טוב אז...

taltallim

New member
טוב אז...

האם נדמה לי או שמא השכונה כאן בירידה מוראלית? האם הרוחות הטובות נטשו אותה או שמא רק יצאו לאגור כוחות חדשים? ואיפה .... החגיגות הליליות??? ולמה... כשסוף סוף אני עדיין בהכרה בשעות אלה אין פה פעילות??? תלתלים (שכנראה... ובעיקר - מדברת אל עצמה)

יפעת*

New member
זה בסדר

ממש בקרוב (מחר) אנשים יקבלו בחזרה את הבצק שלהם, ושוב החיוך יעלה לכל כיוון. מה לעשות מצות יבשות דקות ושבירות, אף פעם לא יכולות לעשות מצב רוח טוב כמו למשל....... (טוב לא נהרוס לאף אחד את אווירת החג) חג שמח יפעת

lir1

New member
בשבוע האחרון יקירתי

כולם מבלים או חורפים מוקדם או יתייבשו מהמצות...... ייבשו אותי אתמול דיברתי לעצמי אז בסוף שנגמרו לי המילים הלכתי לישון נו ..... שנחכה לבננות?? ;-)

lir1

New member
ממי מזמן לא קראו לי קוטרית...

דיברתי על אתמול בלילה שאתה חרפת בעצם כולכם ..... ותגיד לי מתי אתם מתעוררים שמונה בבוקר זה עוד ללילה......

ה-שונית

New member
תלתלימית....

אני מצטערת אם השיג ושיח של ליל אמש בין הבנות לא עשה לך את זה... אני באמת מצטערת, אבל מה שמו בין הרגליים אני לא יכולה להציע לך (פשוט אין לי בנמצא...). ורק ד``א בחיים לא צחקתי כמו שצחקתי אתמול בפורום הזה... אז על מה את מלינה בדיוק? במיוחד שהיום הצלחתי לרתום לפה שני גברברים חדשים, שאולי (אבל רק אולי) יעלו פה את המורל (שלך לפחות)??? שונית (האישה והמנהיגות)

גוגי=GUGI

New member
מניאקית...

מזלזלת במה שיש פה אה... אימחי איסמק מנהיגה אלק.... גוגי...(עדיין המום ממופע האוננות מלפני 10 דקות)

taltallim

New member
ועכשיו לפה...

ראשית, למה חושב שמזלזלת??? שנית, מי מנהיג פה בדיוק??? שלישית, המופע ההוא היה כלום לעומת מה שעוד יש באמתחתי... כך שתזהר לך!!! תלתלים (שישר הולכת ללבוש את חליפת המגן....)

taltallim

New member
טוב בסדר...

אז לך יפעת - מקבלת את הדין... אכן ימי בצורת אלה. ולך גוגי - אתה מ`זה צודק, זה לא יאומן הגועל נפש שם (ויסלחו לי כל המכורים למיניהם....) ולך ליר- לקחת לי את המילים מהפה... לא יכולתי לומר זאת טוב ממך!!! ולמה צריך לחכות לבננות? למה לשיחים אין כל חיים בלי פירות? ואחרונה חביבה שנוניתי היקרה - אינני מלינה... רק מציינת עובדות כפי שאני רואה אותן... ולגבי סוסים חדשים... כל שאוכל לומר שסומכת על בחירותיך... בסוסים!!!! תלתלים (שבהחלט מעדיפה את האוירה הביתית שכאן!!!!)

taltallim

New member
הייתי אומרת...

שישירותך בוטה משהוא - לא חושבת כך, שנוניתי???? יש אנשים בצד השני של הקו... משהו שתמיד צריך לזכור!!!! תלתלים (מהאו``ם)

ה-שונית

New member
זה הוא....

שהזמין את זה... תודי!!! שונית (שלא מפספסת שום הרמה להנחתה)

גוגי=GUGI

New member
לא..

רואה אותך ממטר י`שנונית... לא מיתרגש ממך.. את כמו לגו... צפויה ...תתחילי להפתיע קצת..י`משעממת

גוגי=GUGI

New member
תלתלים היא אומרת שאת חמור

באמשלי אם את לא מעמידה אותה במקום.. את יוצאת פראיירית שלחיים...

taltallim

New member
גוגי תרגע...

החמור... טוב נו לא משנה... כבר נתתי לה על הראש והעמדתי אותה 5 דקות להתבייש בפינה עכשיו אתה מרוצה??? תלתלים (שתמיד מפרידה בין הכוחות הניצים...)

למעלה