טוב אז

sOrCeReSs

New member
טוב אז

מה קורה אנשים?? הרבה זמן לא כתבתי פה.. פשוט יש לי מרץ!!! אז חשבתי לבקש ממכם המלצות של שירים של ג´מי הנדריקס אזזזזז הכל יתקבל בברכה עדי :)

V.W

New member
עדי(המנהל לא את) תראה איזה נחמד אני

רציתי לענות אבל אני יודע שאתה מעדיף :) אבל זה בסדר אתה בטח תשכח אותי ותמחוק אותי בטעות מרשימת האייסיקיו ולא תחזיר. זוהר בהתקף של פולניות

epitaph

New member
או...איזו התקפה של נדיבות...

שזה לא יקרה לך הרבה,אתה שומע?...ובקשר לרשימת האייסיקיו,זו הייתה טעות !!! בכול מקרה,לעניינו,שירים מומלצים של הנדריקס: Castles Made of Sand Angel Hey Joe All Along the Watch Tower Fire Foxy Lady יש עוד,אלה הכי אהובים עלי...

badphish

New member
castels made of sand

השיר הכי טוב של ג´מי הוא פשוט גאוני וגם freedom לא ראתי שאףחד כתב שיר טוב

אהמממממ.......

אני אוהב את השירים little wing שאגב סקיד רו עשו לו חידוש בן זונה לפי דעתי, גם סטיב ריי ווגן עשה לו חידוש אבל לא יצא עוד לשמוע אותו voodoo child שזה שיר מעולה, בין הקלאסיקות של הנדריקס (שוב פעם סטיב ריי ווגן חידש לא רע) והשיר הכי מוכר שלו שאני פחות אוהב אבל רשמתי רק כדי שתשמעי purple haze Enjoy!

theAMP

New member
מבחינת מוכר...

וכשאני אומר מוכר זה אנשים שלא מכירים את הנדריקס יוכלו להגיד שזה הנדריקס, פרפל הייז הוא לא כל כך אחד מהם... דווקא hey joe, crosstowm traffic, little wing, all along the watchtower, foxy lady אבל מסתבר שפרפל הייז לא מוכר כמו שרובנו חושבים...

bobby 6killer

New member
דווקא

הכמה שניות הראשונות של השיר ( כלומר הפתיחה של הגיטרה ) לפי דעתי אין דבר שמסמל את הנדריקס יותר מהדבר הזה

theAMP

New member
אני מדבר מבחינת

ציבור מאזיני גלגל"צ הממוצעים בארץ...

badphish

New member
פרפל הייז

הדשיר יחסית דיי מוכר וכנראה יותר מהשירים האחרים שלו אבל לא בהכרח אבל הצעקה בפזמון של excuse me while i kiss the sky זה הדבר הכי משומש והכי נדוש שקיים שיש אותו בכול חור ומבחינת אנשים בארץ שלא כ"כ מכירים אותו מסמלת את ג´ימי הכי הרבה ( ע"ע הפרסומת בערוץ חמש לNBA) ובכלל רוב האנשים בגיל שלי (14) מכירים אותו רק על פי זה ואני אומר מנסיון

Nanook

New member
משום מה זה לא כתב לי את זה

אז אני יכתוב שוב אני בן 14... ואני מכיר את ג´ימי הנדריקס ממש לא בגלל פרפל הייז - אולי אני מכיר אותו בזכות ALL ALONG THE WATCHTOWER או HEY JOE וילדים בני 14 בדרך כלל מקשיבים לחרא מוזיקה - אז איך אפשר לשפוט

badphish

New member
צודק באמת אי אפשר לשפוט

אבל מה שאני אומר זה לא בזכות פרפל הייז אלא בכות הצעקה האגדית "שנייה תסלחו לי אני מנשק תשמיים"
שמשום מה דואגים לדחוף אותה בכל מקום אפשרי ובאמריקה דרך אגב יש באמת יותר פרסום ל all along the watchtower גם בגלל שדייב מתאיוס עשה לו קאבקר ומי שלא יודע הוא עעעעעעעעעעענננננננננננקקקקקקקק שם (לא גם אני לא יודע למה) וזהו בעצם.... לילה דוב jesus christ of nazzrath

אני לא יודע אם אתה יודע את זה

אבל המצב של ציבור מאזיני גלגל"צ בארץ מתדרדר כמעט כמו התחנה כמעט כל מי שדיברתי איתו שאמר לי "אני אוהב רוק, אני שומע הרבה גלגל"צ" לא הכיר לא הנדריקס ולא כלום הכי הרבה הוא הכיר את מטאליקה ולא שום דבר חוץ מNothing Else Matters חבל, זאת הייתה פעם תחנה טובה... עכשיו כבר אין רדיו טוב בארץ

למעלה