טוב, אז....

eMiFrEaK

New member
אממממממממ.......

אני אתחיל מתודה....לאמא שלי... שבאמת עברה הרבה בחיים ואני לא מכירה הרבה אנשים שהיו מסוגלים להתגבר על זה כמוה... באמת באמת תודה.... היא המקור השראה שלי =) (וזה תפקיד.. שדי קשה למלא חח) ועכשיו מגיעה תודה גם לאבא .... למרות שהחיים של ההורים שלי לא הסתדרו.. הוא לא נטש אותי ורדף אחרי כל הדרך מרוסיה לארץ... וגם פה .. אמא שלי עשתה לו חיים לא קלים.. ואחרי הכל הוא איתי.. ותודה לו... תודה אחרונה... לכולם חחחח... וזה כולל את כל האנשים שנמצאים איתי יומיום וגם כאלה שלא... כי כל אחד ואחד מביא מעצמו משהו... שמשנה לי את החיים ומעצב אותם.. גם אם זה לרעה וגם אם זה לטובה... לא חסר לי כלום. פשוט כלום. גם אם המצב הכי חרא שיכול להיות... הכל קורה מסיבה ובסופו של דבר גם לטובה...(דרך החיים שלי ב-8 מילים)... תודה מיוחדת... לשוריק...ולאנדריי... 2 הבנים החשובים בחיי... תודה שאתם שם כשאני הכי צריכה אתכם..

וואוו....

תודה על העובדה שאני בחיים כשאני לא אמורה להיות בחיים.. תודה לחברים שלי שבלעדיהם כבר מזמן לא הייתי בין החיים תודה למשפחה... עד כמה שהיא דפוקה, ועד כמה שאני לא מסתדרת איתה.. גם היא משאירה אותי חיה.. תודה לחברי הפורומים שלי... כי אתם גרמתם לי לבטוח בעצמי ולהאמין בי שזה משהו שאף פעם לא עשיתי...

vk3

New member
אז ככה: ( מגילה ../images/Emo3.gif)

סתאאאם... לא מגילה
פשוט רציתי להפחיד אתכם...
תכלס לא חסר לי כלום בחיים... רק דבר אחד ויחיד... אהבה
... בת זוג... אבל זה משהו שיבוא ( אני מקווה)
על שאני חיי
על משפחתי הנהדרת ( והמטורללת)
עליכם

AeroSlash

New member
תודה לך!

על זה שחשבת להקים את הפורום המעולה הזה!! תודה לנסטיה שהביאה אותי לורום המעולה הזה!!

מה חסר לי בחיים??

אהבה,אהבה ושוב פעם אהבה!!!
והחברה שלי אולגה שלא ראיתי אותה כבר 5 שנים חסרה לי מאוד!!!!!
מממ לא יודעת על מה אני יכולה להודות בחיים...באמת לא יודעת..

AeroSlash

New member
למה? הרי יש לך את

עעעעעעעעעעעעעעעעעוווווווווווווווווווווומממממממממממממממממממממממררררררררררררררררר

Dynamo1929

New member
חחחחחחחחחחח

אבל לעעעעעעווווווממממממממממממרררררררררררר יש את מרייייינננננננעעעעעעעעעעע :)

s h u r i k

New member
אם אתה באמת אוהב אותו

אתה תוכל להיתגבר על מריייייייינעעעעעעעעעעעעעעעעע
ותחיו בעליזות ובעושר עד עצם היום הבא או עד ינואר =//

למעלה