איזה זכרון אביבה! זה היה ממש מזמן
אני... נחנקת... חנוקה... לא יודעת להסביר כל פעם שאני כאןובמיוחד כשאת עונה לי וכולם אז ככה אז כשדיברנו אמרת לי גם לשלוח שרטוט, למחוק את ציור השמש, להוציא את בובת הנמר, ואמרתי לך שאני עומדת לצייר ציור של נשר ענק מעל המיטה ולשנות את כיוון המיטה ושולחן העבודה. דבר ראשון את השינוי בבית עשיתי. התוצאות: <מלאכית-את> לימודים שרציתי ללמוד המון זמן,הצלחתי ואני לומדת כבר כמה חודשים, יש לי יותר שלווה בבית לעומת לפני,שיפור יש אבל עדיין רחוקה, בטח אם לא הייתי מדברת איתך הייתי כבר מתה. הנמר אמרתי לך אז בשיחה שאני חייבת אותו כי הוא מגן ושומר, יש לי תחושה חזקה שאני זקוקה לשמירה וזה כנראה התרגום שלי...אני גם נפצעת כאן,סכין שנכנסה לי 5 סמ' לעומק היד והשתתקו לי שתי אצבעות,תודה לאל, לים ולך, חזרו לתפקוד מלא כמו חדשות אחרי 3 חודשים ואף רופא לא האמין לזה. וגם תקף אותי חתול רחוב בבית בגלל החתול שלי, סדק לי את העצם ביד, 13 חורים עמוקים, חשש לכלבת בקיצור סיפור זוועות... את הנשר לא ציירתי על פי עצתך המבורכת. עכשיו אני מוכנה-מסוגלת למחוק את השמש כמובן אז לא הייתי מסוגלת לשרטט וניסיתי המון-הפעם הצלחתי בקלות איך שביקשת. הרטיבות באמת בעייתית, אני מתמודדת עם בעל בית אכזר וקמצן ולא מעניין אותו כלום, הרטיבות בגלל דירה שצמודה לקיר הדרומי, נטושה ללא גג, צריך לתקן את הנטושה כדי שאצלי לא תהיה הרטיבות, זה סיפור מאוד מאוד יקר...אני עושה המון תיקונים בבית, חורים , שפכתלים, צנרת, תיקונים הכלללל אני כבר נהייתי קבלנית בגללו <בזכותו> אז מנסה להעדין אותה אבל זה רק 'כיבוי שריפה'.