טוב אני יעשה משהו..

Tha ©reep

New member
טוב אני יעשה משהו..

שרשור ההודעות לכבודה של נגה צטרקוף (הקטנה) אז יאללה לשאול כי ככה אמרתי

s h e e p i t

New member
חחחח... שרשור שאלות התכוונת....

בבוקר... נגה את סולחת לי ? אני פשוט גמורה בנוסף לעובדה שאני כיבש צלוי ... ים...

לילה טוב

נגה-
מה עשית בזמן שכתבתי את ההודעה הזו?
מה יותר שימושי במחשב- סורק או צורב?
האם אי פעם יצא לך לפגוש בן אדם שנורא נראה כמו ירק?
איזה קורס הכי טוב, לדעתך?
למה את הכי מצפה בחופש?
היית כבר בבריכה הקיץ?
איזה חלומות את הכי אוהבת לחלום?
עם איזה שפה שאת לא יודעת נראה לך שהכי תסתדרי?
יש לך פוביה כלשהי?
היית רוצה לגדל כלבלב שעיר, נעים ומסריח שהתחיל ליילל באמצע הישיבה שלך מחוץ למועדון? (חמוד!!)
איזה פירות היית שמה בשייק שלך?
קפה- קר או חם?
עם מי מהמשפחה את הכי נהנת לשבת, סתם ככה?
איזה כיתה את רוצה להדריך בשנה הבאה? אני מלאת השראה הלילה איך זה קרה?! לילה לילה.

תשובות לגילי!

מה עשית בזמן שכתבתי את ההודעה הזו? אממ.. לקחתי יוזמה והתחלתי לארגן קובץ עם כל השירים של נעמי שמר ז"ל שידיעות אחרונות לא עשו. (חולרות!) אבל רק התחלתי...
מה יותר שימושי במחשב- סורק או צורב? בהחלט צורב!
האם אי פעם יצא לך לפגוש בן אדם שנורא נראה כמו ירק? כן, בשחייה של חברה שלי. יש לה אחד בקבוצה שנראה כמו קישוא.
איזה קורס הכי טוב, לדעתך? אממ.. לא הייתי בכל הקורסים אז... מד"צים?
למה את הכי מצפה בחופש? האמת שציפיתי נורא לרפסודיה, אבל אני כנראה לא אהיה ברפסודיה, אז... לסיני. אבל גם שם אני כנראה לא אהיה. אז לוידעת! סתם להיות עם אנשי תנועה חמדמדים!
היית כבר בבריכה הקיץ? לאאא!! יש לי ראסטות! אסור להרטיב! חוצמזה שאנ'לא אוהבת בריכה...
איזה חלומות את הכי אוהבת לחלום? חלומות מוזרים. לא שיש לי בחירה, כל החלומות שלי מוזרים...
עם איזה שפה שאת לא יודעת נראה לך שהכי תסתדרי? רוסית.
יש לך פוביה כלשהי? כן. את תצחקי עליי... אני הכי מפחדת בעולם ממים עמוקים ומדגים. אפילו להסתכל עליהם אני לא יכולה! גם לא בטלוויזיה!
היית רוצה לגדל כלבלב שעיר, נעים ומסריח שהתחיל ליילל באמצע הישיבה שלך מחוץ למועדון? אני בשמחה, אבל ההורים שלי לא..
איזה פירות היית שמה בשייק שלך? לוידעת אם זה שילוב טוב, אבל מנגו, ענבים ואבטיח. אולי גם מלון. אני נורא אוהבת פירות!
קפה- קר או חם? לא אוהבת קפה.
עם מי מהמשפחה את הכי נהנת לשבת, סתם ככה? עם אח שלי.. אבל הוא כמעט בכלל לא בבית..
איזה כיתה את רוצה להדריך בשנה הבאה? או ח' או ו'. אבל אני נורא מתלבטת! ועד לפעם הבאה.. סאלאמטק!

אני ממש לא צוחקת עלייך..

