+עט.
את אוהבת את המשפחה שלך (בכנות)? כן. בשיא הכנות!
מתי את מתעוררת בדר"כ (כשאין בצפר)? אחרי הצהריים. היום התעוררתי ב-16:50, ואח שלי הקטן העיר אותי. תמיד מעירים אותי!
אבן, נייר או מספריים? אבן.
עד איזה גיל היית רוצה לחיות? עד הגיל שאני אפסיק להיות בריאה.
את רוצה ללכת לגרעין? בינתיים, כן.
בהנחה שהתשובה הקודמת היא כן- איזה מועצות מושכות אותך? לב השרון, ערבה, גזר. אני יודעת שבאחת אין גרעין, ולאחרת כנראה לא יהיה גרעין, אבל.. הן מושכות אותי!
מתי בפעם האחרונה אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? אוהבת אוהבת, או חברה / ידיד / אמא / אהבה אפלטונית כלשהי..? אוהבת אוהבת - בשנטיפי. אהבה אפלטונית או אהבה למשפחה - כמעט כל הזמן. נראה לי אתמול הייתה פעם אחרונה...

פIלי

New member
נגה ->

1. איפה ראית את ג'ימי? 2. למה יש לך אאודי TT ליד הבית? 3. את מתכוונת להגיד לי שלום במד"מים? 4. עפר יוצא למד"מים? 5. למה?

תשובות!

1. איפה ראית את ג'ימי? בנווה הדסה כשהלכתי לבקר ת'מדצים! 2. למה יש לך אאודי TT ליד הבית? מאיפה אתה יודע שיש לי אאודי TT ליד הבית?! של השכנים, בכל מקרה... 3. את מתכוונת להגיד לי שלום במד"מים? שאלה טיפשית!! אני לא תמיד אומרת לך שלום כל פעם שאני רואה אותך?? 4. עפר יוצא למד"מים? נראה לי ש... אין לי שמץ. 5. למה? כי לא שאלתי אותו. :)

s h e e p i t

New member
שאלות שאלות שאלות../images/Emo70.gif

1. למה קוראים לך נגה ? 2. את חושבת שזה נחמד שאני גרה במושב נ"גה (נורדיה גנות הדר...) ? 3. את אוהבת פרסומות בטלויזיה ? 4. איזה משחק קופסא את הכי אוהבת ? 5. איזה משחק במחשב את הכי אוהבת ? 6. את יודעת שאסור לך לקחת טרמפים (כי אני לא מרשה
) ? 7. את יודעת לתפור ? 8. ולסרוג ? 9. מה עדיף - שפיים או ממדיון ? 10. מה עדיף - סופרלנד או לונהפארק ? 11. מהי העיר המועדפת עלייך בארץ ? 12. מהי הארץ המועדפת עלייך ? 13. איך נראה הבחור המושלם לפי דעתך ? 14. מה הדבר הראשון שאת מסתכלת אצל בחור ? 15. מה עדיף - חולצה כחולה או שרוך אדום ? 16. מה עדיף - שיער חלק או מתולתל ? 17. מה עדיף - עור שחום או לבן ? 18. מהו הבגד המועדף עלייך בארון ? 19. איזה חיה היית רוצה לגדל בבית ? 20. כמה ילדים את רוצה ? 21. אם יהיה לך בן - איך תקראי לו ? 22. אם תהיה לך בת - איך תקראי לה ? 23. את אוהבת את השם שלך ? 25. איזה מוזיקה את הכי אוהבת ? 26. שמת לב שאין מספר 24 ? 27. איזה אייקון את הכי אוהבת ? 28. מה את הכי אוהבת בתנועה ? 29. מי הבן אדם שאת הכי מתגעגעת אליו מהתנועה ? 30. כמה שאלות שאלתי עד עכשיו ? 31. אבל את זוכרת שלא היה מספר 24 נכון ? 32. אז כמה שאלות שאלתי עד עכשיו ? 33. למה יש על הנייר טואלת של "לילי" כלבים ולא חתולים ? 34. החדר שלך צבוע ? 35. למה יש חולצות כחולות בגוונים שונים ? 36. למה לחולצות הכחולות של יום ירושלים אין כפתורים בכיסים ? 37. את יודעת שאני עייפה ? 38. למה סלעית מקללת אותי וקוראת לי כיהש ? 39. השעה עכשיו 00:00 ... תבקשי משאלה ! 40. למה את מקצרת את השיער ? 41. יש בעיה.... אני לא מצליחה להבין איזה יום היום... בא לך לעזור לי ? (אל תתייחסי לזה שעבר 12 בלילה) 42. איך קוראים לפיצול אישיות שמתחלק לעוד פיצול אחד ? 43. נראה לך שיש סיכוי שנצא ביחד במדמים ? 44. נחשי עוד כמה שאלות אני הולכת לסיים ? (בלי להציץ
) 45. את מבקשת משאלות שכוכבים נופלים ? 46. איזה סמיילי עדיף - :) או =) ? 47. מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי לענות לי ? 48. את קוראת ספר לפני השינה ? 49. רוצה להגיד לי ללה טוב לפני שאני הולכת לישון ? 50. שיהיה לך ללה טוב! וחלומות מתוקים / פז ? ללה...

