טוב..אני חדש....י מישהו כאן ראה כבר את העונה הרביעית? אני מחשפ מישהו לדבר איתו עליה
א אוילר New member 18/8/02 #1 טוב..אני חדש....י מישהו כאן ראה כבר את העונה הרביעית? אני מחשפ מישהו לדבר איתו עליה
C Charmed 4ever. New member 18/8/02 #2 ברוך הבא!!../images/Emo65.gif אממ.. רוב הפורום ראה את העונה...
P p3 New member 18/8/02 #5 אגב....../images/Emo19.gif אם אתה רוצה לדבר על העונה הרביעית, זכור להזהיר בכותרת של ההודעה עם הסימן- . כי יש כאן ילדים שלא ראו את העונה ולא רוצים להרוס לעצמם. שלומפ.
אגב....../images/Emo19.gif אם אתה רוצה לדבר על העונה הרביעית, זכור להזהיר בכותרת של ההודעה עם הסימן- . כי יש כאן ילדים שלא ראו את העונה ולא רוצים להרוס לעצמם. שלומפ.
פ פיבי האליוול New member 18/8/02 #4 וולקאם!../images/Emo24.gif וכן, אני ראיתי... אתה ראית? הורדת? מה?
P Phoebe again New member 18/8/02 #6 ולקאם ../images/Emo140.gif אני מקוו שתשלתב פה טוב... אגב, כמעט כל הפורום ראה את כל העונה הרביעית (ואני אחת מאלה שראו)...
ולקאם ../images/Emo140.gif אני מקוו שתשלתב פה טוב... אגב, כמעט כל הפורום ראה את כל העונה הרביעית (ואני אחת מאלה שראו)...
H HuGo Hell New member 18/8/02 #7 יה יה יה.. ברוך הבא.. וגם אני אחד מאלה שראו.. אני אחד מאלה שראו את כול העונות בלי להחסיר פרק אחד או חצי.. המלצה: לקרוא את "הודעת המנהל/ת"
יה יה יה.. ברוך הבא.. וגם אני אחד מאלה שראו.. אני אחד מאלה שראו את כול העונות בלי להחסיר פרק אחד או חצי.. המלצה: לקרוא את "הודעת המנהל/ת"
C charmedmen New member 18/8/02 #8 הייי קוראים לי רועי ואני בן 11 ואני מכור של מכושפות וראיתי את העונה הרביעית ואני מאוהב קשות בליאל