טוב אז...

Dark chocolate

New member
הופהה.. פתאום למדת לשים סימני

פיסוק??? מעניין איך עברת מסגנון דיבור מזוויע לשפה מליצית.. I rest my case, את לא באמת בת 11, ורואים שנרשמת (והצטרפת!) לפורום בדיוק כשלשמוליקיפוד התחממו הקוצים והריב התחיל, ומאוד מעניין שאת באת לצידו... מכאן נובעות שתי אפשרויות - 1) את שמוליק הפחדן שמסתתר מאחורי כינוי של פקאצה בת 9 (ואל תעלב כן?? כי הרמה שלך הרבה יותר ירודה משל ילדה בת 9). מה קרה?? לא מסוגל להשתמש בשם המשתמש שלך אז אתה מסתתר מאחורי מסך מחשב?? בוא נראה אותך במציאות.. נראה אם תעז לבוא נגדי 2) את שמוליק הפחדן ואת זה רואים לפי המעבר החד בין סגנון הלשון שלך. מ"מאממושושושוששש!!!!!!!~!@$^" עברנו לשפה גבוהה כגון - "אם בא לך לחשוב שאני שמוליק,תחשבי.לא בעיה שלי." וכמה מעניין שהסגנון הזה מזכיר מאוד(!!) את סגנון כתיבתו של שמוליק. ואם באמת טעיתי ואת לא אדון שמוליק (מה שממש לא נראה לי), אז את פשוט ילדה בת 11 עלובה עם אף גדול במיוחד שדוחפת אותו למקומות לא ראויים. יום טוב לך

מיכל.

אז כן, אני מתנהגת טיפל'ה מוזר לפעמים עם ה"מאמוש" וכל אלה, אבל זה לא אומר שאני לא יכולה גם להשתמש בסימני פיסוק ושפה קצת יותר גבוהה.כמו שאמרתי מקודם-אם לדעתך אני שמוליק,יופי. אם אני מישל,גם יופי. אני יודעת טוב מאוד מי אני ואת יכולה להגיד לי מה שבא לך אבל אני לא אתייחס לזה. כנראה שפיתחת איזשהי אובססיה כלפי שמוליק כי את כל כך מתגעגעת אליו ואת רואה אותו בכל מקום. אהבה אובססיבית. תקשיבי מיכל ממש אין לי כוח לריב איתך והכל אז בואי פשוט נשים את הנושא הזה בצד ונשכח מזה. יום טוב גם לך
אה וד"א, אני בת 14.

Dark chocolate

New member
מוזר.. זה לא מה שכתוב בכרטיס האישי

שלך
והעניין עם שמוליק עלה בגלל שמשום מה החלטת לצדד בשמוליק בדיוק באותו זמן שהתפתח הריב.. אז באמת מתוקה, בואי נפסיק את הריב הזה

נכון.

אבל זה שהגנתי על שמוליק, לא אומר שאני שמוליק=) בקשר לכרטיס האישי שלי אין לי מושג למה רשום את זה.אני אשנה.. טוב,הריב הופסק וזהו

למעלה