טוב אז...

טוב אז...

גם אני עוזבת את הפורום
כי החלתתי שזה לא מתאים לי כול הקטע הזה ואני יודעת שעם אני יגיד שזה לא ביגלל מיכל אף אחד לא יעמין אבל זאת האמת זה לא ביגללה כי פשוט גיליתי שזה גדול עליו בקיצור הייתי שמחה להיות פה והישתלב פה ביזכות הפורום הזה הכרתי הרבה חברות טטוב אבל היה טוב היה נחמד אבל זה הזמן לומר שלום וזהו וללירז זה לא משהו אישי אני אוהבת אותך מי כול הלב
וזהו וסליחה אוהבת את כולם ודשים ל.... לארתורון לדנע שניי המנהלים הכי מקסימים שפגשתי
ללירוז למיכל(חברה שלי) לנופר לשמוליק(האמת שגם הוא עוזב אז לא משנה) לג'ני יול(יהודית)
וזהו סליחה עם שכחתי מישהו
טוב אזז ביייווששש
אוהבת את כולכם

ולמיכל...

שמעי אין לי כוח לירב אז עכשיו שאני עוזבת אני רוצה שניגמור את זה יפה וזהוו

i love liraz

New member
אתם לא רצינים......./images/Emo11.gif

בסוף רק אני ישאר בפורום... טוב,בכל מיקרה בהצלחה בהמשך הדרך...

OmErLoLa

New member
היית כל כך מתה../images/Emo113.gif../images/Emo214.gif

היית מתה להישאר לבד בפורום!!!אני עם כל המריבות שבעולם לא יעזוב את הפורום המושלםםםםםם הזה!!

נופריי2

New member
ממש חבל בשבילך =||

הנופר שרשמת זאת אני ?! ;]] עדיי ?! למה את עוזבת לא חבל ?! תשאריי יאא כייף פה .. לא שווה לך לעזוב

נו באמת מה קורה פה ?

מזה כולם עוזבים פה, אני לא מבינה הכל בגלל מריבות , דיי לריב אתם כל הזמן רק רבים, בכל זאת אם יהיה לך טוב לעזוב תלכי עם זה..! חבל באמת שחבל , את תפסידי המוון , !

Dark chocolate

New member
די מאמי.. את סתם עושה בושות לעצמך

עדי/שמוליק או מי שזה לא יהיה.. אני כבר יודעת מי עומד מאחורי הכינוי הזה.

את לא חייבת להאמין

אני יודעת טוב מאוד מי אני ומה אני, וזה שאת לא מאמינה זאת בעיה שלךך מאמוששששששששש~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Dark chocolate

New member
כן שמוליק.. שמענו עלייך

כמה עצוב שאתה מסתתר מאחורי כינוי של פאטמה מצויה כמו "מותק בריבוע1"

אה-הא.

אמאשך פאטמה. כמה עצוב שאין לך חיים ואת חייבת ללכת ולהטפל לאנשים אחרים. אם בא לך לחשוב שאני שמוליק,תחשבי.לא בעיה שלי.

למעלה