גם אני פוחדת מדגים! בעיקר מכאלו שפותחים את הפה.. כל שילוב בשייק פירות הוא טוב! אפילו עם פירות שלא אוהבים עוד שאלות: למה את הכי מחכה בחופש הזה? למה דווקא רוסית? מי הבן-אדם הכי מיוחד שיצא לך להכיר? סטיקרים או פלאיירים? מה השיר האחרון ששמעת? את מי את הכי רוצה לחבק כשאת עצובה? כבר עברת לישון עם מצעים דקים? מה המקום שאת הכי אוהבת ביישוב שלך? אחרי המקלחת- חלוק או מגבת? על איזה סרט תמליצי למי שישאל? האם אי פעם ניצחת במשחק "הרוצח"? איזה פעילות שיא עושים אצלך ביישוב לפתיחת הקיץ? איזה פעילות שיא טובה עשית במשך השנה? מה יותר מעצבן- הפרלמנט של המושב, או הוועד? מה החלום האחרון שלך שאת זוכרת? יום נעים.

תשובות!

למה את הכי מחכה בחופש הזה? לא שאלת אותי את זה כבר? טוף.. אממ.. לעבוד ולהרוויח כסף!
למה דווקא רוסית? זו שפה לא כזאת מגעילה, והיא גם לא נראית כזאת קשה.. האמת שאני יודעת כמה מילים..
מי הבן-אדם הכי מיוחד שיצא לך להכיר? מיוחד? כל אחד הוא מיוחד! אני לא מצליחה לחשוב על מישו שהוא במיוחד מיוחד.. חח.. הצחקתי את עצמי!
סטיקרים או פלאיירים? סטיקרים זה בהחלט יותר מאגניב!
מה השיר האחרון ששמעת? ברוקלין של אהוד בנאי, והוא גם תקוע לי בראש...
את מי את הכי רוצה לחבק כשאת עצובה? תלוי.. בדר"כ מי שפשוט מקשיב. חברות שלי, אמא..
כבר עברת לישון עם מצעים דקים? לא, יש לי עדיין פוך!
מה המקום שאת הכי אוהבת ביישוב שלך? את הבית שלי.
אחרי המקלחת- חלוק או מגבת? אני מנסה להיגמל, אבל - חלוק. על איזה סרט תמליצי למי שישאל? כנפיים שבורות, שם הורד, מועדון קרב, יומן נעורים.. פיטר פן.. תלוי למי ומה הוא מחפש..
האם אי פעם ניצחת במשחק "הרוצח"? נראה לך?! אי אפשר לנצח בזה!
איזה פעילות שיא עושים אצלך ביישוב לפתיחת הקיץ? עשו כבר הפנינג לפתיחת הבריכה. אפילו לא הייתי בו!
איזה פעילות שיא טובה עשית במשך השנה? הפנינג פורים נחשב פעילות שיא?
מה יותר מעצבן- הפרלמנט של המושב, או הוועד? אם הייתי יודעת מה זה הפרלמנט של המושב אולי הייתי יכולה לענות לך..
מה החלום האחרון שלך שאת זוכרת? חלום מוזר ממש, עם אח שלי, כל מיני גרעינרים שהם במקור ממטה אשר, חברה שלי, כמה ידידים, שוטי הנבואה, מוקי ומוש בן ארי. ממש תמוה. ממש! גם לך! אגב.. תגידי.. מי היה הגרעינר אצלך במושב?

כן.. שאלתי את זה

הייתי בטוחה שבפעם הראשונה שאלתי מה את עושה בחופש. אז- מה את עושה בחופש? עוד שאלה: מה עשיתם אצלך במושב בהפנינג פורים? הפרלמנט של המושב: קיים דבר נורא כזה רק במושב אחד בארץ- זהו כפר מונאש. הפרלמנט מורכב מאישה אחת גדולה שהחליטה מתישהו שהיא שולטת בכפר. הפרלמנט מצומצם מבחינת כח אדם, אבל עצום אם מסתכלים על האדם האחד ששם. הפרלמנט מבצע את פעולותיו בדרכים שהן אומנם קונבנציונליות.. אבל ממש לא "פוליטיקלי קורקט". הפרלמנט מטיל אימה ופחד על תושבי הכפר מהמעמד הבינוני, הנמוך ואפילו על הגבוה (לא על הגבוה ביותר, כי הגבוה ביותר זה הפרלמנט עצמו). האימה והפחד הופכים מוחשיים אצל התושבים כאשר הם עושים דברים בסיסיים, חוקיים ולגיטימיים כמו- ללכת לבריכה ולשכוח בבית (בטעות, יש לציין) את כרטיס הכניסה (למרות שממילא מי שמכניס אותם כבר יודע מי הם), להזיז דברים ירוקים ברחבי הכפר ועוד ועוד.. מרכזי פעילויות הנוער במושב (צוות ההדרכה וכל מי שקשור אליו) סובל במיוחד מיחס הפרלמנט, כאשר זה אוסר עליו דברים שונים ומטיל עליו עבודות נקיון לרוב ושאר מטלות המיועדות לגוף אחר לגמרי במושב. (הערך הובא הנה לא משום מילון או אינצקלופדיה, זה רק מהראש המעוות שלי..) מוגזם?-- אז מה?! טוב זהו אני צריכה ללכת על הגרעינר שלי השנה את שואלת? אסף כץ (כצי:)) מגליל תחתון.

