טוב אלי מרקו הזה....

טוב אלי מרקו הזה....

הוא כול כך שווה אני כול כך אוהבת את המשחק שלו במיוחד בפרק שהיה היום אך שהוא עדיין אוהב את רונה איך שהוא צעק על סמדר המכשפה חבל שהוא לא הטביע אותה בג´קוזיייייייי שהיא הולכת לעשות אלי מרקו יש לו כזה סטייל עבריין צעצוע שכול פעם מחדש הוא פשוט עושה לי את זה........

תהיי בריאה, חשבתי על זה!!!!

WOW, זה ב-י-ד-י-ו-ק מה שחבתי כשהיא אמרה" אני הולכת לעשות לי ג´ואקוזי" חשבתי "הלוואי שיטביע אותה!" איזה צחוקים, לכולנו עש אותו ראש מה? סחטיק. חבל שהוא לא הטביע אותה באמת!! KILL SMADAR

עזית1

New member
אלי מרקו

יודע להפסיד בכבוד, אמנם פשוע, אבל יודע מתי עבר את הגבול, לא כמו סמדר השטנית, אלי הוא אחלה גבר...............

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
אלי אלי שלא יגמר לעולם!!!!

שחקן
וכל מילה מיותרת! האמת שאישית בג´קוזי חשבתי על WOW יעל עם חזיה, אבל שיהיה... חמוד אלי: "אל תדאגי דווקא יש לך גוף טוב.."

אני דווקא לא מסכים...

להיפך, כשאלי מרקו ידע שהוא עומד להפסיד הוא פשוט לקח את חפציו ונסע לחו"ל. סמדר היא זו שיודעת להפסיד בכבוד, היא נשארת עומדת במקומה, ותחכה לראות מה יקרה - גם אם היא תיתפס. לדעתי בריחה לא נחשבת כהפסד בכבוד. דבר נוסף הוא שאלי מבצע את הפשעים מתוך תאווה לכסף, הוא רוצה רק עוד ועוד - המניעים של סמדר הם הרגשות שלה, היא עושה מעשים שליליים כדי לזכות באהבה.

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
חצי צודק

אלי? להפסיד בכבוד??? ננההה.. הוא כן יודע מתי הוא הפסיד אבל זה לא בכבוד... וסמדר? להפסיד בכבוד??? ננההה, לא רק שהיא לא יודעת מתי היא הפסידה היא תנסה לגרור כמה שיותר אנשים יחד איתה למטה... עכשיו מתאים הניאום של דורון שהוא עשה לרונה: "אני אוהב אותך באמת, אבל את שקרנית! די די מספיק עם כל השקרים! תלכי למשטרה, תסגירי את עצמך ואז אני עוד אוכל לסלוח לך...."

אני גם לא מסכימה

אלי הזה הוא פושע ולא כזה שאקל כמו שאתם מנסים לעזות ממנו החרא הקטן צריך לשבת בבית כלא הרבה שנים כדי לרצות את מה שהוא עשה לכולם בתוכנית הזאת! * המכות לגידי *העזרה בפריצה ליקב כדי להליל את רונה *המכות למיכאל *על זה שכמעט רצח את רונה ועוד ועוד ועוד........ הוא מניאק, צריך לשבת בבית כלא וזהו! מה, הוא ככה יעשה לכולם ויברח ויצא נקי- NO WAY! מגיע לו עונש!!!!

עזית1

New member
לאיש יחסי צבור../images/Emo58.gif

שניהם פועלים מתוך רגשות, אלי פושע מוגדר, אבל מבין שטעה ומנסה לכפר על מעשיו ולעזור לרונה ע"י כך שהוא מפליל את סמדר אבל אינו מוכן ללכת לכלא, וגם אמר זאת לסמדר שאם הם יפלו היא תיפול לבד.... סמדר פועלת מתוך רגש לזכות באהבה, אבל מוכנה לפגוע בכל מי שניקרה בדרכה להשיג את מטרתה ואינה מוכנה לותר היא חייבת להגיד את המילה האחרונה ותראה בהמשך שדורון כבר יודע שהיא אשמה היא תמשיך לנסות לפגוע על מנת להשאיר את דורון אצלה, אבל כמובן לא תעלה על דעתה שורדה תספר את הכל ואינה מוכנה לוותר כלומר: אינה מוכנה להפסיד בכבוד אחד בפה ואחד בלב

למעלה