טוב אז :)

לא שאני חולק עליך במיוחד, אבל

אמונה חזקה יותר מהיגיון
יש נשים שנכנסות להריון מדומה מכוח האמונה

אי אפשר להשוות אותה ללוטו ששם זה הסתברות

CraZ

New member
מי מת ומינה אותך לאלוהים?

אני לא מהפורום הזה, מודה ומתוודה.. אבל אני קורא כמה מההודעות שלך ואני פשוט מתקשה להבין.. באיזה שלב שמת על עצמך את גלימת "אלוהים היודע הכל"? כי אני פספסתי את הטקס ה.."מרגש"

"אבל אפשר להציע, לנער, לשים מראה. "

בסך הכל ניסיתי להציע, כמובן שלא לירות.
&nbsp
את בת 41. עד שתמצאי זיווגך ויתחיל ניסיון להביא ילדים לעולם (גם אם ילך לך די חלק) תהי כבר בת 42-3. בגיל זה, הסיכוי להרות נמוך מ-5 אחוזים (בהנחה שלא הקפאת ביציות בגיל צעיר יותר). כעת, נכון ש 5 אחוזים זה לא אפס, אבל האם את מצפה מגבר שרוצה להיות אבא, לקחת את הסיכון הזה? להתחיל זוגיות בידיעה מראש שהסיכוי שיהיו לו ילדים ביולוגים ממך עומד על 5 אחוזים? אני לא אומר שלא יהיו גברים שיסכימו לקחת על עצמם את הסיכון, אבל כן חושב שאחוז הגברים שיסכימו הוא נמוך, מה שיקשה עליך מאוד את תהליך מציאת זוגיות.
&nbsp
לדעתי, אם את רוצה ילדים ביולוגים, את לא יכולה להרשות לעצמך לבזבז ועוד שניה אחת על חיפוש החתן הקסום שיסכים לאפשרות הסבירה ביותר (95%) שלא יהיו לו ילדים ביולוגיים ממך, אלא לנסות ולהיכנס להריון בתרומת זרע כבר בחודש הקרוב. לאחר שתהיי אמא תוכלי להתפנות לחיפוש זוגיות.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

ודרך אגב

אם לא תצליחי להיכנס להריון בתרומת זרע, זה מאוד יקל עליך למצוא אהבה (בהשוואה לעכשיו), מכיוון שלא תצטרכי יותר לחפש חתן שהוא עוף מוזר: שמצד אחד רוצה ילדים, ובאותה נשימה מוכן (בסבירות של 95%) שלא יהיו לו ילדים. תוכלי להתמקד בגברים שרוצים לאהוב אותך בלי להביא איתך ילדים, וכאלו יש המון (אל-הוריים, גרושים+ וכו').

אתה שוכח

שהיא כן תוכל להביא ילדים ביולוגיים של בן הזוג ע"י תרומת ביצית
או לבחור באימוץ. ככה שזה לא אומר שלא יהיו להם ילדים משותפים.
או שהיא צריכה לחפש מישהו שלא רוצה ילדים.

התכוונתי

שהיא כן יכולה לחפש מישהו שכבר יש לו ילדים אבל בהחלט מעוניין או שלא יהיה אכפת לו
לגדל ילדים נוספים שלו ביולוגית או לא.

נכון זו גם אופציה אפשרית

לחפש גרוש+ שלא אכפת לו אם יהיו עוד ילדים.
&nbsp
העניין הוא עד כמה חשוב לה ילדים ביולוגיים שלה. כי אם מאוד חשוב, כל חודש עכשיו עלול להיות קריטי, ולמצוא חתן זה לא תהליך קצר בהכרח.

היא יכולה להתחיל בתהליך להביא ילד

ביולוגי ובהמשך להביא ילד דרך תרומת ביצית או לאמץ ביחד עם בן הזוג.

לגבי תרומת ביצית או אימוץ

אלו תהליכים מורכבים ומסובכים. מבחינת גבר רווק שרוצה ילדים, הרבה יותר פשוט לבחור מישהי צעירה יותר. ולכן היא עומדת מול היצע נמוך.

אם אותו גבר מסתכל רק על גיל

אז אולי יותר פשוט למצוא מישהי צעירה וגם לא לכל אחד פשוט למצוא מישהי צעירה.
רוב הנשים לא ששות לצאת עם גברים שמבוגרים בפער גדול של שנים.

זה כבר עניין של התאמה ומה הגבר מחפש באישה.
אם היא אשת חלומותיו אז יש בהחלט מצב שהוא יעדיף אותה על פני צעירה יותר.
אתה לא הולך לגור כל החיים עם גיל.
וגם לגבר יש שעון מתקתק.
אני לא מכירה הרבה גברים שרוצים להיות אבות בגילאי 50+.

