טוב אז...

אורוש16

New member
טוב אז...

נכנסתי ממש במקרה... סתם רציתי לראוץ אם יש פורום כזה..עברי לידר ומסתבר שיש ו...אני רוצה להגיד שהוא פשוט מדהים... הוא גרם לי לשנות את הגישה בקשר להומואים...לצאת מהדעות הקדומות... להבין יותר..להפתח.. אממממ השירים מדהימים..הבנאדם מדהים... בלעע מה עוד? עברי תעשה לי ילד

Ez sLeeP

New member
אוי ואבוי.

ברוכה הבאה, רק בלי ילדים. הילודה בארץ גם ככה לא בשליטה.

אורוש16

New member
פחחח

תודה... האמת שגם אני לא ממש בטוחה שאני מוכנה אבל בשביל עברי...הכל
אמממ אבל אמרו לי שזה יהיה בעיה... לא ממש יודעת למה (
)

Rain Star

New member
אהמ..ציטוט של עברי:

"אני לא מבין למה אומרים שזה בעיה אם הומו שוכב עם אישה" ואני אומר- אני לא מבין למה אנשים מסויימים רמזו שהוא לפעמים ...איך לומר...סתוםםםםםםםםםם

jeackyh

New member
דווקא ממך ציפתי

להתעלם מכל היציאות המוזרות האלו:)

אתה בעצמך סתום

אתה מנסה להוציא אותו אידיוט בכל דבר שהוא אומר/עושה,אוקיי סבבה,תהנה. אבל המשפט הזה הוא דווקא משפט מאוד נכון וחכם לדעתי ואפילו אופיני לו להגיד,ואני ממש לא איזה מעריצת תעשה לי ילד שיסכים עם כל דבר שהוא יוציא מהפה אבל עם זה אני מסכים.מה לעזאזל סתום בו???

Rain Star

New member
אז אם אני כזה סתום בוא תסביר לי

איך, על פי ההגדרה של הומו, יוצא שהומו שוכב עם אישה? באמת מעניין אותי לדעת אם הוא היה אומר דו הייתי אומר בסדר. אבל ההגדרה של הומו בוא נאמר - רומזת לכך שהוא לא שוכב עם נשים אז או שיש לך בעיה בהבנת הנקרא של ההודעות שלי או שיש לך בעיה בשרשור או שאנחנו סתם לא מסכימים לגבי ההגדרה של הומו

אנחנו לא מסכימים לגבי ההגדרה של

החיים על פני כדור הארץ. בנאדם לא אמור לקטלג את עצמו ולהכניס את עצמו לתוך 'הגדרה' שבה הוא עושה רק מה שהוא אמור לעשות לפי חוקי ההגדרה האלו. המשפט שעברי אמר זה כמו שבנאדם בדיאטה יאכל שוקולד.זה לא סותר.זה לא אומר שהוא הפסיק עם הדיאטה(מנסיון,ולא שלי כמובן) אם,לדוגמא,מיסטר איקס שהכרת כהומו,והיה לו חבר הומו,והם נפרדו,ופתאום תגלה שהוא שכב,רחמנא ליצלן,עם אישה.מה זה אומר?שהוא בין זיון(על משקל רגע) יצא מההגדרה? או שאולי זה היה ברגע של פיתוי/ברגע של חולשה/ברגע של מחשבה על לעשות כסף קל ומהיר/ברגע של געגועים לחבר/ברגע של לגרום לחבר לקנאות ולרצות לחזור/ברגע של תשוקה/ברגע של רגע.הבנת.זהו,אני מקווה.

Rain Star

New member
צבי...

עם כל הכבוד להודעה שכתבת, שיש בה דברים נכונים הראיון דיבר ככלל על מערכת יחסים, לא על משהו רגעי אז נכון שבין רגע, או כמו שאמרת, בין-זיון לא חייב להוציא אדם מקטגוריה כזו או אחרת, אבל מערכת יחסים קומפלט - אל תגיד לי שזה לא בעייתי מעצם ההגדרה

ועם כל הכבוד למערכת היחסים קומפלט

לא היה לי מושג שעל זה הוא דיבר.זה תוספת שאתה הוספת רק עכשיו כשזה נוח לך.עד עכשיו היה רק את המשפט הבודד שכשהוא בא כמשפט בודד אני יכול להסכים איתו. כשלא,אז לא..עם זה אני מסכים..

Rain Star

New member
לא הייתי מגדיר את זה "כשנוח לי"

וזה כי שיערתי שהכתבה מוכרת והסברתי כבר, אין לי בעיה עם זה שהוא מדבר שטויות

אורוש16

New member
אוקיי

עם כל הכבוד לפרשנות שלך למשפט..אני לא הבעתי את הדעה שלי.. אבל בלי שום קשר, אני לא איזה "מעריצת תעשה לי ילד"- זה ברור שמה שאמרתי הוא בצחוק. ולא אני לא מסכימה עם כל מה שעברי מוציא מהפה..אתה לא מכיר אותי, ובגלל זה אין לך זכות לשים אותי בקטגוריה של המעריצה המטומטמת.

והוא גם יענה

תראי,אורוש,מכיוון שאת חדשה בפורום,כך הבנתי,כנראה שלא הבנת שכל מה שכתבתי בהודעתי היה מופנה אך ורק אל מרון(rain star).לא שיש לי משהו נגדך אבל לא התייחסתי בהודעתי בשום אופן למה שאת כתבת. אני גם נחמד היום וגם את חדשה,אז אני אצטער למרות שאין לי על מה(הסיבה הרשמית תהיה-חוסר ההבנה) אני לא ממש יודע איך להסביר את אופן השרשור שצריך להיות.נראה שהצלחת להגיב להודעות הנכונות במקומות הנכונים.אבל תשימי לב שההודעה שלי הייתה תגובה למרון.הנקודה הזאת של ההודעה באה מתחת לנקודה שלו..אין לי הסבר יותר טוב..מצטער.

אורוש16

New member
סבבה

הבנתי את זה שהיה בתגובה..רק כנראה הכנסת אותי כדוגמא..וזה היה לא במקום אבל סבבה..אין על מה להצטער
ותודה...

לא נכון

לא הכנסתי אותך כדוגמא.רק אח"כ שמתי לב שאת כתבת עברי תעשה לי ילד. אבל ממש לא התכוונתי אלייך.לא כדוגמא ולא ככלום. רציתי להגיד רק שאני לא 1 שמסכים איתו בכל דבר שיוצא לו מהפה ואני לא מעריצת 'עברי תעשה לי ילד' שלרוב יסכימו איתו בהכל גם אם הוא יגיד שצריך לשרוף מעריצות 'עברי תעשה לי ילד'.אם את כזאת-אז את בדוגמא. אם את לא-אז לא. וזהו,הודעה אחרונה בנושא.אז פה אני גם אגיב למרון- מסתבר שהתווכחנו כמעט על כלום.אז לא עשית את זה כשנוח.לא משנה.

אורוש16

New member
סבבה

אז טעות שלי...כנראה שפשוט השתמשת בביטוי וזה לא היה קשור אליי בכלל. ואם כבר..אז צודק... לא צריך להסכים בצורה עיוורת.

Principesa Reut

New member
אור,

קודם כל - ברוכה הבאה
ודבר שני, אני חייבת להתערב ולומר שלדעתי הוא התכוון ל"מעריצת תעשה לי ילד" כסוג של ביטוי לאחת שתעשה הכל בשביל עברי, ולאו דווקא אלייך.

למעלה