טוב, אז

טוב, אז

אני הגעתי לפורום הזה מפורום רומח הדרקון. כשלה גמבה ושאדוופלאש דיברו על הפורום שם נזכרתי שחבר שלי פעם ניסה להכניס אותי למשחק הזה אבל לא ממש הבנתי מה עושים איתו. אולי כאן תוכלו לעזור ולהסביר לי מה זה לכל הרוחות יוטופיה?

La Gamba

New member
אתה יכול לקרוא את הודעת המנהל

אם היא לא תספק אותך, אני אכתוב משהו אחר, ולא אפסיק עד שזה יספק את כולם...

ShadowFlash

New member
הסבר....

בוא אני יסביר לך את זה בשפה פשוטה.... יש לך ממלכה, אתה צריך להשתלט על העולם MUAHHAHAHAHAH בעקרון אתה צריך לגדול ולהתפתח כמה שיותר תוך כדי שאתה כובש שטחים ממלכות אחרות. אתה יכול לגנוב למישהו אוכל ולהרעיב אותו או לרושש אותו מכסף אתה יכול לעשות קסמים וכ´ו. יחד איתך יש בערך עוד 24 ממלכות שינסו לעזור לך להתפתח ולגדול על מנת שתוכל לעזור גם להם. המשחק נמשך על גבי תקופה של כ4\5 חודשים ואז כולם מתחילים מהתחלה בשביל דוגמא איך המשחק הולך... נגיד אני תוקף מישהו אני אקבל את הצבא שלי כמה שעות אחרי זה כך שאני לא יכול כל הזמן.... אם תתן לזה צ´אנס אתה תיהיה מכור למשחק הזה.

La Gamba

New member
מה זה יוטופיה...

אתה מנהל פרובינציה ושם אתה יכול לכבוש שטחים, לחקור שטחים, ולקבל עוד שטח. ואז לגדול. כמובן שאתה תאבד שטח אם יתקיפו אותך. ולכן אתה צריך הגנה, וכל הזמן לחזק אותה באמצעות חיילים, מבצרים, ולחשים... כמושל פרובינציה, אתה יכול לפתח את המדע, להטיל לחשים באמצעות קוסמיך, לגנוב מאנשים אחרים באמצעות כוח מאומן של גנבים, אתה יכול לבנות בניין אחד על כל אייקר שיש לך, לאמן צבא, לתקוף פרובינציה אחרת, לשלוח סיוע לחבריך בממלכה, וצן הסתם להשתתף בפורם של הממלכה. כמובן שאתה צריך לדאוג לכבוד, ככל שיהיה לך יותר כבוד, כך תקבל בונוסים שונים ומגוונים, כבוד תקבל אם תיקח סיכונים ותצליח לבצע אותם. (כמו להתקיף מישהו גדול ממך, או לגנוב ממנו, או להטיל עליו לחשים). כמובן שאם עושים לך את הדברים הנ"ל, תאבד כבוד, והשני ירוויח. יש גם שווי רשת, שהוא בדר"כ המדד לקבוע עד כמה אתה חזק, הוא נקבע ע"פ המון קריטריונים, שעד היום הינם תעלומה עבורי... ביחד עם 24 אנשים אתה חלק ממלכה, שהם החברים שלך. ביחד אתם יכולים להתקיף ממלכה אחרת, וליצור מצב שבו שניכם מתקיפים בעיקר אחד עם השני. אם תנצחו במלחמה, תקבלו כבוד. אם תפסידו במלחמה, תפסידו כבוד. לכל ממלכה יש מלך, שנבחר ע"י חברי הממלכה, הוא שולט בפורמים, ביצירת דרקון, בשם הממלכה, וביחסים עם ממלכות אחרות. אם יש לך כמה בעיות, (כמו אחד שכל הזמן מנסה להתקיף אותך ונכשל, או אחד שפי 2 יותר גדול ממך... ומצליח) אתה יכול להשתמש במסרים, וכך לברר למה, ואף לאיים עליו. המסרים הינה דרך שימושית לפתור בעיות. נראה לי שזה הכל. העום הזה הוא עולם פנטסטי כמו D&D.

La Gamba

New member
יש הסבר איפשהוא למטה

וגם הוספתי את השרשור הזה להודעות נבחרות...

למעלה