טוב אז....

Sweet SuGaR

New member
טוב אז....

שיהיה
לכולם מחר בתחרויות!!! דורון- על טאורה MAN!
דרור הקופיפה השרוטה שאני ישנה אצלה היום- על אוסטין WOMAN הכוסית!!
זוהר- לא זוכרת ממש על מי אתה מתחרה! אבל שיהיה בהצלחה! מקווה שניפגש!!! ולי- חיחי אני מתרגשת- תחרות ארצית ראשונה שלי
שיהיה לכולם יום שבת מדהים!
אוסטין המלכה!!!!!
טאורה פוני מלך
גם נרט וגם פופה שולטים! אבל י'זבל! שני סוסים!!

שי!!!! נשמה!!!!

חולה עליך!!!!!!!!!
אז בהצלחה ל-
נטע על לאדה ב70!!!!!!!! תקרעי אותם!
לשי המתוקה על אוסטין הפרה
לדרורי המלכה על אוסטין הבהמה (סתם סתם היא בסדר...
)
לזוהר החמוד(דרור להרגע
) שמתחרה על נרט במטר לא? גו נרט!! וזוהר..
ולי..... אבל אני לא חשובה.. ובטח גם נפסלת.. פחחחח טוב נקווה שיהיה טוב...

shaililo

New member
בהצלחה לכולם!!!!../images/Emo24.gif

דורון את באה אלינו בשבוע הבא??

S H I L G I

New member
היי שכחת אותי!! גם אני מתחרה על לאד

לאדה!! ושמישהו כבר יגיד אם זה בניר דוד או אצלנו

zohark

New member
תודה!!! בהצלחה גם לך ובכלל לכל מי ש

מתחרה מחררר ואני על נרט.....

Just A Firefly

New member
../images/Emo45.gif

בהצלחה בהצלחה בהצלחה כולם!! אני אבוא לבקר! אחותי מתחרה על שני הסוסים שלנו ב1.10 - אז בטח אני אתקע שם לא מעט זמן... בכל מקרה - בושה לך שי ששכחת את רוזי וצ'ארלי השמנמנים היפים והאמיצים!!!! --> *סטירה*!!! לא נורא... סולחת ..... *ליטוף* (עזבי... אני מסוממת קצת - יותר מדי שמש...
) זזתי לחווה! צ'או!

די עדי!

זה לא יכול להמשך ככה! הם חייבים לדעת עלינו! פחחחח סתם
מה זה כל כך הרבה הודעות שלך? אנחנו עוד נתרגל בסוף... בהצלחה לאחותך ולרוזי היפה ולצ'ארלי החמוד

הא ו...

שי- רוב הסיכויים שאנחנו נצא אליכם!! יש !!!! ונטע- התחרות ביגור! מגניב לך! ות'אמת גם נו(הרבה הרבה יותר קרוב!) וסתם כי הייתי חייבת לשטף אותכם בשיר המעולה שאני שומעת- "i'm a bitch i'm a lover i'm a child "i'm a mother חחח שיר ענק!!!!

Just A Firefly

New member
אבל דורון!!!!!!!

אסור שהם ידעו עלינו - אחרת איך הם יופתעו כשהם יקבלו את ההזמנה לחתונה?! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....
והיית מאמינה?! כאילו, אני, עדי, אשכרה כותבת יותר מהודעה אחת בשנה... שמעי - אני חושבת שבסוף עוד לא תהיה לכם שליטה עליי וכל ההודעות פה בפורום יהיו רק שלי... אימאלה!!!!!!!
ותודה!!! והמון המון בהצלחה גם לך!! את יוצאת לכנות... נכון??? חסר לך שלא!!!!!!!!

עדי נשמה..

החתונה שלנו זה כבר פאסה.. שלחת את ההזמנות לברית נכון? פחחחחחחחחחחחחחחחחח
לצערי אני יוצאת ליגור ולא לכנות.....

Just A Firefly

New member
בר מצווה מותק.... בר מצווה

את מתכוונת.... פחחחחחחחחחחחחחחחח... לפעמים אני מפליאה את עצמי עם כמות השטויות שאני מוציאה לשנייה.. צריך לקרוא לזה כש"ש <--- כמות שטויות לשניה... חחחחח - אז אני ככה ב200 כש"ש... אפשר כבר לעצור אותי חוקית...
לאאאאאאאא! את חייבת לבוא! יהיה לי כל כך משעמם שם!! מה אני בסך הכל?! רוכבת דראסז' בודדה בין עשרות רוכבי קפיצות שלא יודעים מה זה לגילד בכלל!!!!!(בלי להעליב את אלו שיודעים!! *אהמ אהמ שי ודורון אהמ אהמ* - רק לכן אני סולחת...)!!!! הצילו!!!!!!!!!

לגילד זה לא שהסוס עושה כזה צעדים

במקום??? לא סליחה!! זה זה שהסוס עוצר עם הרגללים קדימה כזה!!!

shanyz

New member
המון המון המון בהצלחה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ב-ה-צ-ל-ח-ה לכולם!

אני בטוחה שאתם תעשו אותי גאה!! (פחחחח) אני בטווחה שתצליחו לא משנה מה תעשו מיי בסט ווישס! עלו והצליחו אמן! מה אני מדברת!?!? אלוהים ישמור! סורי שאני לא אהיה לצלם מבטיחה פעם הבאה מחר אני הולכת לאורווה החדשה!

חחחח תודה רבה רבה.. ודורון.........

תזהרי ממנה!!!!!! מה את קוראת לאוסטין בהמה ופרה?!? אהה?!?! תזהרי שאני ושי לא נעלה עליך!!!!! חחחחחחחח סתאאאם צוחקת.... בצלחה לך עם טאורה הגמד... סתם הוא לא גמד הוא פשוט פוני קטן...חחח ובהצלחה לכל כל כל מי שמתחרה מחרררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה