טוב אז....

dor307

New member
טוב אז....

מה נעשה עם הפורום הזה? לסגור או שווה עוד לנסות משהו?

ofirshai

New member
מה פתאום לסגור?!

למישהו יש רעיון לפינה חדשה? אני אחשוב על משהו.....

יש מלא דברים שאפשר לעשות....

שירשורי תמונות של זמרים לבד\ יחד עם זמרים אחרים... דיונים על התקופות של הפופ. דיונים על שירים שונים שכולם מכירים. דיונים על זמרים. חלק מהדברים כבר היו פה בעבר ודווקא הלך לא רע כי היה פה שיתוף פעולה. השאלה אם גם עכשיו יהיה שיתוף פעולה.

dor307

New member
צריך לנסות

ה"גאנסטה" הזה,זה מאש-אפ של איזה שיר ישן של מיקל?

לא זה שיר חדש של איזה ראפר

לא מוכר
אז מייקל הקליט קולות רקע וקטע קצר. שיר חמוד דווקא ומייקל מוסיף גם הרבה... אחלה קצב.

Dana Mi

New member
מה פתאום לסגור?!!?!?!?

דור, כל כך מהר את מוותר ככה? אני ממש בעד דיונים! היו לנו כמה טובים בזמן האחרון (גם כאלה שהתחממו קצת..) ולדעתי, הם היו מעולים! לא להתייאש, הפורום יחזור!

ofirshai

New member
בואו נעשה החוליה החלשה

על כל מיני נושאים כמו להקות בנים/בנות, יוצאי להקות בנים/בנות קאברים, אומן ספציפי וכל מיני. אפשר גם לעשות מצעד גדול של אחד מהנושאים האלו.

ofirshai

New member
אפשר גם לעשות top 10 אישיים

על נושאים כמו אומנים ספציפיים או על נושאים כמו להקות בנים/בנות, קליפים מושקעים, רמיקסים שווים, שירים שמדברים על בגידה/אהבה/חברות וכו' וכל אחד בוחר את עשרת השירים הכי אהובים עליו

ofirshai

New member
סבבה

כל יום רביעי, אני יעלה נושא, וכל אחד יעשה טופ10 אישי שלו של הנושא.

DesertRose7

New member
רק הצטרפת..

אתה כבר סוגר?!
זאת לא הייתה המטרה
אני כבר נמההתחלה בעד פינות ומצעדים ודיונים. אבל איכשהו זה גורר המון תגובות סטייל
ושם זה גם נגמר כי אחרי פעם פעמיים אנשים פשוט נוטשים את הפינות שלהם או את הפורום. הרי זה מתחיל ונגמר בנו, עכשיו רק צריך לראות עד כמה אתם רציניים.

למעלה