טוב אז..

GrowingMadness

New member
טוב אז..

נפרדנו. אחרי שנתיים וחצי. זה קרה שלשום, ואתמול הייתי כמו מתה-מהלכת. לא שתיתי ולא אכלתי ולא ישנתי. בעצם עדיין לא יצא לי לישון לגמריי..אני סוגשל ערה כבר שלושה ימים. ומראשון בבוקר לא אכלתי כלום. עד היום בצהריים שחברות שלי הכריחו אותי לאכול איתן סושי ולסיים ה-כ-ל. אבל היום אני כבר מרגישה הרבה הרבה יותר טוב.
ברמת העיקרון הוא זה שרצה להיפרד, ואני מוכנה אפילו לחזור אליו עכשיו, אבל הכל לטובה ויש כמה נקודות טובות במה שהוא אמר... זהו, תמו להן שנתיים וחצי עם ליאור. היה בהחלט מדהים ואני לא אשכח אף רגע. ואולי מי יודע... אולי נחזור עוד. כולם אמרו לי שאחרי שנתיים וחצי אין מצב שהוא פשוט מחק אותי ושהוא בטח רוצה הפסקה קצת ואת הלבד שלו. אז אולי באמת נחזור. קבענו בנתיים שלא נדבר שבועיים, וניפגש פעם הבאה שהוא יוצא... עד אז אני אתחיל להשקיע בעצמי, אני אחזור לעשות ספורט ולאכול בריא, אני אצבע את השיער, אני אצא למסיבות ואשתה כמו בהמה וארקוד עם מיליון בנים. וזהו, יהיה טוב.
אהע, וכמובן שאני עדין אשאר כאן D: אם זה לא יהיה לי קשה מידי חחח

WTF??? מהההההההה?! ../images/Emo2.gif

את רצינית??? אחרי שנתיים וחצי נפרדתם!! יא איזה באסה מאמיי
אבל למה? מה קרה? רבתם וזה פשוט ככה נגמר? אין מצב שלא תחזרו.. אתם אוהבים אחד את השנייה לפי מה שתמיד סיפרת ופשוט אין מצב שהוא יוותר על הקשר שלכם!
תהיי חזקה מאמי אני פה אם את צריכה סתם לדבר ושמישהו יקשיב לך!

GrowingMadness

New member
שיא הרצינות

ביום ראשון היה לנו יום טיפה מסריח, ובערב הוא היה נראה לי קצת אאוט.. אז התחלתי לדבר איתו ותאכלס אני התחלתי עם הרעיון של הפרידה
ואז הוא פשוט אמר שדיי הוא רוצה שניפרד והוא חושב על זה כבר כמה זמן שהוא לא רוצה חברה עכשיו הוא רוצה להיות חופשי ולהיות לבד עם עצמו. וכן הוא כבר וויתר.... לגמריי. הוא אמר לי שאין סיכוי שנחזור. אבל יהיה בסדר, אני באמת מאמינה בזה.
והכל קורה לטובה! תודה רבה אהובה

מאמי ../images/Emo7.gif

יפה שאת מקבלת את זה ככה אבל.. אל תכנסי לדיכאון תמשיכי הלאה ותהני מהמצב עכשיו שאת רווקה ושאת יכולה לעשות מה שאת רוצה!
ומוזר באמת שפתאום הוא החליט שהוא רוצה להיות לבד עם עצמו אחרי כל כך הרבה זמן
אבל זה קצת מובן כי הייתם תקופה ארוכה ביחד וכנראה הוא רוצה חופש.. לא נורא מאמי יהיה טוב, את חזקה וזה קטן עליך!!

GrowingMadness

New member
חס וחלילה!

נראה לך?? האמת שזה כן קצת כואב לראות את כל ההודעות האלו, אבל אני נשארת. אני חושבת שזה רק יחזק אותי אם אני אשאר כאן ואמשיך לתמוך ולעזור לבנות אחרות. D:

כן איפשהוא אפשר להבין אותך..

אבל זה לא חשוב, במילא לפי דעתי אתם עוד תחזרו.. קשה לפרק קשר של כל כך הרבה זמן בכזאת מהירות!

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifדיייי. עליכם לא האמנתי :ם

באמת.. חשבתי שרק אני יצאתי פסיכית שאני ויונתן נפרדנו אחרי שנתיים ו3 וכלכך שמחתי שאת וליאור עדיין ביחד :ם נצלי את חיי הרווקות כמה שיותר, לא להתפרע יותר מידי ושיהיה לך המוןהמון בהצלחה בהמשך!! ותמצאי לך חייל חתיכי אחר. כאילו.. אל תישקעי בדיכאון וזה.. קשה להחזיק הרבה זמן.. קשה מאוד. ועוד יחד עם הצבא.. האאאאאאאאאאאאאאא ואת מדהימה ואני מתה עליך למרות שעדיין לא נפגשנו! ואני אומרת.. את צריכה לבוא איזה יום למרכז ושנצא ונשתולל P:

GrowingMadness

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif!!!!!

