טוב, אני אחרי..

• פותח הנושא lee E
  • פורסם בתאריך

lee E

New member
טוב, אני אחרי..

ניתוח לא סימפטי בלסת..נאלצו להוציאו שן אחרונה כדי להגיע לבפנוכו של הלסת-בסוף לא הצליחו להוציא את שן הבינה שנמצאת עמוק עמוק בעצם. לפחות הצליחו לקלף את הציסטה שהיתה שם והכאיבה לי במשך 12 שנה. עדיין קצת מסטולית והרבה מרחמת על עצמי. לצערי הואליום לא גרם לי לשיר בכלל...חברה מכאן עוד אמרה לי שזה מינון ממש נמוך של וואליום ואיך שהגעתי לבית החולים, דרשתי עוד, בהליכה מסטולית...הרופאה אמרה לי שלפי איך שאני נראית, עוד כדור ימרח אותי על הריצפה-לפחות נדמה לי שזה מה שהיא אמרה...עכשיו אני נראית כאילו נתקע לי כדור טניס בלחי....לפחות אני אחרי ובלי יותר מדי בושות של בכי לרופאים.

טשומפי

New member
רפואה שלמה

טוב שאת כבר אחרי. רחמים עצמיים זה מעולה. רפואה שלמה טשומפי.

זואילי

New member
תרגישי טוב ../images/Emo201.gif

העיקר שזה מאחורייך. התיאור מרשים אפילו עבורי
תאכלי מלא גלידות (מותר??) ותתחזקי. את יכולה לעשות אצלנו כמה בושות שבא לך

galim29

New member
חיכית, חיכית ומה קרה בסוף../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

נשמע לא נעים בכלל
אבל העיקר שאת אחרי. תגידי לי, איך הגיעה ציסטה ללסת? לא קראת לשרגא המרדים של זואילי?
וברצינות, החלמה מהירה, נטולת כאבים וגם אם צריך להימרח על הרצפה, אז תסתממי עד שיעבור.... חיבוק גדול

מישמש33

New member
ציסטה ? , 12 שנים ?

איך שרדת את זה כ"כ הרבה זמן ? מקווה שיש כבר הקלה והכאבים חלפו וכדור הטניס הפך לפינג פונג או לגולה ואולי אפילו נעלם לגמרי. תרגישי טוב.

lee E

New member
למה 12 שנה?

בגלל הרופאים ה*&^%$#@. היה יותר נוח למלא אותי באנטיביוטיקה ולהסביר שאין מה לעשות..אהה..ולשלוח אותי לניתוח מיותר שעלה, לי כמובן, 4000 ש"ח כי "מכבי לא ממנת ניתוחי חניכיים". שהגעתי לכאן, צילמו ישר את הפה והודיעו לי שצריך דחוף להוציא את השן בינה-שמסתבר שגורמת לזיהומים בגלל החיכוך עם השן שמתחתיה. כלומר..לא החניכים ולא שום דבר אחר-כמו שהסבירו לי במשך 12 שנה! ד"א, אני טענתי מזמן שיש לי את השן בינה האחרונה שלא הוצאה ואני בטוחה שזה מה שגורם לזיהומים-נחשו מה,,,אפילו לא הסכימו לצם ולבדוק כי זה הרי ה"חניכיים". שהגעתי כאן לרופא הוא תפס את הראש והיה בהלם שבמשך 12 שנה אף אחד אפילו לא טרח לצלם את האיזור ולבדוק מה גורם לדלקות המאוד מאוד כואבות... נו שוין..לא בא לי שוב להתעצבן. מזל שאי אפשר לצעוק עם כדורסל בפה.

טוב את יודעת שאני כבר מתארת אותך

עם כל הכדורים האלה בפה....ומסטולית בכלל עושה את התמונה משו משו.... יקרתי אוהבת אותך עם כדור בלי כדור ודרך אגב גם בלי וליום את מסטולית... נשיקות

למעלה