טוב אני זז...

itay is back

New member
טוב אני זז...

ואני יחזור רק אחרי יום כיפור
יש לי הרבה דברים לעשות, אז לאבי, ללירון, מור,שירה,ליאת,נעמה,ליעד וסליחה אם שחכתי מישהו....ולכולםםםם שיהיה לכם צום קל
וגמר חתימה טובה לכל חברי הפורום

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gif...

צום קל וגמר חתימה טובה לכווווולםםם!!! וסליחה אם פגעתי במישהו...באמת שלא התכוונתי ניפגש כנראה אחרי יום כיפור...בעצם אני עדיין לא הולכת...כנראה שלא חח תגידו מתי מתחיל הצום!?

jlo9

New member
תודה נשמתי....גם לך ולכולכם שיהיה

צום קל! למרות שאני לא צמה ולא שומרת ונמצאת באינטרנט והכלללללל אז אני אהיה כאן גם ביום כיפור (כנראה לבדי...)

mona18

New member
גם אני לא צמה

גם אני אהיה כל הזמן במחשב הרי בישביל זה יש חופש :)

mona18

New member
אין בעיה

שיהיה גם לכולם גמר חתימה טובה ולמי שצם צום קל.

Lopezit

New member
אני מנצלת כל רגע

עד 5(מתחיל הצום) אני יהיה פה חח 25 שעות בלי מחשב

../images/Emo13.gifתודה

שיהיה לך ולכולם צום מועיל (ככה הדוסים אומרים)! נתראה במוצ"ש (אם אני לא אהיה עד אז במיון)....

אה ושכחת עוד כמה אנשים

חשובים! אז אני אוסיף- נטלי (זהו עכשיו שמיכאלה נגמר את יכולה לחזור לפה
) ופרינסס ג'ינה (מה באת נסגר עם הצבא? לא משחררים אותך אפילו לכיפור?) וזהו אני עכשיו מחזיק בידיים את אדר האחיינית הכפרונה שלי, אז הזכרתי שליאת אמרה שאחותה צריכה ללדת- אז מה נסגר עם זה? היא ילדה כבר?????

Lopezit

New member
אאאאאאאהההההההההעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

הרגע הם נסעו לבית חוליםםםםםםםםםםםםםםם למה לא לקחו אותיייייייייייייי אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף יההההההההההההההההההההההה אני עוד מעט דודהההההההההההההה

חחח יו איזה תיזמון

וכן, האמת זה ממה מרגש להיות דוד (או דודה במקרה שלך), ואל תיבהלתי כשתיראי את האחיין/אחיינית שלך בהתחלה- כולם מכוערים אבל אחרי כמה זמן הם הופכים להיות מתוקים לאללה.....

Lopezit

New member
אני חולת תינוקות!!!!!!!

ועכשיו תהיה לי אחייניתתתתתתתתתת יההההההההההההההההה

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

גמר חתימה טובה אנשיםםםםםםםםםםםםםם אני לא צמה אבל צום קל למי שצםםםםםםםםםם ואממממ.. גמני יחזור אחרי יום כיפור כי אנחנו לא מפעילים מחשב/טלויזיה/וואטאבר אז ביי ביי בינתייםםם לאב יההההה

NoWords

New member
גמר חתימה טובה לכולם

צום קל לצמים מאיתנו וסליחה על כל מה שאמרתי או עשיתי ופגע במישהו

למעלה