חח.. את פשוט גאון גילי...

מה את עושה בחופש? בתכנון בעיקר פעילויות של התנועה (לא כולל רפסודיה) ועבודה.. אממ.. מד"מים, כיף מד"צים, הכנה לפלמ"ח, פלמ"ח, אילת אולי, סיני אולי.. וזהו. לא יותר מדי דברים... מה עשיתם אצלך במושב בהפנינג פורים? לקחנו את הרב תכליתי, שזה מין מועדון חסר תכלית לגמרי שהשקיעו בו הון תועפות וכמעט לא משתמשים בו.. קיצר, לקחנו את המקום, שמנו בו מלא תחנות, הבאנו מפעילה מבחוץ שהייתה ז-ו-ו-ע-ה, עשינו מבוך, חדר של מכשפה, התחפשנו ועשינו המון כייף!!! היה טוף, אבל זה לא משו מיוחד או מקורי.. בדיוק כמו שנים עברו. נראה לי שנה הבאה אני מכריחה את כולם לעשות משו מקורי! כמו "פסטיפורים", סטייל שנטיפי ונחלק בכניסה צמידים.. רעיון, לא? אגב, אהבתי את ההגדרה שלך לפרלמנט של המושב.. חח..

tuty fruty

New member
שאלות לנגה../images/Emo47.gif

1.מה המאכל האהוב עלייך? 2.מה הדבר האחרון שאכלת? 3.מה בא לך ממש עכשיו לאכול? 4.כמה פעמים כבר היית בים השנה? 5.מה עדיף ים או בריכה? 6.גלידה או קרטיב? 7.שמש או ירח? 8.מה החיה האהובה עלייך? 9.איזה חיה היית רוצה להיות ולמה? 10.מה השיר שאת הכי מזדהה איתו? 11. 10 דברים שאת הכי אוהבת? 12. 10 דברים שאת הכי שונאת? 13. 3 דברים שהיית לוקחת לאי בודד? 14. 3 דברים שהיית לוקחת לירח? 15. באיזה מקומות היית בעולם? 16. לאן הכיהיית רוצה לטוס? 17. באיזה סדרה היית רוצה להשתתף? 18. מה המוטו שלך? 19. מה החלום שלך? 20. מי החברים הכי טובים שלך? 21. מה התכונה שאת הכי מעריכה אצל חברים שלך? 22. מה התכונה שאת הכי אוהבת בך? 23. מה התכונה שאת הכי רוצה שתהיה לך? 24. אם היית צריכה לפגוש מפורסם מי זה היה? ואני לא נחשבת ! 25. מה הצלצול בפלאפון שלך? 26. מה עדיף אי סי קיו או מסנג'ר? 27. צבע אהוב? 28. מאיזה עדה את? זהו לעכשיו

