טוב אז..

Sponge Bob14

New member
טוב אז..

גם אני שמעתי את האלבום של יאיא (ותודה למוסא החתול :)), ומשעמם לי כרגע, אז נפרגן לכם בביקורת :) אז ככה- גולם- שיר נחמד וממש לא יותר מזה. המילים יפות, אבל לא היתחברתי. עוד מעט- קודם כול, קרולינה המלכה (תהרגו אותי, אבל בכול מצב השיתוף פעולה הכי טוב שלה היה עם סוליקו) עשתה עבודה מצויינת. אהבתי את המילים! מאוד! "רמזור אודם עוצר אותי, אני אומר לו- לא עכשיו" וכול הקטע החל מהמעלית ועד תליית התקוות פשוט נהדר. נשתגע- למרות שחרשתי אותו כבר ככה שאנ לא יכולה לשמוע אותו יותר, הוא אחד השירים הטובים בידסק. פשוט כיף. משהו טוב- פורטיס הזה מטורף! השיר הכי מקפיץ בדיסק זה בטוח. "השעות מתות מתות עליי"! אהבתי :) לחיות- אני חושבת שאת זה ואת השראה הכי אהבתי. בטח מחרתיים אני אשנה את דעתי, אבל השיר גאוני כאילו. אהבתי אהבתי. כסף גדול- שיר כייפי כל כך! "תביא את הכסף הכול יכול איפה הכסף? תביא את הכסף הגדול!" "זקוק לGPS מהסלון אל המיטה". גאוני! מה יהיה- אני חושבת שהוא מבאס מדיי. המילים יפות, אין מה לומר.. אבל אני פשוט אוהבת אותו בשמחים יותר. או שאולי השיר לא בא לי בתקופה מתאימה. דניאל החולם- קודם כול- ידוע לכם אם השיר נכתב על מישהו מסויים? המילים.. אי אפשר לתאר. אני עדיין לא סגורה על האם אהבתי את איך שזה נשמע עם המוזיקה, אבל המילים.. ממש עושות לי חשק להיתאבד. לטובה. מה הוא עושה לכם? עצוב? או לחייך? מסכים- אהבתי את הבתים. את הפזמון פחות. הרס את השיר. הכי אהבתי את הבית עם רן; "ורק סוגר בעשר את החנות, כל כך עייף שבא לו למות, ממול יש סניף של מקדונלדס, חושב כמה קשה, ואיך אחיו עשה בשכל שברח מכול זה.." "כן, החיים באמריקה טובים". בכול פעם קצת- אהבתי את המילים מאוד. ואני ממש מזדהה. אבל שוב, לא אוהבת אותו כ"כ בשקטים.. "אני רק רוצה שתתני לי ממך בכול פעם קצת, בכול פעם קצת" הולך על זה- עושה לי חשק להשים זין על הכול! "הסטייליסטית קבעה, שהשורטס פה מיותר, ולמה, לעזעזל, צריל כ"כ הרבה שיער?"
"אבל החיוך, מהפנים כבר לא יורד כי אני פשוט הולך על זה..." השראה-השיר הכי טוב באלבום! מבחינת הכול! קודם כול, יאיא שר פה מאוד יפה. המילים.. המילים! כאילו, בתיאור מדוייק לחולטין! והמנגינה כייפית. אהבתי! בהתחלה אפשר לחושב שהוא שר על אישה. בעצם, אולי האישה נותנת לו השראה? לא סגורה על עצמי. מבחינה של איך הבנתי את השיר. ובאופן כללי: אחלה אורחים! הסקראצ'ים בכול האלבום פשוט עשו אותו! והחוברת הזאתי שבדיסק מה זה מגניבה :) מה אתם אומרים? יש צורך בעוד אלבום? ויאללה, מתי הופעה בירושלים?

SV Design

New member
הוא מתחיל את הסיבוב הופעות

רק במרץ..והוא מתחיל בבארבי ככה שאני לא יודע מתי בירושלים אבל יש עוד זמן וזה מעצבן..

Sponge Bob14

New member
מרץ?!

מה העניין? זה עוד מיליון שנה! ואני מתארת לעצמי שעד ירושלים.. בכלל.

Sponge Bob14

New member
נו מה, מעצבן.

למרות שלא חשבתי על זה שזה חודש וחצי. אתה צודק! עזבו אני חייה ביולי, בחיי..

למעלה