טוב אז

טוב אז

אני משתמש די חדש פה.. ואחרי שסיימתי עונה בברזיל חיפשתי לי אתגר חדש ומצאתי. לוינגסטון. קבוצה בלי הרבה כישרונות אבל כנראה שהקבוצות בפריימר הסקוטי אוהבות אותה מאוד כי הצלחתי לשאול מהן את מארק קר, פטה, דוגלס ושחקנים טובים אחרים... הולך לי שם די טוב אבל שני החלוצים שלי סיימו תעונה מוקדם מדי אני מחזור 20 שם ואני צריך שני חלוצים צעירים וטובים דחוף!!!! בנתיים שאלתי ממילול את סמבה אבל רק לחודשיים ואני חייב לעשות רכש עם מישהו יעזור לי אני ישמח.

ariko9

New member
הצעה שלי....

ALEXY IVANOV בן 24 מחיר קניה של 75k מכונת שערים לא קטנה ( שלושים גולים בעונה בליגות השלישית והשניה באיטליה) הוא משחק שקבוצה עם שם ארוך כזה אבל כדי למצוא אותו פשוט תכתוב בחיפוש IVANOV ואז זה ימצא אותו ( דף ראשון ) יכול להיות שכבר קנו אותו כי זה לקראת סוף עונה אבל תנסה..... יכול לשחק חלוץ או קשר התקפי עם חץ לחלוץ באמצע או בשמאל וגם לא יודע אם הוא יתאקלם טוב בליגה הסקוטית אבל באיטלקית הוא תותח

ליטן א

New member
אני ממש לא בטוח

עד כמה שאני זוכר, אין לו מספיק הופעות בינ"ל, ולכן הוא לא יוכל להשיג רישיון עבודה באי הבריטי. בליגה האיטלקית, אין הגבלה על שחקנים זרים (עד השנה..), ולכן לא הייתה בעיה להשיג אותו..

dylan

New member
אגב, לא מזמן היה כתוב בעיתון

(לא זוכר בקשר לאיזה שחקן ואיזו קבוצה) שהחוק באנגליה מאפשר לכל קבוצה שחקן אחד שלא עמד במינימום ההופעות בנבחרת ושאולי אפילו החוק ישתנה ויאפשר יותר שחקנים כאלה בכל קבוצה.. מישהו יודע למה במנג'ר אפילו אחד אי אפשר??

JRM

New member
החוק המדובר

לא היה קיים לפי מה שידוע לי בזמן שיחרור מנג'ר הקודם בכל מקרה בקשר לחוק, הכוונה היא לאפשר 3 שחקנים בכל קבוצה שלא עומדים בקריטריונים של רישיון העבודה, וזה אמור לעבור ולהכנס לתודף לקראת 2005 בכל מקרה

למעלה