תשובות לרנה

1.מה המאכל האהוב עלייך? אני לא אוכלת. ניוקי. 2.מה הדבר האחרון שאכלת? מסטיק נחשב? לא אכלתי היום כלום... 3.מה בא לך ממש עכשיו לאכול? וואי רנה, אם תמשיכי עם שאלות על אוכל אני באמת אקום ואלך לאכול, לא אכלתי כל הבוקר כלום, מ-7 בבוקר, ואני מתה מרעב.. אז דיי!! וממש בא לי לאכול את האוכל שמחכה לי במקרר: קוסקוס עם סויה. זה ממש טעים! 4.כמה פעמים כבר היית בים השנה? 0? 5.מה עדיף ים או בריכה? שניהם קקי! אבל בריכה, כי ים זה מפחידדדד... 6.גלידה או קרטיב? קרטיב. גלידה זה מחלב. 7.שמש או ירח? ירח. הוא לא עושה חם וגם לא עושה אותי אדומה. 8.מה החיה האהובה עלייך? ברדלס. 9.איזה חיה היית רוצה להיות ולמה? הייתי רוצה להיות אוגר ולהסתובב עם אמטרו וחבורתו. סתם, אם הייתי יכולה לבחור כל חיה אז איזה סוג של ציפור, אולי יונק דבש או דרור או משו חמוד כזה.. 10.מה השיר שאת הכי מזדהה איתו? Bitch של Meredith Brooks / מי שם ידו של שוטי הנבואה. 11. 10 דברים שאת הכי אוהבת? וואי.. מורן (ברנס) כבר שאל אותי את זה לפני כמה חודשים.. אממ.. משפחה, מוזיקה, לצחוק, חברים, תנועה, שינה, לטייל, קריאה, לכתוב, נסיעות. 12. 10 דברים שאת הכי שונאת? אני לא מתחברת עם הרגש הזה.. אז 10 דברים שהכי מעצבנים אותי: לגזור ציפורניים ברגליים, כשדיסקים קופצים במערכת, כשיש הופעה שאני ממש רוצה לראות ואני לא יכולה ללכת, בגדים/נעליים/אביזרים מעור, אמ טי וי, גזענות, הגזמות (כשאנשים עושים סיפור מכל דבר), כשאומרים לי להזדרז בדברים שאני עושה, כשמכריחים אותי, שקרים ואי קיום הבטחות. לאו דפקא בסדר הזה... 13. 3 דברים שהיית לוקחת לאי בודד? מוזיקה, מזון, ומחברת (+עט. זה ממש קטן, זה לא נחשב כדבר...) 14. 3 דברים שהיית לוקחת לירח? מוזיקה, מזון ו... מצלמה. 15. באיזה מקומות היית בעולם? ארגנטינה, ארה"ב, קפריסין, צרפת, בלגיה, הולנד, צ'כיה. זהו נראה לי... 16. לאן הכיהיית רוצה לטוס? לנפאל. 17. באיזה סדרה היית רוצה להשתתף? מלקולם באמצע. 18. מה המוטו שלך? היופי בעיניי המתבונן. 19. מה החלום שלך? להיות מאושרת. וגם - בגיל 10 בערך אני רוצה לעשות טראקים בנפאל. 20. מי החברים הכי טובים שלך? חברה הכי טובה: אדית. ידיד ממש טוב: דקל. 21. מה התכונה שאת הכי מעריכה אצל חברים שלך? שהם יודעים לעודד אותי. 22. מה התכונה שאת הכי אוהבת בך? כנות, עמידה על עקרונות.. 23. מה התכונה שאת הכי רוצה שתהיה לך? התמדה. 24. אם היית צריכה לפגוש מפורסם מי זה היה? חי או מת? טוף, נגיד חי! אהוד בנאי או מוש בן ארי. 25. מה הצלצול בפלאפון שלך? תלוי, לכל אחד זה משו אחר.. אבל בכללי, איסתנא של מרב סימן טוב. 26. מה עדיף אי סי קיו או מסנג'ר? מסרים בתפוז. :) 27. צבע אהוב? סגול. 28. מאיזה עדה את? אני יהודיה.. אבל המוצא שלי הוא חצי ארגנטינאי חצי פולני.

tuty fruty

New member
עוד שאלות לנגה

אני יתחיל מאיפה שסיימתי 29. מקום אהוב בארץ? 30. עיתון אהוב? 31. ערוץ אהוב? 32. האם אי פעם שברת משהו בגופך? 33. מתי פעם אחרונה ששברת משהו? לא דווקא בך 34. להקה אהובה? 35. מי מהפורום הראשון שפגשת ולא הכרת אותו לפני? 36. מה הדבר הראשון שאת מכניסה בדרך כלל לתיק שאת יוצאת לטיול? 37. מה הדבר שבדרך כלל את שוכחת לקחת איתך לטיולים? 38. מה עשית אתמול בערב? 39. מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? 40. עם כמה כריות את ישנה? 41. איך ניראה החדר שלך? 42. באיזה פורומים את עוד נמצאת ? 43. פריט לבוש אהוב? 44. אובססיה? 45. סיפור שגדלת עליו? 46. תוכנית טלויזיה שגדלת עליה? 47. שיר שגדלת עליו? 48. איזה שחקן או מנחה אוכל דבר כזה בטלויזיה הערצת שהיית קטנה? 49. מה היה החלום שלך שהיית קטנה? 50. ועכשיו שאת גדולה הוא השתנה אם כן לאיזה חלום? 51. 5 אנשים שהכי השפיעו עלייך במשך כל חייך? 52. מסיבה שקטה בבית או מסיבה פרועה במועדון? 53. הציון הכי גרוע בתעודה? 54. המציון הכי טוב בתעודה? 55. מה הדבר הראשון שעשית שיצאת לחופש? זהו לעכשיו....