אממ.. תשובות, נראה לי..

1. למה קוראים לך נגה ? כי ההורים שלי אהבו את השם.. 2. את חושבת שזה נחמד שאני גרה במושב נ"גה (נורדיה גנות הדר...) ? אממ.. כן, בטח. 3. את אוהבת פרסומות בטלויזיה ? לא כל כך. הן מעצבנות. 4. איזה משחק קופסא את הכי אוהבת ? טליסמן. 5. איזה משחק במחשב את הכי אוהבת ? סימס / משחק שאני לא זוכרת איך קוראים לו, עם אבירים וקרבות. ממש מגניב. 6. את יודעת שאסור לך לקחת טרמפים (כי אני לא מרשה ) ? את יודעת שאני לא שואלת אותך? 7. את יודעת לתפור ? לא. 8. ולסרוג ? רק את הראסטות. 9. מה עדיף - שפיים או ממדיון ? לונה גל. בשפיים לא הייתי ואת הממדיון לא אהבתי.. 10. מה עדיף - סופרלנד או לונהפארק ? לונה פארק ת"א. 11. מהי העיר המועדפת עלייך בארץ ? אף עיר... אני לא אוהבת ערים! 12. מהי הארץ המועדפת עלייך ? מכל הארצות שהייתי, אז צרפת או צ'כיה. 13. איך נראה הבחור המושלם לפי דעתך ? זה לא המראה החיצוני, זה היופי הפנימי (כמה שזה נשמע פלצני...). 14. מה הדבר הראשון שאת מסתכלת אצל בחור ? אין משו מסויים, אני מסתכלת על הבחור בכלליות... 15. מה עדיף - חולצה כחולה או שרוך אדום ? עדיף שילוב! 16. מה עדיף - שיער חלק או מתולתל ? מתולתל. בהחלט! 17. מה עדיף - עור שחום או לבן ? עור שחום. 18. מהו הבגד המועדף עלייך בארון ? חולצה כחולה. סתם, נראה לך?? אממ.. חולצה שחורה של בוב מרלי. 19. איזה חיה היית רוצה לגדל בבית ? כלב תחש ולקרוא לו וסרמן. או איגואנה! 20. כמה ילדים את רוצה ? כמה שיותר! 21. אם יהיה לך בן - איך תקראי לו ? אימתי, ניתן, עדן.. 22. אם תהיה לך בת - איך תקראי לה ? רועי, ריאן, גן.. 23. את אוהבת את השם שלך ? לא ממש.. 24. דילגת!! 25. איזה מוזיקה את הכי אוהבת ? מוזיקה ישראלית. 26. שמת לב שאין מספר 24 ? כן. אפילו אמרתי לך על זה. 27. איזה אייקון את הכי אוהבת ?
28. מה את הכי אוהבת בתנועה ? את ההוויה התנועתית. 29. מי הבן אדם שאת הכי מתגעגעת אליו מהתנועה ? אח שלי נחשב מהתנועה? חח.. סתם.. עידו. ועוד כל מיני אנשים מהמד"צים ומסמינרים. 30. כמה שאלות שאלתי עד עכשיו ? 29. 31. אבל את זוכרת שלא היה מספר 24 נכון ? כן. 32. אז כמה שאלות שאלתי עד עכשיו ? 31. 33. למה יש על הנייר טואלת של "לילי" כלבים ולא חתולים ? למה חתולים? למה חיות?! זה לא כאילו הן מנגבות את התחת בנייר, שישימו... תחת! 34. החדר שלך צבוע ? כן, בצהוב. 