טוב, אממ אני חושבת

טוב, אממ אני חושבת

שדי היה כדאי לפתוח את השרשור הזה. זוכרות שלפני כמה ימים/שבועות/חודשים מישהי כאן עשתה שרשור בדיחות לשבת? נראה לי ש"שחרונת", אבל אני לא כל כך בטוחה. אז אם אפשר, אני אתחיל: אף אחד, כלום, וטמבל, שטים בסירה. פתאום אף אחד נופל למים. כלום רוצה להתקשר למשטרה אבל טמבל אומר:"עזוב, אני אתקשר." טמבל התקשר למשטרה ואמר: "שלום, אני טמבל, התקשרתי בשביל כלום כי אף אחד נפל למים."

אתן לא רוצות בדיחות?

בסדר, אז שהמהנהלת תמחק את ההודעות. רק רציתי לעשות לכן כיף בשבת. אבל אם אתן לא משתפות פעולה זה לא ילך.

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gif אני רוצה אבל אני לא יודעת

לספר בדיחות אני רק יודעת להקשיב לבדיחות, לשמוע אותן ולצחוק איתן! חח פליז תרשמו בדיחות....

MoNeT1

New member
../images/Emo105.gif אין לי פשוט בדיחה לרשום...

אבל תמשיכי לרשום זה כיף! =]

גם לי אין בדיחות לספר..../images/Emo9.gif

אז מי שיש לה...שתחלוק איתנו בבקשה..

../images/Emo41.gifתו|חחחחח אוקיי לי יש../images/Emo6.gif

נזכרתי בבדיחה שסיפרו לי לפני כמה זמן.. אולי היא לא כל כך מצחיקה אבל היא נחמדה.. יום אחד איש נוסע ועוצר אותו שוטר לרשום לו דוח , (לא זוכרת בדיוק למה) האיש במכונית מתחנן שלא ירשום לו דוח ושיוותר לו אז השוטר אומר לו "טוב אני ישאל אותך שאלה, אם תדע את התשובה אני לא ירשום לך דוח" אז האיש מסכים . השוטר שואל "אתה נוסע בכביש בלילה וממש חשוך..ואתה רואה 2 אורות, מה זה?" האיש עונה "מכונית" , השוטר אומר "אבל איזו? פג'ו, פיאט..וכ"ו " האיש אומר"מאיפה אני צריך לדעת?
" השוטר אומר "טוב אז אני רושם דוח" האיש מתחנן ואומר "תשאל אותי עוד שאלה, בבקשה צ'אנס אחרון" השוטר שואל "אתה נוסע בכביש בלילה ופתאום רואה אור אחד,מה זה? " האיש אומר "אופנוע", השוטר אומר "אבל איזה? (מתחיל לתת לו שמות של אופנועים שאני לא ממש זוכרת..חח) " האיש אומר "מאיפה אני צריך לדעת? " ואז הוא מתעצבן ואומר..טוב תרשום לי דוח !! ומתחיל לקלל אותו! ואז אומר לו לי יש שאלה אלייך עכשיו.. "יום אחד אתה נוסע בתל ברוך בלילה ורואה אישה עם עקבים גבוהים חצאית מיני וגרביונים , מה זה? " השוטר אומר "ז*נה", האיש "כן, אבל מי? אמא שלך, דודה שלך, אחותך? " חחח אם זה לא מצחיק אל תקטלו
.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif....

חחחחחחח בדיחה טובה...נראה לי ששמעתי אותה פעם...

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gifאו קיי כאן זה טוב...

ראשונה: שולחים מחבל כורדי להתאבד בתל אביב. הכורדי מגיע לדיזינגוף, מצלצל ושואל: "יש מסביבי 100 איש, להתאבד?" - אז הם אומרים לו: "לא, זה מעט, אל תתאבד". מגיע לבנייני עזריאלי, מצלצל ושואל: "יש מסביבי 1000 איש. להתאבד?" "כן, כן, תתאבד! זה הרבה אנשים!". טיק טק מוציא הכורדי אקדח, ויורה לעצמו בראש!!! מוואלה...

MoNeT1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo105.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אהבתי את המרוקאית והמתאבד קיצר הכל!! תודה יערונת =] בדיחות ממש יפות!!

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gifשנייה:

שאלה: באילו מילים נפתח ספר בישול לאישה המרוקאית? תשובה: קודם כל תרגעי! את זה אני אוהבת אני לא יודעת למה...

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gifשלישית:

שני שוטרים כורדים מצאו שתי פצצות, והם מחליטים להעמיס אותן על הניידת. בדרך שואל שוטר אחד את השני: "מה נעשה אם תתפוצץ לנו פצצה אחת בדרך?" עונה השוטר הכורדי השני: "נגיד שמצאנו רק אחת..."

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gifרביעית:

כורדי אחד יושב ומסתכל כמה דקות על קובית קרח. לחבר שלו נמאס, תופס אותו ושואל: על מה אתה מסתכל, לעזאזל ??? ההוא עונה לו: אני משתגע מאיפה הנזילה...

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gifחמישית:

למה אין לגרוזינים רשיון לאופנוע? - כי עוד לא המציאו קסדות מרובעות.

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gifשישית:

זוג גרוזיני נשוי מגיעה לגן חיות. האשה רואה בואש, ואומרת לבעלה: "תראה איזה בואש יפה, בוא ניקח אותו". הבעל אומר: "אבל זה גן חיות, אסור לקחת אותו". האשה: "בסדר, אז תכניס אותו בין הרגליים". הבעל: "ומה עם הריח? " האשה: "אם ימות אז ימות!" בטח את רוב הבדיחות אתן כבר מכירות אבל לא נורא....

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gifשביעית:

כורדי אחד שמנסה למכור את האוטו שלו כבר חודש, פוגש חבר ומספר שאף אחד לא מתקשר אליו ולא מתעניין באוטו. שואל החבר: "מה כתבת במודעה?" עונה הכורדי: "יד רביעית, קילומטרז' גבוה, תאונות רבות". החבר צוחק עליו: "ככה מוכרים אוטו? תכתוב יד ראשונה, קילומטרז' נמוך, שייך לרופא". לאחר שבועיים פוגש הכורדי את החבר וזה שואל אותו: "נו, מכרת כבר?" הכורדי עונה: "מה, השתגעת? אוטו כזה מוכרים?" זה מטומטם אבל אני אוהבת את זה....

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gifשמינית:

פרסי לוקח את הילדים שלו לים ושם להם צמר גפן באוזניים. פתאום בא אליו גרוזיני ושואל אותו: "למה אתה שם לילדים שלך צמר גפן באוזניים?" הפרסי עונה לו: "שלא ישמעו ארטיק ארטיק" כבר הפסיקו למכור בים ארטיקים לא? רק בת"א בירקון מוכרים...

למעלה