עוד תשובות לרנה! ../images/Emo13.gif

29. מקום אהוב בארץ? אממ.. כל הארץ! חוץ מאיזור המרכז... 30. עיתון אהוב? אני קוראת ידיעות אחרונות, אבל זה לא מבחירה... 31. ערוץ אהוב? 24, ביפ וערוץ 3. 32. האם אי פעם שברת משהו בגופך? כן, יד בגיל 6. 33. מתי פעם אחרונה ששברת משהו? לא דווקא בך אממ... אני לא זוכרת, אבל בטח בחצי שנה האחרונה שברתי כמה וכמה דברים... 34. להקה אהובה? כל מה שישראלי וטוב - שוטי הנבואה, בוטן מתוק בקרקס, מוניקה סקס, אבטיפוס... ועוד ועוד ועוד... 35. מי מהפורום הראשון שפגשת ולא הכרת אותו לפני? אני לוידעת אם הייתי אז בפורום בכלל.. אבל הכרתי את מורן (ברנס) במסע חוף, בשנה שעברה.. אבל לא נראה לי שהייתי בפורום.. אז.. שי בטיול חנוכה השנה! 36. מה הדבר הראשון שאת מכניסה בדרך כלל לתיק שאת יוצאת לטיול? לתיק הגדול - בגדים. לתיק הקטן - דיסקמן ודיסקים. 37. מה הדבר שבדרך כלל את שוכחת לקחת איתך לטיולים? כל פעם זה משו אחר - בטריות, טמפונים, מגבת.. זה משתנה.. 38. מה עשית אתמול בערב? ראיתי טלוויזיה וניסיתי להתכונן לבגרות שהייתה לי היום, בלי הרבה הצלחה... 39. מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? בודקת מה השעה. 40. עם כמה כריות את ישנה? הרבה יותר מדי! 4 לשינה, 4 ליופי. (לא שזה כזה יפה...) 41. איך ניראה החדר שלך? אומרים לי שהוא שאנטי, אבל לדעתי הוא לא כי יש בו מחשב וטלוויזיה וזה הורס הכל. אבל ת'כלס הקירות צבועים בצהוב בהיר, כל הרהיטים או מעץ או מכחול ג'ינס כזה.. יש לי לונג סגול בתור וילון, מיטה וחצי, ארון ענק, שידה נמוכה וארוכה, תריס כחול, מדפים.. הדברים הרגילים.. מחשב, טלוויזיה.. שידה קטנה ליד המיטה, פח, גיטרה, פוף.. לוידעת איך לתאר לך בדיוק.. 42. באיזה פורומים את עוד נמצאת? אני לא בדיוק בעוד פורומים.. מדי פעם אני הולכת לכרטיס האישי של אנשים כאן ונכנסת לפורומים שלהם. אבל אני בעיקר כאן. ובעוד פורום אחד, אבל לא כל כך.. 43. פריט לבוש אהוב? מכנסיים? חולצה? סתם סתם.. כובע, צעיף.. 44. אובססיה? תיקים.. כאילו, לעשות קנקים באצבעות ובגב.. 45. סיפור שגדלת עליו? וואו. ילדות עשוקה.. אין! אולי הסיפור עם שלושת החזרזירים או זאב זאב או.. חנה'לה ושמלת השבת.. 46. תוכנית טלויזיה שגדלת עליה? דרדסים, בלי סודות.. 47. שיר שגדלת עליו? תלבשי לבן של הפרברים, וחנה'לה אופה קטנה.. 48. איזה שחקן או מנחה אוכל דבר כזה בטלויזיה הערצת שהיית קטנה? דודו זר! 49. מה היה החלום שלך שהיית קטנה? להיות רקדנית בטן... 50. ועכשיו שאת גדולה הוא השתנה אם כן לאיזה חלום? הוא דיי השתנה. כאילו, אני נורא רוצה לדעת לרקוד ריקודי בטן, אבל אני לא רוצה להיות רקדנית בטן. האמת שכמו שכבר אמרתי, מגיל 10 בערך, שזה דיי קטנה, אני רוצה לעשות טראקים בנפאל.. אז... 51. 5 אנשים שהכי השפיעו עלייך במשך כל חייך? אח שלי אסף, אילנה בלסקי אחת המורות שלי למנהיגות, עידו פרידמן, שחר גדש, ו.. כמה שזה נשמע פלצני.. מוש בן ארי. אני לא מכירה אותו, אבל השירים שלו השאירו עליי חותם. וגם של אהוד בנאי, ועוד כל מיני זמרים מעולים למיניהם. 52. מסיבה שקטה בבית או מסיבה פרועה במועדון? תלוי איזה מועדון... אבל כמו שאני מכירה את המועדונים בסביבה שלי, אז מסיבה שקטה בבית, אפילו שאני אוהבת להתפרע.. 53. הציון הכי גרוע בתעודה? 62, משו כזה.. בספורט. 54. המציון הכי טוב בתעודה? 97 בהיסטוריה. 55. מה הדבר הראשון שעשית שיצאת לחופש? חזרתי הבייתה. ויום אחרי חגגתי יומולדת שקטה ואינטימית.

