טוב אני חייב לומר...

טוב אני חייב לומר...

שהפורום מת לא משנה מה נעשה לו לכן אני פשוט הולך. אני הולך למחוק את הפורום הזה מרשימת המועדפים שלי (כן הוא היה שם) ולא לכתוב. עכשיו זה כמובן לא האנשים פה זה הלא אנשים פה!!! אין פה פשוט אנשים ואני מדבר אל עצמי לכן זה סתם ממלא לי מקום במועדפים ואין לי סבלנות לראות איך הפורום הזה מאבד כל יום עוד בנאדם אז ביי ואני מצטער- על סדרות אקשן אני יכול לדבר בפורום טלויזיה איפה שיש אנשים. אני לא כועס אני רק אומר שהפורום באמת מת ולכן אני עוזב. ביייייייייייייי

DesertRose1

New member
ככה אתה נוטש????? ../images/Emo46.gif

אלמוג, לא ציפיתי ממך.....!!! אז הפורום לא במצב טוב, למה לעזוב? תנסה לעזור..... זה כמו שתפנה גב לחבר בעת צרה כי אתה לא מצליח לעזור לו. מה לא תנסה עוד ועוד?? אלמוג, לא יפה! אבל אם זה תופס לך כל כך הרבה מקום במועדפים, טוב, אז תלך.....

הפורום מת ואין מה לעשות!

אפילו המנהל לא יהיה פה (יש לו עבודה בסוכות להרבה שעות)!!!!

ואני חייב לומר:

המנהל שלנו עכשיו היה בפורום 24 ושם הוא הספיק לכתוב 5-6 הודעות והוא אפילו לא טרח לבדוק את הפורום שהוא בלבד מנהל לעומת 24 ששם יש שניים!

DesertRose1

New member
גם אני לא הבנתי את זה......

שדן כותב בפורם 24, אבל לא כותב פה בקושי..... אבל בכל זאת, זה לא סיבה לנטוש! טוב, אנחנו פה אם תרצה......

LadyLuvJess

New member
ככה אתה עוזב???

אתה לא לבד פה.. גם אני פה.. וגם desertrose1 פה וגם פרנק פה.. סו המנהל לא פה.. בעיות שלו... העיקר לפני כמה זמן אתה אמרת שאתה פה כבר מלא זמן וזה... אז ככה לעזוב?!?!?!?! טוב.. אם בא לך לנטוש ככה... לך.. מה אנחנו יכולים להגיד לך שישנה ת'דעה שלך?! אנחנו הרי מתים...

DesertRose1

New member
אממ... היי! קוראים לי שירן! ממצב?

ועכשיו ברצינות..... את ממש צודקת..... ואלמוג- מה כל כך מעיק לך להיות בפורום?

טוב בסדר אני עדיין יהיה פה אבל...

אני לא אכתוב... אין לי כל כך מה כתוב שיגרום לאנשים להגיב לזה אז זאת התוצאה- פורום מת אני פה בכל מקרה

FrAnK b PaRkEr

New member
אלמוג כפרה לא יפה מה שאתה עושה

אני פה מתחילת הפורום ותאמין לי שהיו לו כבר תקופות יותר קשות ולא עזבתי תשאר

היי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif מה איתי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אתם רואים?

אין פה בכלל משהו שמדבר!!!! אין פה אף אחד ואפילו אתם שאומרים לי לא ללכת אפילו לא כותבים פה!!! אתם מחכים למשהו אחר שיכתוב ואתם תגיבו? אז לא!! תכתבו אתם שרשורים חדשים על סדרות מעניינות!!!

למעלה