טוב ... אז...

בת ימה

New member
טוב ... אז...

יש משהו בחדר שאת יכולה להמליץ לי להזיז? הקיר הדרומי מעיק עם הרטיבות שלו יש משהו לנטרול? אולי לתלות משהו? וגם האם העצות שלך תקפות גם לגבי הבית שלי כמו להזיז את המיטה מהקיר למרות שאצלי זה הכל בחדר אחד? אין מנוחה בבית הזה, הוא פשוט מעייף.... לתלות מראה על דלת המקלחת? אין לי מושג..... הצילו!!!!

sidi

New member
עדיין

לא הספקתי להתעמק אבל ממבט ראשון אפשר להבין את החוסר שקט, אתם ישנים בסלון.

sidi

New member
מה לא?../images/Emo12.gif

אין חציצה בין המיטה שלך לסלון. גרה לבד? יופי אז אין מי שיתנגד לשינויים שתעשי ... (תודי של אחשבת על זה
)

בוקר טוב !

נתחיל לאט לאט, ההודעות התפזרו כי פתחת כל פעם שרשור חדש אז אני אענה על מה שאני זוכרת. אי אפשר "לנטרל" רטיבות ע"H "לתלות משהו". רטיבות היא כמו מחלת עור קשה, צריך לטפל בה בתשומת לב כי אם לא, היא מתפשטת לכל הגוף. טפלי בזה כמה שיותר מהר! דיברנו על הציור בשיחת הטלפון שלנו לפני כמה חודשים, אם עדיין לא עשית כלום, אל תצפי לרגיעה... למייטב זכרוני דברת על עוד ציור נוסף שיש על קיר נוסף בביתך. מה קורה עם זה? ממליצה להוציא את בובת הנמר מביתך בכלל. כמו כן את המדפים שיש משני צידי הכניסה לביתך. מה גודל הדירה? לאיזה כיוון את ישנה? כמה אנשים גרים הדירה? ציינת בציור "מקלט נמוך" סמוך לדירתך, מה זה? מראת באגואה על דלת השירותים תמיד טובה אבל עדיין...זה לא מה שיביא לך רגיעה... לסיום, אמרת הרבה דברים, אני רוצה לדעת מה את באמת רוצה? מה הדבר שאת רוצה שיקרה? אם הבית "מעייף" אז אחד הדברים שהכי מרגיעים זה כשמוציאים ממנו כמה שיותר דברים... יום נעים ורגוע

בת ימה

New member
איזה זכרון אביבה! זה היה ממש מזמן

אני... נחנקת... חנוקה... לא יודעת להסביר כל פעם שאני כאןובמיוחד כשאת עונה לי וכולם אז ככה אז כשדיברנו אמרת לי גם לשלוח שרטוט, למחוק את ציור השמש, להוציא את בובת הנמר, ואמרתי לך שאני עומדת לצייר ציור של נשר ענק מעל המיטה ולשנות את כיוון המיטה ושולחן העבודה. דבר ראשון את השינוי בבית עשיתי. התוצאות: <מלאכית-את> לימודים שרציתי ללמוד המון זמן,הצלחתי ואני לומדת כבר כמה חודשים, יש לי יותר שלווה בבית לעומת לפני,שיפור יש אבל עדיין רחוקה, בטח אם לא הייתי מדברת איתך הייתי כבר מתה. הנמר אמרתי לך אז בשיחה שאני חייבת אותו כי הוא מגן ושומר, יש לי תחושה חזקה שאני זקוקה לשמירה וזה כנראה התרגום שלי...אני גם נפצעת כאן,סכין שנכנסה לי 5 סמ' לעומק היד והשתתקו לי שתי אצבעות,תודה לאל, לים ולך, חזרו לתפקוד מלא כמו חדשות אחרי 3 חודשים ואף רופא לא האמין לזה. וגם תקף אותי חתול רחוב בבית בגלל החתול שלי, סדק לי את העצם ביד, 13 חורים עמוקים, חשש לכלבת בקיצור סיפור זוועות... את הנשר לא ציירתי על פי עצתך המבורכת. עכשיו אני מוכנה-מסוגלת למחוק את השמש כמובן אז לא הייתי מסוגלת לשרטט וניסיתי המון-הפעם הצלחתי בקלות איך שביקשת. הרטיבות באמת בעייתית, אני מתמודדת עם בעל בית אכזר וקמצן ולא מעניין אותו כלום, הרטיבות בגלל דירה שצמודה לקיר הדרומי, נטושה ללא גג, צריך לתקן את הנטושה כדי שאצלי לא תהיה הרטיבות, זה סיפור מאוד מאוד יקר...אני עושה המון תיקונים בבית, חורים , שפכתלים, צנרת, תיקונים הכלללל אני כבר נהייתי קבלנית בגללו <בזכותו> אז מנסה להעדין אותה אבל זה רק 'כיבוי שריפה'.

sidi

New member
../images/Emo24.gif

כיף לקרוא. בהצלחה בהמשך. לגבי השכן, את רוצה שאני אשלח אליו את דמיטרי?

sidi

New member
נו..

