טוב אני חדש כאן...

afeine

New member
טוב אני חדש כאן...../images/Emo9.gif

אז שלום לכולם. רציתי פשוט לשתף מישהו בפנטזיה שלי. אז הנה: אני כבר המון זמן חולם לענג 2 נשים אוראלית בו זמנית. אפילו חשבתי על התנוחה המושלמת בכדי לבצע את ה"משימה
לפרט?

afeine

New member
אוקי אז בבקשה ../images/Emo24.gif

הנה הפנטזיה שלי בפירוט מלא: אני נמצא בחדר עם 2 נשים. אנחנו עומדים ומפשיטים אחד את השניה לאט לאט, פריט ביגוד אחרי פריט ביגוד, עד ששלושתינו עומדים עירומים. אנחנו מתנשקים נשיקה משולשת (את זה כבר עשיתי כמה פעמים, ומאד מאד אהבתי
). לאחר מכן אני משכיב את הנשים על המיטה ולוקח בקבוק שמן עיסוי בטעם תות. אני מתחיל לעסות את גופן בשמן, מעסה ומלטף את כפות הרגליים, שוקיים, ירכיים, בטן, חזה, צוואר, גב ועכוז. לאט לאט. אחרי ששתיהן מכוסות לגמרי בשמן, מבהיקות ומבריקות, אני מתחיל ללקק את השמן שמרחתי. אני מלקק כל חלק שר עור חשוף, כל פינה חשוכה, כל סנטימטר ענוג, עד שהן רטובות לגמרי (בכל המובנים). אני משכיב אחת על הגב ואז את השנייה אני משכיב מעל הראשונה, כך שהן שוכבות פנים מול פנים בתנוחה מסיונרית. בתנוחה הזאת, איברי המין שלהן צמודים אחד לשני. זאת תנוחה שמאפשרת לי לרדת לשתיהן בבת אחת. וזה בדיוק מה שאני עושה. אני יורד על הברכיים ומחדיר לשון ארוכה אל בין האיבי מין שלהן, כך שאני מלקק ומוצץ את הדגדגנים שלהן בו זמנית. אני ממש מצליח להכניס לפה את 2 הדגדגנים! אני מחדיר אצבעות אל תוך שתיהן בזמן שאני מענג אותן עם הלשון והשפתיים. הטעמים והנוזלים שלהן מתערבבים לי בפה בקוקטייל משכר חושים. הן מתחילות להתפתל מרוב עונג ולחוף את האיברי מין שלהן עוד יותר קרוב לפה שלי. אני מנצל כל חלק בגוף שלי כדי לענג אותם: לשון, שפתיים, שיניים, אצבעות...הכל. יש המשך, ואם תרצו - אז תבקשו :)

*g99

New member
אני מבקשת המשך..

ואחלה של פנטזיה.. עינוג משולש.. רק מה שאני הייתי עושה אחרי שהיינו מפשיטים אחד את השני והשניה ..הייתי נכנסת למקלחת יח איתו ואיתה בשביל הגרוי והניקיון.. ואחרי זה,הכל מתחיל להיות מושלם.. אהבתי..

afeine

New member
טוב אז הנה...

המשך. " אני ממשיך ללקק למצוץ ולנשוך עד שאחת מהן גומרת. כמה דקות לאחר מכן גם השניה גומרת, כל הגוף שלה רועד ומזיע. הפה שלי, הפנים והידיים מלאות בנוזלים של שתיהן. לכל אחת יש טעם שונה, ריח שונה, והערבוב מטריף לי את החושים. כאן זה מתחיל להיות יותר מטורף: אני משאיר אותן בתנוחה הזאת, פנים מול פנים, וקושר למותניים שלי דילדו שבדרך כלל משמש לסביות שרוצות לזיין אחת את השנייה, מה שנקרא באנגלית STRAP ON. אני קושר את הדילדו כך שהוא ממוקם בדיוק מעל הזין שלי. בצורה הזאת אני מתחיל לזיין את שתי הנשים בו זמנית. אחת מקבלת את הזין שלי והשנייה מקבלת את הדילדו. אני חודר בתנועות חזקות ומהירות, מגביר את הקצב לאט לאט. בזמן שאני מזיין אותן, הן מתנשקות ותלטפות וזה מחרמן אותי עוד יותר וגורם לי להגביר את הקצב. בדיוק לפני שאני גומר אני יוצא מהן. אני עוצם עיניים ונלחם בגלי האורגזמה שמאיימות להתפרץ מתוכי. אבל אני לא רוצה לגמור. עוד לא. אני מוריד את הדילדו ונעמד. הן באות אלי ומתילות למצוץ וללקק לי את הזין ביחד. אני מסתכל עליהן לנדהם לראות איך שבזמן שהן מלקקות לי אותו, הלשונות שלהן נוגעות אחת בשנייה. זה מטריף אותי!! אי לא יכול לעצור את עצמי וכל הגוף שלי מתחיל לרעוד ולהתעוות בזמן שאני מנסה שלא לגמור, ופתאום הנוזלים מתפוצצים מתוכי בזרם שוצף וקוצף, לתוך פיהן, על לחייהן, על החזה שלהן, בכמויות שלא חשבתי שאפשרי שייצאו ממני..." זהו. זאת הפנטזיה הראשונה שאני משתף אתכם. איך נשמע?

afeine

New member
כן...אבל

לא נראה לי שזה ייתגשם. אין לי את האומץ לפנות למישהי בהצעות כאלה...

למעלה