טוב.. אני חדש(:)

gold dragonit

New member
היי

שלום ברוך הבא!!!!!!!!!!!
חבל אבל אני ממש לא יודעת את התשובות לשאלות שלך!חוץ משאלה 2 שכולם כבר ענו לך אליה! טוב! אז אני אירה!(גם מפתח-תקווה) השתלבות מהירה

Mamimi

New member
אנשי פורום הזוים!>__<../images/Emo105.gif

קוראים לה אירה! Ira -אם אני לא טועה...

ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

עכשיו, בקשר לשאלות שלך... 1. דרואידים, לפי מה שאני יודע מהD&D, הם כוהני טבע. הם כמו ריינג'רים, רק שהם כוהנים, זה בכלליות... 2. אין לי שמץ של מושג...תשווה את זה למנות קרב... 3.הופה
שאלה שאני אוהב
הבעיה היא שאין לי כח עכשיו להסביר על כל זה, אז אני אגיד רק איפה שמעתי את הקטע הזה... בסרט "שלטון האש" (אין לי מושג איך כותבים "שלטון" באנגלית, אני רק יודע שזה ריין) מסבירים איך הדרקונים שם נושפים אש... זה משהו בסגנון שיש להם שתי בלוטות בפה. אחת מייצרת חומצה, והשנייה אש. עכשיו, ברומח יש דרקונים שנושפים אש, יש כאלה של קרח, יש גם ברק, בקיצור יש מלא... אז כנראה לדרקונים ברומח יש רק בלוטה אחת, של מה שהם נושפים... חוץ מכמה זני דרקונים, אני לא זוכר איזה בדיוק שנושפים כמה סוגים של דברים... וחוץ מזה-ברוך הבא
השתלבות מהירה בפורום

מ.ש.ט

New member
עידןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!

אני ל-א ישנה לידך במפגשינה! ואם כן, תתכונן להמון כריות שיחצצו ביני לבינך!

מ.ש.ט

New member
כשזה בא מהפה שלך זה נשמע לא כל

כך תמים כמו שזה... (טוב, אורגיות המוניות זה לא כל כך תמים, אבל שיהיה)

Silver Lance

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo70.gifברוך הבא, עידן ../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

שתהיה לך השתלבות מהירה בפורום שלנו, ומאחר שענו לך על השאלות, אני לא צריך גם לענות לך (יש!). שבוע נעים :)

למעלה