טוב... אני חסר סבלנות...

Druyanizem

New member
טוב... אני חסר סבלנות...

החלטתי להעביר את הכתב של אמא שלי בהודעה חדשה!

דרויאן, אמא שלך נראית לי אישה מאוד

מאוד מאוד מאוד דומיננטית הכתב שלה ענק ועגול והרווחים בין מילה למילה עצומים. למעשה אני תוהה איך היא הצליחה להכניס כל כך הרבה על דף אחד ואיפה היא מצאה סורק שיסרוק דף כל כך גדול ...
מבין
מאמאל´ה, רזולוציה
עד 72 dpi או 500 פיקסלים. אחרת הדף נמתח all over המסך ואי אפשר לאבחן ככה. שיהיה
מיכל

pomelit

New member
חי חי חי

אני אנצל את ראש השנה והארוחה המשפחתית המעצבנת לליקוט כתבי יד מאנשי הבית השונים. חכו חכו

shonshon5

New member
מיכל, מאמי..... יש לי פטנט אדיר..

בתקופה האחרונה ניצתה בי סקרנות עמוקה על טיבו של הבצל. יו נו, ONION - בצל. החלטתי לבחון את תכונותיו בכל היבט שהוא, כמאכל, כאלמנט כישופי, השפעה על המערכת החיסונית, ועוד ועוד כהנה וכהנה ויותר מזה. בין היתר, גיליתי ומצאתי שמיץ הבצל, ה"סרום" שלו, גורם לתשטחים מסויימים להתכווץ. מדידות שנעשו על פיסה דקיקה ("פילם") של בשר עוף הראו כיווץ של עד 10% בשטח הפנים של הפרוסה, דקות ספורות לאחר שהושפרץ עליה מיץ בצל. לדעתי, ניתן גם להרחיב את השימוש בתגלית זו על כתבי יד שנסרקו ברזולוציה דמיונית, כגון זו של אמו החביבה של דיקטטורנו הנערץ. אם יש לך מסך "17 ומעלה, תזדקקי לבצל גדול או אפילו לשניים. צריך למרוח על כ-ל המסך כדי לקבל תוצאות טובות. בהצלחה, ודווחי לי מה קורה. אני סקרן. אבי, כרגיל, מוכן לסייע בכל עניין.

pomelit

New member
רעיון מצויין ../images/Emo45.gif

למסכי מקינטוש אפשר להשתמש בבצל הסגול, ולמסכים פחות מ 14 אינץ´, יש את הבצלצלים הקנים האלה, שמוסיפים למרטיני במקום זית. זה באמת מכווץ בשר? הקץ לדיאטה! מרחי על עורך הצהוב מיץ בצלצלים, ותקטיני את היקף המותניים (אם תמצאי אותם, פומלית) בעשרה אחוז ליום!

אני הולכת בכל זאת לעשות נסיונות

כימיים על השיער שלי ולא על המסך שנאמר הבא לדיאטך השכם לדיאטו וכל המוסיף גורע: אכלת פילפל - שתה מיץ ודי לחכימא ברמיזא וסייג לחכמה שתיקה אבן שואבת מים ירוקים (ואני בכלל לא דיברתי על המכביה, זאת היתה יעלי).

shonshon5

New member
היי! היי! לא להדחף! ../images/Emo24.gif

יש בצלצלים לכולם! רק תעמדו בשלשות, ותראו איך הכל מסתדר! ובאותו עניין, מיכל יקירתי, עניתי לך על התמיהה הקשורה לבצל המצרי, ובגלל שההודעה נחתה במעמקי הפורום, צירפתי קישור אליה. דעתך בנושא מאד חשובה לי. לפני שנים, הכרתי בחורה מקסימה שלימדה אותי כל מה שאפשר לדעת בתחום קילוף שום ואכן, מרוב התלהבות, התחתנתי איתה, ואנו חיים באושר רב עד עצם היום הזה. לכן, עלה בדעתי שעניין הבצל עשוי להביא לאיזו התפתחות, מעין Side Benefit לעניין עצמו. ז"א, דרך הבצל אקמבן לעצמי עוד מישהי לחלוק את ימי. או לילותי. נראה. אבי, מילה בסלע - שתיקה בתריי.

