:X P;
A ARA SAMA New member 17/8/06 #20 ..... את משתתפת בשיעור... אבל כל פעם שצריך ללכת לאנשהו את מתלוננת יום שלם :O ואת גם מתנגדת בכל תוקף לאפילו קצת כושר P:
..... את משתתפת בשיעור... אבל כל פעם שצריך ללכת לאנשהו את מתלוננת יום שלם :O ואת גם מתנגדת בכל תוקף לאפילו קצת כושר P:
ג גיא לידר New member 18/8/06 #48 ../images/Emo6.gif~ אוף -_-" עוד חמש דקות השיחה בכל מקרה נמחקת >>;; אז למה ני מגיב סתם? :|
A an none New member 17/8/06 #12 היי.. השם שלי במקור הוא דוראל-------אני יודעת גמאני שונאת ת'שם הזה!!!
D dndboy New member 17/8/06 #21 ../images/Emo103.gifהיי, ברוכה הבאה =] אני עמרי, שונא ורוד עצלן וציני אבל אנשים אוהבים אותי משומה P=
A an none New member 18/8/06 #41 עמרי-קון.... סלייייייחחחחחחחחחחחחחחהההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בסדר עמרי בלי ו' קלטתי אותך!! גומנה ^^''
עמרי-קון.... סלייייייחחחחחחחחחחחחחחהההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בסדר עמרי בלי ו' קלטתי אותך!! גומנה ^^''
D dndboy New member 18/8/06 #43 ../images/Emo103.gifהרבה יותר טוב D= אל תדאגי לא ממש כעסתי.. את תתרגלי אליי עם הזמן P= אני כיף כשמכירים אותי P=
../images/Emo103.gifהרבה יותר טוב D= אל תדאגי לא ממש כעסתי.. את תתרגלי אליי עם הזמן P= אני כיף כשמכירים אותי P=
A an none New member 18/8/06 #44 אחלה ביינתיים אתם לראות תמונה צ'יבים ממש חמודה שמצאת בגוגל של נארוטו
B benedek22 New member 17/8/06 #32 איך אני שמח שסיימתי את המשחק אחרת התמונות האלא היו הורסות לי אותו לגמרי חחחחח