טוב.. אני חדש(:)

midnight dragon

New member
נו אתה יודע..../images/Emo15.gif

מהמשפחה שמשתלטת לנו על הפורום
בן דוד של בן ורועי.. סנוצ'י בוצ'י ופייר..

D Elfithh

New member
הא טוב כי פעם אני וחברות שלי היינו

ברעות (היא גרה שם) והיא סחבה אותנו לשימשוני שאין לי מושג למה ובסוף היינו עייפות ולקחנו מהמרכז שם מונית וזהו (טוב פרט לא חשוב) :)

D Elfithh

New member
ברגל ברגל : )

בגלל זה היינו עייפות ולקחנו מונית אחרי זה ובערב למחרת הקאתי לעצמי ת'חיים

Silver Lance

New member
החרגול*

אני חושב שלמתקן הזה התכוונתם. בכל מקרה, סייבר, אני אמרי (שלום). גם אני עברתי למודיעין לא מזמן (בחופש הגדול שעבר, למען האמת), מירושלים. נכון שזאת עיר מ-ש-ע-מ-מ-ת בטירוף? איפה אתה לומד? באיזו כיתה אתה?

SaberTooth

New member
הומ... מודיעין זה המקום...

בו הכיף בא למות. אפילו מועדוני לילה יוצאים למועדון בתל אביב. הומ. אני לומד בעירוני ב' בכיתה י'.

D Elfithh

New member
חחח בעסה : )

לא שחולון כ"כ קרובה לת"א ויש מצב שזה החרגול חפיפ

Silver Lance

New member
חח נכון!

ואני עברתי למודיעין בירושלים, ושם באמת יש איפה לבלות, ופה... אין!! כל כך משעמם... בכל מקרה, מגניב! אני לומד בעירוני א' בכיתה ח'! אתה בתנועת נוער כלשהי, לא? איזו תנועה?

Knotted String

New member
נוע"לניק.../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

*נדחפת* נוע"לניק דביל חסר ערכים.

NJS

New member
עזוב

ביקשו ממני להפסיק לרדת עליך אז אני לא ירד קיצר הייתה לך טעות

סרינה99

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

שמתם לב שכל מי שבא מתחיל לשאול שאלות מתוחכמות ומסובכות עד שהפורום מצליח להשפיע עליו...

el kortito

New member
המממממממ ברוך הבא

1.לא נתקלתי אולי בכלל אין... 2.זה לא לחם אלפים זה פירות מיובשים שהאלפים המציאו היתרון הוא שהם מכילים הרבה סוכר(=אנרגיה)ולא מתקלקלים עם הזמן(או מתייבשים:)) 3.אני חושב שבריאות הדרקון החמצן מופרד משאר הגזים באוויר הם נזרקים דרך פתח כלשהו ומלבד מעבר למוח השארית ניצתת כשהי יוצאת החוצה......

Orbital Shadow

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

שלום לך אני לירון... רואים?!? אני תמיד לירון!!! אף פעם בחיים שלי לא היה לי כינוי אחר!! בעעכס.. לא להתייחס אני עייפה....

למעלה