GrowingMadness
New member
טוב אז..
נפרדנו. אחרי שנתיים וחצי. זה קרה שלשום, ואתמול הייתי כמו מתה-מהלכת. לא שתיתי ולא אכלתי ולא ישנתי. בעצם עדיין לא יצא לי לישון לגמריי..אני סוגשל ערה כבר שלושה ימים. ומראשון בבוקר לא אכלתי כלום. עד היום בצהריים שחברות שלי הכריחו אותי לאכול איתן סושי ולסיים ה-כ-ל. אבל היום אני כבר מרגישה הרבה הרבה יותר טוב.
ברמת העיקרון הוא זה שרצה להיפרד, ואני מוכנה אפילו לחזור אליו עכשיו, אבל הכל לטובה ויש כמה נקודות טובות במה שהוא אמר... זהו, תמו להן שנתיים וחצי עם ליאור. היה בהחלט מדהים ואני לא אשכח אף רגע. ואולי מי יודע... אולי נחזור עוד. כולם אמרו לי שאחרי שנתיים וחצי אין מצב שהוא פשוט מחק אותי ושהוא בטח רוצה הפסקה קצת ואת הלבד שלו. אז אולי באמת נחזור. קבענו בנתיים שלא נדבר שבועיים, וניפגש פעם הבאה שהוא יוצא... עד אז אני אתחיל להשקיע בעצמי, אני אחזור לעשות ספורט ולאכול בריא, אני אצבע את השיער, אני אצא למסיבות ואשתה כמו בהמה וארקוד עם מיליון בנים. וזהו, יהיה טוב.
אהע, וכמובן שאני עדין אשאר כאן D: אם זה לא יהיה לי קשה מידי חחח
נפרדנו. אחרי שנתיים וחצי. זה קרה שלשום, ואתמול הייתי כמו מתה-מהלכת. לא שתיתי ולא אכלתי ולא ישנתי. בעצם עדיין לא יצא לי לישון לגמריי..אני סוגשל ערה כבר שלושה ימים. ומראשון בבוקר לא אכלתי כלום. עד היום בצהריים שחברות שלי הכריחו אותי לאכול איתן סושי ולסיים ה-כ-ל. אבל היום אני כבר מרגישה הרבה הרבה יותר טוב.