pomelit

New member
וכבר בדברי ימי הביאליק

שאין דין השום כדין הבצל, לו זוגתך שתחיה אני מיד אני ממלאה פי שום ובצל, ומנשקת אותך ללא הרף כל הלילה למען הזכירך שלא בקלות מחליפין אישה, אלא כובשין אותה בבצלצלים שחומים ובדברי כיבושים מפולפלים ומשוממים (מהמילה שום).

shonshon5

New member
יקירתי, אין זאת כי אם עיסוקי החג

והגפילטע פיש הסתירו מעינייך את העובדה כי לא להחליף רציתי. חלילה וחס! חס ושלום! להוסיף, יקירתי, להוסיף! שנאמר: כל המרבה, הרי זה משובח! אבי, זז הביתה לבדוק מלאי שום ובצל.

pomelit

New member
אהה! קונספירציה! שערוריה, סקנדל

ומחדל - כולם כרוכים זה בזה, כאותו כריך הטבול כולו בבצלצלים זהובים, שוחים בשומן אווז (השפיע עלי קשה העניין הזה של ספרות מזרח אירופית). בצלצלים מטוגנים בשומן אווז - אני חושבת שזו המנה העיקרית בספרי י.ד. ברקוביץ´, ביאליק והאידיליות של ז´בוטינסקי. ובמילים אחרות - איכס כאילו?

בהחלט איכס. כמעט כמו השיר של תרפא

ניסתה מיכל לעודד יצירתיות
(סאבטקסט: יש דברים שאתם לא מבינים)

pomelit

New member
בתור פומלית יש לי פטור

מסאב טקסטים. באמת רוצים לראות פתק מהרופא?

אבי, את תגובתך על הבצל קראתי עוד

כשהיתה מונחת במקומה המקורי
אני אגב, למדתי שיטת חיתוך מתוחכמת ביותר לבצל (מה שנקרא לחתוך בבצל החי) אבל מרוב שהיא מתוחכמת די שכחתי אותה (מסתבר שאני לא טרחתי להתחתן עם אותו מורה דגול). נראה לי, אבי, ששוב התפספסו לנו הלילות (או שמא הימים). (מיכל) (מתלהבת מעניין הסוגריים)

ענת מ.

New member
איך מקלפים בצל בלי לבכות - רשמו

חותכים את הבצל באמצע (רצוי מתחת מים זורמים), את שני החצאים מניחים במקרר כשהחלק הרחב כלפי מעלה לכמה דק´. מוציאים.. והופ.. חותכים/קוצצים/כותשים.. הכל חופשי, בלי דמעות. וגם אם לא על זה דיברתם.. מה´כפת לי.. זו תרומתי הצנועה לאנושות.

-Just a Girl-

New member
כן.. אומרים גם

שלקלף בצל בזמן שלועסים מסטיק זה עוזר- ואין דמעות.. לא יודעת מה הקשר.. אבל אומרים שזה עובד!

תרפא

New member
אבי, אני מודה,

קראתי את ההודעה המצורפת ואת התמונה הענוגה ובכיתי, מהתרגשות, לא מהבצל פשוט כך, בכיתי, עם דמעות

Druyanizem

New member
אוקיי אוקיי...

אז טעיתי קצת עם הרזולוציות.... א-ו-פ-ס.... אני אסרוק מחדש... עכשיו השאלה הנצחית... איך לעזאזל דיון על הכתב של אמא שלי הפך לדיון מרתק על בצל??? ודרך אגב... אחרי שאתם חותכים בצל תשטפו אותו קצת במים... זה עוזר לי... (כן כן... בנוסף להכל אני גם מבשל!) ומיכל... הכתב סרוק על 100 dpi זה יותר מדי?

מסתבר שכן, כי תראה איזה גודל זה תפס

זה קורה כשהרזולוציה לא מתאימה לשרתים. אני בטוחה אגב שהשאלה שהעלית: איך דיון על כתב יד הפך לדיון על בצל, מעסיקה ועוד תעסיק את גדולי המוחות פה בפורום ובתפוז באופן כללי. אבל זה המצב. אני מצדי יכולה להעלות שלל השערות שהפושטית שביניהן היא : שניהם גורמים לבכי ......
אבל בגלל שאנחנו בתקופת הסליחות והרחמים ואפילו ההתנצלויות, אז למעשה לא כתבתי כלום ובטח שלא רמזתי על סבכים מסוג זה
יאללה, תסרוק כבר ! מחכים !

למעלה