טוב, אני באמת רואה

morada

New member
טוב, אני באמת רואה

שהפורום הזה רדום קצת
(ואני מקווה שזה רק זמני). אז בתור אחד שלוחץ על כל קישור שקשור בסטארגייט מצאתי אתר שיש בו כמה קטעים מהסדרה (ממש קצרים אבל בכל זאת זה נחמד, בעיקר אם מתחשבים בעובדה שזה בנוי מאותיות). אולי חלק מכם כבר ראו את זה, אבל למי שלא ראה זאת
(הקטעים על סטארגייט בצד ימין, ויש עוד כמה קטעים על סרטים אחרים) והגיע הזמן להתעורר......

aשרון

New member
גם אני מקווה שזה זמני.......

אתה לא היחיד שסובל מתופעת התרדמת הנוראה, שנפלה על הפורום, זה כאילו אדוני המערכת תקפו אותנו, ואנחנו מנסים בכל כוחנו להשתקם
אבל אנחנו לא אומרים נואש, יום יבוא ותזרח השמש על פני הפורום הזה, ופרקים חדשים ישודרו בטלוויזיה ויבוא לפורום שלנו גואל. עד אז ובהתאם לזאת, אני משסע עציצים וזורק אותם לחלל החדר,
גרררררר..... ועוד אחזור עם תגובה לאתר שהבאת, ביי.

זה פשוט

הביאו את חבריכם, שימו מוזיקה וספרו לנו דברים מעניינים. הנה לדוגמא הבאתי חבר שמתאים למסיבה

MajorGad

New member
|דופק לבקהאם עציץ בראש|

זה מגיע לו, מאז שהוא עזב את מנצ'סטר יונייד. זה שהייתי בהופעה של יהודה פוליקר בשבוע שעבר זה מעניין?

תשמע

אם היית שם פה תמונה של בחורון שווה בבגדים חושפניים זה היה מעניין. אבל באמת, מסיבות זה רק בשביל התמונות!

אני חייבת לומר שאני בעד.

לבנים בטח חסרות התמונות של החתיכות, אז אפשר לשים יחד איתו את ויקטוריה. אגב, הוא זכה לאות כלשהו מהמלכה, לא?

MajorGad

New member
ממ אני לא יודע אם הוא זכה באות

כלשהו אני יודע רק שהוא לא זכה בתואר "סר" ומזל שכך.

MajorGad

New member
למה את חושבת שיש לי תמונות כאלה

אני נראה לך תל אביבי מאכזב הורים? או פאריסאי מנקה ארובות (תרתי משמע)?

נו הנה

אני תורמת משהו גם לגברברי הפורום. זוהי חברה של צפניה, במקרה ותהיתם.

bigbird™

New member
האאאאאאא

מסיבה כזאת ...טוב למה לא אמרת
טוב תראו את מי אני אביא

למעלה