למה להיות קטנוניים? התכוונתי לבעל הבית כמובן.

בת ימה

New member
סידי

לא חסרים לי בלבולים.... תבין משהו, הדירה היתה סגורה 3 שנים עד שאני נכנסתי אף אחד לא היה מוכן לגור בה גם לא עובדים זרים...תאר לך עשיתי אותה תפארת למדינת ישראל יחסית.. היום היא שווה פי 4 ממה שאני משלמת והוא לא ראה אותה, אם יראה הוא יקפיץ לי מחיר בטוח... כשאני אומרת לו על משהו שיסדר לי בה הוא אומר:יש לך בעיה? צאי מהדירה. גם אלף דימיטרים לא יצליחו לשנות אותו.

בת ימה

New member
זה לא מה שיעצור אותי

אביבה אני מוכנה לעשות המון, נדמה לי שזה מראה מובלטת פנימה או החוצה, אם צריך להשיג אני אשיג. שוטטתי קצת ברשת...והבנתי למה את מתכוונת ב-עד כמה המראה תעזור.. צפון מזרח לשרותים ומקלחת זה ממש לא טוב...<או 'הרסני'> קרירה משהו?ועוד, ראיתי שהומלץ להוסיף אדום ותאורה זה נכון? <אדום במקלחת?!,דם, נשמע לא משהו..> דרך אגב המרפסת סגורה בתריסים במקום קירות, לעקור? מראה רגילה לא תשקף את החוץ, אלא אם את ממליצה להוציא תריסים.

לגידי, איזה צבע את לובשת עכשיו

ומה יש מולך כשאת כותבת במחשב... הסתכלי בגלריה של הפורום יש שם דלריה שנקראת אביזרים... יש שם גם מראת באגואה. לא לשים אדום בשירותים, ממה שלא! למה התכוונת כשאמרת "לעקור?"

בת ימה

New member
תודה אביבה

לעקור זה כשקראתי את ההודעה שלך כבר הכנתי את הפטיש חמש קילו שלי
לעצור אותי???
אני מלאת אנרגיות של אושר! התחדשות! מוטבציה! יש לכם משמעות בשבילי, וכן כן אני לוקחת את האחריות אתם רק ממליצים. החדר שלי צבוע בסגול בהיר, בא לי לשנות, אני מרגישה שמיצה את עצמו.. שולחן מחשב ולימודים: פינה דרום מזרח רואה את הזוית,מימיני, והחלון משמאלי, והאמת שבא לי להעביר לצפון מזרח של החדר, שם זוית הסתכלות לחלון תהיה דרומית, ואני יותר אוהבת את הנוף שם... טוב צריכה לקפוץ לגלריה...

בת ימה

New member
עכשיו...

מכנס בורדו, גופיה בג', עליונית בהירה לבן אפור, ומעיל כחול פליז,מתקלפת בהדרגה ספורטיבי, נעלי ספורט אדומות בורדו, <מה אכפת לי לא רואים אותי...
> לא שזה כזה גרוע...<אני בשלבי סיום זריקת חפצים> קשה לי להפרד מהנמר החתיך הזה שלי

sidi

New member
בת ימה

את יודעת, כשאני קורא את ההודעות שלך, קורה לי דבר מוזר... אני ממשיך ישר להודעה הבאה אחרי ההודעה שלך. כלומר אני תופס עליה כזה שוונג (ספרינט, מהירות או איך שתקראי לזה) ופשוט קשה לי לעצור בזמן. תתחשבי בברקסים שלי. הם לא עומדים בזה.
סתם סתם שלא יגידו שאני הורס שמחות, תמשיכי כך אני כבר ירים אמברקס במקרה הצורך. (אמברקס = הנד-ברקס שזה בלם יד, פשוט אני אוהב לכתוב אמברקס כי זה נשמע לי יותר יפה
). בהצלחה בהמשך

בת ימה

New member
../images/Emo9.gifתודה אני

אקח במובן החיובי בזכותך הלכתי לחפש לי משהו להפרדה בין המיטה לסלון, חשבתי על בד מטר וחצי גובה עם קרשים באמצע, כמו חדרי הלבשה ניידים. נשמע טוב? אני יודעת שאני... אני אתחיל להרגע ואצלי אם יש אמברקס הוא נשרף מיד אם זה מה שאני כותבת תאר לך מה אני עושה...

sidi

New member
כמובן

שתקחי במובן החיובי, זאת היתה כוונתי. דווקא אחלה. נראה לי שהרעיון שלך בסדר גמור. נשמע מה אביבה אומרת.

בת ימה

New member
סידי

שים
ואל תדאג לברקסים נשמע מה אתה אומר (איך אני? משתפרת <----

למעלה