s h e e p i t

New member
שאלות לנגה....

שוב עשיתי שוד באוף טופיק...
האם אי פעם... לבשתם בגד של מישהו אחר? לבשתם בגדים של המין השני? לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)? לבשתם בוקסר? לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )? לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים? הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים? לבשתם חוטיני? לבשתם עניבה? התחפשתם לא בפורים? מה הדבר הכי מוזר שלבשתם? מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי? מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם?
מה אתם מעדיפים: תחתונים רגילים או בוקסר? תחתונים רגילים או חוטיני? חצאית, שמלה או מכנסיים? נעליים או סנדלים? כפכפים או נעליים? יחפים או עם גרביים? נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט? מכנסיים ארוכים או קצרים? מכנסי ספורט או ג'ינס? בגדי-ים: עם או בלי תחתונים מתחת? מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים? להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים? סוודרים או טריינינגים (אימוניות )? מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית? מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)? יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה? בעד
או נגד
גופייה? גופייה מתחת לחולצה? פיג'מות? עניבות? תלבושת אחידה? צעיפים? השאלון הזה? שאלונים בכלל? מבטיחה לרשום מאוחר יותר עוד שאלות...

תשובות!

האם אי פעם...
לבשתם בגד של מישהו אחר? כן חופשי!
לבשתם בגדים של המין השני? בטח! אני כל הזמן לוקחת לאחים שלי בגדים!
לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)? כן. גרב על היד, גרביונים על היד...
לבשתם בוקסר? בטח! אני חולה על בוקסרים!
לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )? אולי בצחוק.. אבל לא זכור לי...
לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים? לא קרה לי. סתם, כל פעם שאני עם בוקסר.
הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים? כן.
לבשתם חוטיני? כן.
לבשתם עניבה? כן.
התחפשתם לא בפורים? כן.
מה הדבר הכי מוזר שלבשתם? כל דבר שאני לובשת הוא מוזר... אבל הכי מוזר - חולצה כחולה. מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי? חולצה עם מחשוף ענקקקקק!
מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם? השנה התחפשתי למשה רבינו, שנה שעברה התחפשתי לאשת ימי הביניים. מקורי מספיק?
מה אתם מעדיפים:
תחתונים רגילים או בוקסר? תחתונים רגילים.
תחתונים רגילים או חוטיני? תחתונים רגילים. עדיף תחתוני ספתא.
חצאית, שמלה או מכנסיים? חצאית.
נעליים או סנדלים? נעליים.
כפכפים או נעליים? כפכפים.
יחפים או עם גרביים? אם אני נועלת נעליים אז עם גרביים, אבל בכללי אני מעדיפה יחפה פני כל נעל או כפכף או סנדל.
נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט? נעלי ספורט.
מכנסיים ארוכים או קצרים? ארוכים.
מכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס.
בגדי-ים: עם או בלי תחתונים מתחת? בלי. הבגד ים הוא תחתונים.
מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים? עם בגד ים.
להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים? אפחד מהשניים. אבל נראה לי זרים גמורים, כי הם לא מכירים אותי ולמי לעזאזל אכפת מה הם אומרים?
סוודרים או טריינינגים (אימוניות )? סוודר.
מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית? כלום! סתם סתם.. בקיץ בוקסר וגופיה / חולצה גזורה, ובחורף מכנס ספורט וגופיה ארוכה / חולצה גזורה.
מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)? אותו הדבר שאני לובשת כשאני לבד בבית. :)
יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה? השנה לא. אבל נראה לי ששנה הבאה כבר תהיה...
בעד או נגד:
גופייה? בעד גופיית אבטלה!
גופייה מתחת לחולצה? בעד.
פיג'מות? לה..
עניבות? לא משנה לי. :)
תלבושת אחידה? לא!!
צעיפים? כן.
השאלון הזה? אממ.. פסדר..
שאלונים בכלל? תלוי.. כי אם יש משחק כזה אז כן, אבל אם זה סתם לשאול אז.. למי באמת אכפת?!