גם אני מתה עלייך אפילו שעוד לא יצא לנו להיפגש. וואי ואני ככ באה למרכז לחגוג איתך במוסד או משהו.

יאאאאא , אני בהלם ../images/Emo2.gif

נשמעת כלכך מבסוטית ומאושרת איתו! אבל יהיה בסדר , אני בטוחה. כמו שאמרת - הכל לטובה
תתפרעי עכשיו , תצאי תהני , ותמצאי לך חייל אחר
בהצלחה!

disarray

New member
לא נכון!!!

וואי מתוקה אני ממש מצטערת=/ אבל הכי חשוב שתקחי את זה בצורה הטובה ביותר,אם את רוצה לחזור וגם אם לא. ואנחנו תמיד פה בשבילך!!!חבר או לא חבר אבל אני חייבת להגיד משהו- לפי הסיבות שהוא פרט בפניך, זה לא רק הוא,זה פשוט קטע כזה (לצערי אני רואה את זה הרבה עכשיו) שהבנים לקראת סוף השירות שלהם נדפקים בשכל ומתחילים עם כל השטויות של "אני צריך זמן אני רוצה את הלבד שלי"..ולדעתי זה פשוט דפוק! וזה גם משהו שדי מלחיץ אותי שגם חבר שלי יהיה ככה. אני לא קרבית אז לא יודעת למה זה ככה אבל זה פשוט ככה=[ בקיצור תהיי חזקה ומקסימום דברו עוד שבועיים,לכי תדעי אולי אחד מכם ישנה את דעתו=]

Ditz 93

New member
מצטערת לשמוע ):

אבל זה כ"כ אדיר שאת לוקחת את זה בקלות ובאופטימיות, באמת כל הכבוד.

god girl too

New member
הכל לטובה...

אני אומרת לך את זה אחרי שאני חוויתי פרידה של 3 שנים, אמנם זאת אני זאת שיזמתי... את יודעת עם השנים זה לא אותו בן אדם שבו התאהבת. במיוחד בגיל הזה שיש הרבה שינויים... מתוכם שנה וחצי גרנו יחד, פרידות זה רוב האנשים עוברים, ההורים שלי נפרדו אחרי 35 שנה, לא שאני משווה או משהו... לא רוצה לבאס אבל זה גיל שהגישה והכל משתנה, ומי שמצליח להשאר עם אהבה ראשונה- שאפו! כיש מעטים מאוד כאלה... תדעי שהכל לטובה, תצאי, תבלי, אל תתני לזה יותר מידי להשתלט לך על השגרה... בהצלחה

מאיויוXD

New member
../images/Emo108.gifיוו :(

חבל ממש. אבל העיקר שאת אופטימית, אל תתני לזה לבאס אותך!!

maayanimi

New member
אני ממש מצטערת לשמוע...

אבל את נשמעת שאת לוקחת את זה ממש בסדר! וזה הכי חשוב... בהצלחה בובה- ואני בטוחה שהכל ייסתדר על הצד הטוב ביותר

sapir158

New member
כמה שזה ישמע נדוש..

יש הרבה יתרונות בחיי הרווקות ובאמת שאפשר להנות מזה.. לדוגמה אני אוהבת מסיבות אבל כשהיה לי חבר באמת לא יצא לי כמעט, וגם שנאתי לבוא איתו למסיבות כי שנאתי לרקוד רק איתו כל הערב, מה גם שאני שונאת הפגנת רגשות בפומבי.. (בשיא הרצינות..חחח פשוט לא היייתי הולכת ואם כן אז בלעדיו!) .. לפעמים לא הולך, ועדיף באמת להיות לבד לטובת שני הצדדים מאשר לסבול, וכשאר יגיע מישהו אחר זו תהיה מערכת יחסים טובה שמתאימה לשני הצדדים.. בינתיים הכל עוד טרי אבל באמת שיהיה בסדר !
ואני מקנאה בך שזה נגמר בצורה טובה. באמת שזה שווה זהב!

GrowingMadness

New member
את ממש צודקת :)

נדוש אבל נכון.... האמת שיצאתי בחמישי למסיבה פעם ראשונה בלעדיו ונהניתי D:

גם אנחנו נפרדנו אחרי 3 שנים ..

לכל דבר טוב יש סוף.. כמו שאומרים, צריך לדעת לפרוש בשיא לפני שהקשר יורד למקומות שהוא לא צריך להגיע אליהם..

למעלה