../images/Emo45.gif
רק הערה לגבי המצב שלך בזוגיות שלך, בעיני חשוב לא לאבד את עצמך במסגרת הזוגיות ולאו דווקא מהסיבה של אם וכאשר תפרדו, גם כאשר אתה ביחד אתה רוצה לראות שבן הזוג שלך משגשג בפני עצמו, שטוב לו, שהוא מאושר... מעבר לך לפעמים כל כך מאבדים את הזהות העצמית שאתה כבר לא הבנאדם שבו הוא התאהב.. חשוב להמשיך ולנהל מערכות יחסים עם חברות, חברים אחרים, להמשיך לצאת כך שבכל מקרה בשביל מה שלא יהיה החברים האחרים יהיו שם בשבילך (וזה לאו דווקא פרידה, גם אם חס וחלילה קורה משהו לאחד מכם, או שאחד מכם טס לאיזה חודש..) וסתם, יש דברים ושיחות שאי אפשר לעשות עם החבר וצריך גם חברות בשביל זה (כמובן לא אמרתי שהתרחקת מהחברות כי את זה לא ציינת) .. וכמובן להמשיך בספורט, להמשיך להתפתח מבחינת - למצוא עוד דברים שעושים לי טוב... אבל שוב - בעיני לקשר מוצלח צריך להיות את הביחד, ואת הלחוד של כל אחד... אצלך זה עם ספורט,אני התמדתי בספורט אבל עם התרחקתי מחלק מהחברים. וכשהוא הלך באמת נותר חלל ענק וחרטות מטורפות, כל כך התנצלתי בפני החברות שלי -וכרגע יש לי יומולדת בקרוב והבחור שאני יוצאת איתו אמר לי אם אני אוכל להיות איתו באותו ערב ואמרתי שלא כי אני עם חברות! צריך לתת להן חשיבות כי הן תמיד שם בשבילך [שלי לפחות..חח] בהצלחה!