שאלות לנגה!

מה שלומך?
למה אנשים טיפשים יוצאים לפולין?
את יוצאת לפולין?
למה אני לא מצליחה להרדם?
איך ההרגשה לעלות לי"א?
למה אני חוטפת שפשפות כמו חרא?
עד כמה את אוהבת אותי?
עד כמה את מחכה לפגישה איתי במדמים?
איך את מסבירה את זה שכל המורים שיוצאים לפולין אוהבים אותי?
למה כולם עוקצים אותי?
למה זה
באג ולא חיפושית?
יום יבוא?
התנועה היא __________ בשבילי.
יפעת היא _____________ בשבילי.
אסף צ'רטקוף הוא בשבילי _______________ .
מי זה אסף צ'רטקוף בכלל?
אני מדברת שטויות אה?
אז את אומרת שהגיע הזמן ללכת לישון?
מתי המדצים / מדחים חזרו?
טוב! למה לצעוק?! אני הולכת....
הלכתי
לילה טוב
ביי

תשובות :)

מה שלומך? טוף טודא!
למה אנשים טיפשים יוצאים לפולין? כי הם רוצים ויש להם כסף.
את יוצאת לפולין? אני אצא. אמורים לארגן משלחת מהתנועה שתצא עם הנוע"ל, אבל אם לא יארגנו, אולי אני אצא עם חברות שלי מהנוע"ל שנה הבאה. ואם לא, אז ביב' מבצפר.
למה אני לא מצליחה להרדם? כי ידעת שאת צריכה לכתוב לי שאלות ועד שלא תעשי את זה לא תצליחי להירדם. עכשף שעשית את זה תוכלי להירדם!
איך ההרגשה לעלות לי"א? לא שונה מלעלות לי'.
למה אני חוטפת שפשפות כמו חרא? כי.. את.. לבנה.
עד כמה את אוהבת אותי? אין לך שמץ כמה!!
עד כמה את מחכה לפגישה איתי במדמים? מה מד"מים?! יום שישי אני *כנראה* באה אלייך!
איך את מסבירה את זה שכל המורים שיוצאים לפולין אוהבים אותי? זה לא כל המורים שיוצאים לפולין, זה כל המורים בכלל! תעזבי כל המורים, כל העולם אוהב אותך!
למה כולם עוקצים אותי? כי את מתוקה כמו סוכר. למה זה
באג ולא חיפושית? כדי שהמילה תהיה קצרה... בתוך ה- |**|
יום יבוא? במהרה בקרוב הוא יבוא.
התנועה היא __________ בשבילי. מוצא, מקום המלטות..
יפעת היא _____________ בשבילי. פרה. :)
אסף צ'רטקוף הוא בשבילי _______________ . קוף. סתם, אח גדול..
מי זה אסף צ'רטקוף בכלל? את בתנועה ואת לוידעת מי זה אסף צ'רטקוף?!! סתם, בעיקרון הוא אח שלי הגדול, ולא!! אני לא אחותו הקטנה, אלא הוא אחי הגדול! הוא הגירסה הגברית שלי.. חח.. :)
אני מדברת שטויות אה? לא שונה מבדרך כלל...
אז את אומרת שהגיע הזמן ללכת לישון? אם את ממש עייפה - אז כן. אבל אם לא, אז את מוזמנת להשאר ולפטפט עימי...
מתי המדצים / מדחים חזרו? המד"חים אתמול, והמד"צים חוזרים ביום חמישי. אל תלכי!!!!

למעלה