טוב אז הנה...
המשך. " אני ממשיך ללקק למצוץ ולנשוך עד שאחת מהן גומרת. כמה דקות לאחר מכן גם השניה גומרת, כל הגוף שלה רועד ומזיע. הפה שלי, הפנים והידיים מלאות בנוזלים של שתיהן. לכל אחת יש טעם שונה, ריח שונה, והערבוב מטריף לי את החושים. כאן זה מתחיל להיות יותר מטורף: אני משאיר אותן בתנוחה הזאת, פנים מול פנים, וקושר למותניים שלי דילדו שבדרך כלל משמש לסביות שרוצות לזיין אחת את השנייה, מה שנקרא באנגלית STRAP ON. אני קושר את הדילדו כך שהוא ממוקם בדיוק מעל הזין שלי. בצורה הזאת אני מתחיל לזיין את שתי הנשים בו זמנית. אחת מקבלת את הזין שלי והשנייה מקבלת את הדילדו. אני חודר בתנועות חזקות ומהירות, מגביר את הקצב לאט לאט. בזמן שאני מזיין אותן, הן מתנשקות ותלטפות וזה מחרמן אותי עוד יותר וגורם לי להגביר את הקצב. בדיוק לפני שאני גומר אני יוצא מהן. אני עוצם עיניים ונלחם בגלי האורגזמה שמאיימות להתפרץ מתוכי. אבל אני לא רוצה לגמור. עוד לא. אני מוריד את הדילדו ונעמד. הן באות אלי ומתילות למצוץ וללקק לי את הזין ביחד. אני מסתכל עליהן לנדהם לראות איך שבזמן שהן מלקקות לי אותו, הלשונות שלהן נוגעות אחת בשנייה. זה מטריף אותי!! אי לא יכול לעצור את עצמי וכל הגוף שלי מתחיל לרעוד ולהתעוות בזמן שאני מנסה שלא לגמור, ופתאום הנוזלים מתפוצצים מתוכי בזרם שוצף וקוצף, לתוך פיהן, על לחייהן, על החזה שלהן, בכמויות שלא חשבתי שאפשרי שייצאו ממני..." זהו. זאת הפנטזיה הראשונה שאני משתף אתכם. איך נשמע?