35. למה יש חולצות כחולות בגוונים שונים ? כי יש את החולצות שעשו בשקל, ויש את אלו שעלו קצת יותר.. אלו של ירושלים, הן אלו שעשו בשקל, החולצות של עמק יזרעאל, הן החולצות היקרות! (לא שזה דבר טוף כל כך...) 36. למה לחולצות הכחולות של יום ירושלים אין כפתורים בכיסים ? אמרתי לך - כי עשו אותן בשקל! 37. את יודעת שאני עייפה ? כן, הבנתי את זה.. 38. למה סלעית מקללת אותי וקוראת לי כיהש ? כיבש, התכוונת? 39. השעה עכשיו 00:00 ... תבקשי משאלה ! אמממ.. היא כבר לא... 40. למה את מקצרת את השיער ? כי אני עושה קצוות, וזה מקצר את הראסטות... 41. יש בעיה.... אני לא מצליחה להבין איזה יום היום... בא לך לעזור לי ? (אל תתייחסי לזה שעבר 12 בלילה) בלי להתייחס לזה שעבר 12 בלילה, יום רביעי. 42. איך קוראים לפיצול אישיות שמתחלק לעוד פיצול אחד ? אם לאיש יש פיצול אישיות אז הוא סכיזופרן, אם לאחד מהפיצול אישיות יש פיצול אישיות אז הוא סכיזופרן. זה כמו משפט מרובה איברים... 43. נראה לך שיש סיכוי שנצא ביחד במדמים ? אני מקווה! זה יהיה ממש מצחיק! ועוד יותר מצחיק יהיה אם נצא אני את ויפעת ביחד! חח.. 44. נחשי עוד כמה שאלות אני הולכת לסיים ? (בלי להציץ) מצטערת, כבר הצצתי... 45. את מבקשת משאלות שכוכבים נופלים ? כן. 46. איזה סמיילי עדיף - :) או =) ? =) 47. מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי לענות לי ? נראה לי לצייר קצת ואז לישון. לא.. בעצם בלי לצייר, ישר לישון. 48. את קוראת ספר לפני השינה ? או שאולי אני אקרא ספר! רעיון טוף!! 49. רוצה להגיד לי ללה טוב לפני שאני הולכת לישון ? אני אגיד לך, אבל עדיין לא הלכת לישון... 50. שיהיה לך ללה טוב! וחלומות מתוקים / פז ? טודא!

s h e e p i t

New member
נגה נגה נגה...

דבר ראשון למה את רוצה לקרוא לכלב שלך וסרמן ? מה הוא עשה ? דבר שני - איגואנה זה יופי טופי! היו לי 2 איגואנות (כמובן שהצלחתי להרוג אותן...
) ... הראשונה החזיקה שנתיים... והיה לה פעם גבס על אחת היידים הקידמיות ועל אחת הרגליים האחוריות (אני אחפש תמונה) והאיגואנה השניה החזיקה קצת זמן... בכל אופן לא הלכת לצייר וגם לא לקרוא ספר! הלכת לאכול! ומשו אחרון שאלה 50 - לא איחלתי לך ללה טוב... שאלתי אם חלומות מתוקים או חלומות פז ?? מה את עונה לי תודה ?! חצופה
עכשיו אפשר ללכת לישון

למעלה