טוב אממ...

casperit

New member
טוב אממ...

דיברנו על מפגש בסרט.. אבל אממ זה כנראה לא יצא לפועל בסוף, אה? אלא אם יש אנשים שרוצים אז אפשר לדבר... אתם שמים בטח לב שאני פחות כאן, אממ סיבות שונות, הגשתי בקשה להוסיף עוד מנהל\ת כלשהי מהפורום ונראה מה יענו לי... בקיצור, אממ:( יעל

Pagra Baleben

New member
באלי מפגש בסרט אז מפגש וויל בי!

ואני לא מוותרת אם אתם לא לוקחים יוזמה אני אקח, וזה צריך להיות בתלאביב כי שם אין דיבוברע אאזזזזזזז יעלית כפארה, תיבדקי אם יש לך רכבת ואם מרשים לך ב´קשהב´קשהב´קשה וכל הצפוניםוהדרומים גם לבדוק^_________^ מי שיכול שיכתוב כתגובה להודעה הזו "אני יכולה לבוא לבכורה של הסרט של הפאוור פאף ביום חמישי הבא בתלאביבבלהבלהבלה" תודה שקניתם, ולהתראות ד"א טייק א לוק, יש לי חתימה חדש:p

casperit

New member
אני לא חושבת שאני אוכל לת"א...

אני צריכה הסעה מאורגנת ואמא שלי לאתרשה לי ברכבת... (אני ילדה קטנה)...:( אי אפשר יותר בכיוון של... חיפה? יעל

Pagra Baleben

New member
מצידי סבבה

אני חושבת שאני אוכל לנסוע ברכבת ענבל ילדה גדולה^_________________^ לי יהיה הכי נוח בנהריה..תגובות פליז

casperit

New member
לי יהיה הכי נוח בחיפה:)

יש לי הרגשה (מעניין למה) שהפורום מת, נו טוב לפחות שתינו כאן:) יעל

Pagra Baleben

New member
לךאחךלחאךקרלחא

דיברתי הרגע עם אמא שלי אנ´לא יכולה-_- אבל אם את יכולה בכל זאת להתארגן איכשהוא...בתל אביב יהיה לי ממש אחלה

נֵץ

New member
גם אני פה

ליעל, ורק ליעל, תסתכלי למטה.
מה קורה יעל? שלחתי לך שוב דואר ואת לא מגיבה. אם את לא רוצה להתכתב, פשוט תגידי.

Tampon

New member
סבבה רק תקבעו תאריך!!

תגידו תאריך והכל, כי אני צריך לקחת רכבת מנהריה.. אז רק תגידו!! הי ד"א יעל את מחיפה? את ממש קרובה אליי !! :)

Dr Mad

New member
לכל התל אביבים

כל מי שבתל אביב וסביבותיה ב19.9 בקנין אילון ב17:00 לפאור פאף דה מובי מי שיכול שיודיע ב´קשה ב´קשה

למעלה