טוב.. אני חדש(:)

Blade Of Fire

New member
טוב.. אני חדש(:)

שלומות לכולכם:) אני עידן, מפ"ת, בן(כמעט) 18, והספיק לי לקרוא את דרקונים של דמדומי סתיו וחצי מ"ליל חורף" כדי להבין שעומד בפני עולם חדש ונפלא... אז כן... בעקבות דמדומי סתיו ובכלל דרקונים יש לי שאלות: 1. דרואידים. מי הם? כלומר.. לפי מה שאני שוכר מאגדות גאלה עתיקות, הדרואידים היו קוסמים מרפאים שחיו בבדידות ביערות, האם זהו המקרה כאן? ולאיזה גזע בקרין הם שייכים? 2. קיט'-פה. בטח הרבה פה לא סובלים את ההשוואה לשר הטבעות אבל אני חייב כדי להבין-האם אוכל זה הוא כמו הלמבס, לחם האלפים? 3. האם חשבתם פעם איך דרקונים נושפים אש? כלומר.. מתואר בספרים שהם שואפים אוויר מלוא ראותיהם ואז מוציאים אש, אבל האם מישהו אי-פעם חשב מאיפ יוצאת האש הזאת? תודה מראש על שהקדשתם לי זמן ואני מקווה להשתלב פה במהירות:)

yaarangel

New member
עידן...../images/Emo70.gifוולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

היי עידן זוכר אותי
מה"פ
טוף אממ וולקאם לפורומ שלנו השתלבות מהירה וכל סה..
אמממ.זייהו.ברוך הבא שוף
נ.ב. גלעד אנלא ברוגז איתך..פשוט אינלי זמן לכלווםם..ואחרי שהברזת לי..מגעיל

Blade Of Fire

New member
היי יערה...ב רור שאני זוכר אותך...

ו... שם אחר? אפשר לקרוא לי דין....

NJS

New member
טוף

מבקש סליחה אבל היית יכולה להגיד לי כבר בהתחלה שאין לך זמן נ.ב גם את הברזת לי ככה שאנחנו פיטים נ.ב.ש.ה.ב את באה למפגש?

רגע! רק רגע אחד!

את יערה מהארי פוטר! ידעתי שהחתימה מוכרת! את יערה מהארי פוטר! גם אני הייתי בהארי פוטר! היי, איך לא זיהינו אחת את השנייה? מוסר... מאוט מוסר... לאונטגרקה

yaarangel

New member
אבל אני כן זיהיתי אותך../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif

בהודעת חדשה שלך כתבתי לך שאגודת איי"לה מתאחדת בשנית..ואת התעלמת

שהדרקונים שואפים...

אוויר הוא מתערבב עם גופרית שנמצאת איפה שהו בריאות שלהם או משהו... קראתי את זה איפה שהוא אבל זה היה צולע... אני לא חושב שהמחברים מתמצאים כלכך בביולוגיה... וכן, קיט'-פה זה כמו למבס.

למה קיט'-פה זה כמו למבס?

בגלל שזה מאכל אלפים? אני לא חושבת שיש קשר. קיט'-פה זה פירות יבשים, כפי שקרמון מגלה בארוחה שבה החבורה פוגשת לראשונה את לאורנה. למבס זה לחם של עלפים, ולא פירות. ? לאורנבלטליסקה

Wing Chan

New member
לאורנבלטליסקה? גירסא רוסית ללאורנה?

כמה היא לוקחת לשעה זאתי?

חחח... מצטערת,

רק גמדאי הרים שיכורים. חיחי... מזכיר לי משחק מ"וד ששיחקנו, שחברה שלי נכנסה למסבאת גמדים, והתעוררה ומצאה את עצמה בחלוק בלבד- והחזיה שלה אצל גמד נוחר. כמה בעיטות הלכו שם... גמד מסכן שכמותו. הייתי צריכה להכניס את הפונדקאי כדי שישליט סדר, ורק אז היא הפסיקה לנפץ עליו בקבוקי בירה. לאורנלטקה

NJS

New member
ברוך הבא

אני נאג`ס/נאג`/נאג`י מהאגודה לתרבות הדיור

python 4

New member
חחחח

אני זוכר שפעם ביקשת שלא נקרא לך נאג'ס, אלא ניו ג'רסי משהו. אני שמח שאתה נושא את שמך האמיתי בגאווה. ולעידן2 - ברוך הבא, אני לִירוֹן הבּן (לפעמים).

yaarangel

New member
אל תאמיון לו../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif

קוראים לו ליאור..הוא מנסה לשקר עלייך

Mamimi

New member
וולקאם ניובי!../images/Emo41.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo105.gif

והשם עידן באמת תפוס...
תהנה בפורום,השתלבות מהירה...

למעלה