טוב אז..

hagaious

New member
טוב אז..

דבר ראשון אני חייב עצה בזמן האחרון אני פשוט מת משעמום אין אצלי בכיתה קטעים ומי שאני יושב לידו הוא פשוט דפוק!!! אי אפשר להתכתב כי אם תופסים אותך חבל"ז והשיעורים הם חסריי כל מטרה רק לשבת ולסבול! אני צריך עצות למה שאני יעשה במשך השיעור שיעניין לי קצת את הזמן ויעביר אותו יותר מהר.... דבר שני אין לי מצב בלי שיעוריי בית זה מתסכל! כדאי לי פשוט לא לעשות שלא בא לי ולקחת בקלות או לעשות הכול איכשהו שישאר לי זמן בלי לחץ לשיעורים??

zvozda4ka

New member
טוב....

אז אין לי תשובה אליך...אבל...ככה זה ביצפר...משעמם...לכולנו יש ש.ב. וגם מבחנים... אבל בקשר למקום...תחליף,מה הקטע? נ.ב. ברוך הבא!!!

mE and Me

New member
קודם כל - באיזו כתה אתה עכשיו?

בכל מקרה: א. אין דבר כזה "אי-אפשר להתכתב". תמיד אפשר. אם תופסים אותך, אז מה כבר יעשו לך? יוציאו אותך מהכתה? יספרו להורים? ב. איך זה שאין קטעים? חייבים להיות קטעים (להכניס לתקנון
)! חוץ מזה, שים לב שכאשר אתה משועמם (כמו בשיעור) אז כל דבר מטומטם מצחיק אותך מרוב ייאוש. ג. ש.ב. - לא בא לך? אל תעשה. רק תדאג להכין את ההורים שלך מבחינה נפשית, כדי שלא תחטוף איזה עונש או משו... ועוד משהו - אתה יודע ת'חומר טוב שאתה אומר ש-ש.ב. זה משעמם? כי אם לא - הרי לך מטרה! ד. תחליף מקום דחוף! לשבת ליד ילד דפוק זה ממש
... בקשר לעיסוקים בשיעורים - אתה יכול לצייר, להפריע למורה, לאכול, לכתוב, וגם עיסוק נורא מעניין (כן, בטח...) שיבר שלי המציא - הוא יושב כל השיעור וכותב מספרים במחברת. לזה אני קורא תסכול!

../images/Emo6.gif ../images/Emo16.gif

המורה שלנו לשל"ח תפס בשיעור האחרון פתק בכיתה של "זהה את בית השחי- המורה לאזרחות" שאיך נאמר? יש לה בית שחי... שעיר.
זה היה מצחיק. בכל מקרה- משעמם לך בשיעור? גם לנו. צרת רבים חצי נחמה.
ניר

אולי זאת תקופה כזאת ....

כי גם לי מזה משעמם בשיעורים ! שנה שעברה היה כיף - היינו משתוללים היינו מפריעים היינו עושים שטויות !!! ופתאום כזה משעמם !!! מה עושים ?! מכינים שוב לוח של 4 בשורה מצפים אותו בסלוטייפ ומשחקים איתו בכל השיעורים !!

hagaious

New member
מה אתה עושה עם הלוח הזה??

תודה לכם אני אנסה את השיטה עם המיספרים ... סתם אני לא עד כדי כך מתוסכל ואני יעבור מקום כבר כי נמאס לי בטירוף!

icודליה

New member
רגע

איך משחקים את זה? אני סתם יכולה לקחת דף ולצבוע אותו בטיפקס, ולצייר על זה אחר כך.. או מתכננת איך אני אקשט את הלוקר!

rAmikube

New member
תקשיב.............

תראה, הבית ספר מאז ומעולם היה מקום של שיעמום, סבל וחסרי כל תוכן...רובם לפחות. אם אתה בכיתה יחסית בכיתה נמוכה, נגיד ז-ח, אז אני מציע לך לנצל את הזמן ולעשות מה שבראש שלך (לא להגזים!...) אבל כן, גם להשקיע בלימודים. כן, גם לי יש מחר מבחנים בלי סוף ואני שונא את זה מאוד, אבל אין ברירה. אתה צריך להבין ש-10 חודשים כל שנה אתה צריך ללמוד כמו אני לא יודע מה, אבל אין מה לעשות...זה בסופו של דבר יקבע לך את העתיד (במיוחד בכיתות הגבוהות). ולמה אתה יושב ליד מישהו אחר? אתה לא יכול לעבור מקום או לבקש?... אתה קצת נסחפת במה שכתבת... טוב, שיהיה לך בהצלחה...

למעלה