תרומת ביצית זה לא תהליך כזה מורכב ומסובך. לא הבדל גדול מטיפולי פוריות כפי שאני מבינה את זה.

מקווה ששמת עליך קסדה ושכפ"צ

ושגם יש לך בונקר קטן להתחבא בו.
ואם לא, אתה מוזמן לכאן.
הן לא אוהבות שאומרים להן את מה שאמרת.
כשאני אמרתי בדיוק את אותו דבר צעקו עלי במשך ימים :)
אני מניח שגם ההתייחסות למי שאמר "פג תוקף" היתה מכוונת אלי כי זה הייתי אני :) וכן, עם כל הצער שבדבר, 30 זה מאוחר עד גבולי, 35 זה גבולי, ו40 זה כבר פגתוקף. בדיוק בגלל ההסבר שנתת.

לצערי אנחנו חיים במציאות טראגית

בה תהליך ההזדקנות אכן הופך אנשים לפגי תוקף במובנים רבים.
&nbsp
זה לא הוגן, זה טראגי, ובתקווה בעתיד הלא רחוק מדע הרפואה יביא מזור.
&nbsp
בינתיים אני לא חושב שלקבור את הראש בחול זו האסטרטגיה הנכונה.

ראית כמה מילים שפכו כאן בניסיון

כושל של שכנוע עצמי?

מה שיותר עצוב בעיני זה לא בנות הארבעים שחושבות כמוה, אלא בנות השלושים שבטוחות שיש להן עדיין את כל הזמן שבעולם.

ושוב אין לנו אלא להיזכר באימרתו היקרה של איינשטיין.

לגברים עדיף כך

הדבר האחרון שאתה רוצה זה ליפול על מישהי שהתפשרה עליך כי רצתה כבר ילדים.
&nbsp
&nbsp

תודק. ובאופן כללי

לא הייתי רוצה להיות עם מישהי ש"התפשרה" עלי משום סיבה.
נראה לי שאף אחד לא היה רוצה.
ובכל זאת כולם בסופו של דבר מתפשרים. (או מגדלות חתולים :).
השאלה היא רק על מה מתפשרים.
למשל, יש לי חבר שכל הזמן מספר כמה בלונדיניות עושות לו את זה.
אישתו שחורה. :)

dori78

New member
אתה מתעלם באופן מופלא מכמה דברים

1. לא כל אחת מעוניינת להיות אמא בכל מחיר.
בטח לא במחיר של לגדל ילד לבד, מה שעלול (בסבירות לא קטנה) לעלות במחיר כלכלי ונפשי לא קטן.
ילד זה ג'וב של 24/7, אם אין מי שיתחלק איתך בעבודה הזו (וגם למצוא בייביסיטר איכותית זה לא קל) - זה לא פשוט בכלל.
אחת הסיבות שאני לא עשיתי את הצעד הזה עד כה, היא שאין לי (וגם לא תהיה לי) משכורת של הייטק. אין לי עניין להפוך לאשה נזקקת, שמפתחת תלות כלכלית במוסדות מדינה וב"מגיע לי כי אני חד הורית". שלא לדבר על התמוטטות נפשית מלהיות היחידה שאחראית לטיפול השוטף בילד.

2. ונניח שלפות"ש יש אחלה משכורת, שתאפשר לה לשכור מטפלת מעולה וגם בייביסיטר פעם בשבוע, כדי שתוכל לעשות עוד דברים חוץ מלהיות אמא ולשמור על שפיותה. אתה באמת חושב שכאמא לתינוק קטן יהיה לה יותר קל למצוא בן זוג? אם כן - יש לך טעות חמורה.
ראשית - הטיפול בילד זה דבר שגוזל הרבה זמן. המווווווון זמן. לא פשוט למצוא זמן לדייטים בשנים הראשונות.
זו הסיבה, אגב, שאחוזי הנשים הגרושות (לעומת גברים גרושים) המטופלות בילדים קטנים, שמצליחות למצוא ולנהל זוגיות - מאוד קטנים.
מעבר לזה שמרבית הגברים, גם בגיל 44, בטוחים שהם יכולים (מה זה יכולים, שמגיע להם) להיות עם מישהי רעננה וצעירה, כזאת שתמלא אותם באנרגיות. נגיד בת 27 גג.

תודה

חסכת לי הרבה עבודת ניסוח.
&nbsp
אם אמהות היה ה -דבר החשוב לי,
זה כבר היה קורה מזמן.
&nbsp
אני חושבת שילד זקוק גם לאמא וגם לאבא.
מסירה את הכובע בפני חד הוריות, אבל זה לא מתאים לי.
אם המחיר שאשלם על חיפוש זוגיות טובה ומתאימה יהיה שלא אהיה אמא, אשלים עם כך. אבל לא מוותרת מראש על להיות אמא.

למעלה