טוב אז...

• פותח הנושא u4ri
  • פורסם בתאריך

u4ri

New member
טוב אז...

אין לי מושג איך ולמה..?!? אבל גיליתי את העננין הזה של חלומות צלולים וזה מעניין אותי מאוד קראתי פה בפורום ואתמול התחלתי את השלב ה1-רשימת יומן חלומות. טוב בבוקר זכרתי 5 חלומות!!! טוב! בכל מקרה אני מקדיש בדף למטה מקום לדברים מוזרים שקרו והערות SO... תשמעו מה קרה לי בחיים אני לא מדבר מתוך שינה! והיום קשקמתי אמא שלי אמרה לי שצעקתי דברים!! וזה בחיים לא קרה לי! שתי דברים שקשורים לחלומות צלולים. 1)חלמתי שאני מדבר עם חבר שלי ואני שואל אותו אם הוא זוכר את החלוות שלו והאם הוא רשם אותם וכל זה(הוא גם בקטע-מעכשיו) בכל מקרה הבנתי שזה חלום-בלי בדיקות מציאות או משו כזה ופשוט התעוררתי-באסה! 2)שזה ממש מוזר באחד החלומות היה בא לי להקיא, בקיצור ירקתי בחלום במקום להקיא ואז התעוררתי והסתכלתי על היד וראיתי שירקתי על היד, עכשיו אני לא בטוח אם זה היה אמיתי או התעוררות מזויפת.. קיצור מה אתם אומרים על כל העסק..?

u4ri

New member
הקפצה!

תתיחסו! בכל קרה מישהו ראה את הסרט "ונילה סקיי" כי כל כולו מבוסס על חלומות צלולים!!! SO מומלץ ביותר-סרט מתסבך טוב הדבר.

Skiter

New member
חחחח לפי מה שנאי יודע..

בזמן שאתה חולם הגוף אמור לנעול את עצמו, מזל של ניסת לעוף מהחלון, חחח

Witchcraft Girl

New member
כן הגוף נועל את עצמו

חוץ מהראש, אז הוא יכול לירוק, ואיכשהו היריקה תגיע ליד. ובקשר לונילה סקיי- זה על חלומות צלולים? לא היה לי מושג! זה עדיין בקולנוע? טוב, מקסימום נראה אם אפשר להשכיר את זה בDVD...

u4ri

New member
כן, לעולם אל תקשיבו לביקורות!!

הביקורת אומרת שזה סרט משעמם.. קומדיה רומנטית, אבל בעצם זה תח פסיכולוגי!! סרט חזק מאוד בין הטובים שראיתי ברמה של ממנטו,מטריקס, וכל הרטים בסגנון...

Napoliya

New member
וואו, היה לי משהו דומה ביותר

חלמתי שאני נחנקת כי אני צריכה להקיא, והתעוררתי מלאה ברוק, וכשהאצבע תקועה לי בגרון...חחחח:) לגבי דיבור בחלומות, תנסה להשיג רשמקול או מצלמת ווידאו, זה בטח יהיה משעשע לשמוע אותך ממלמל מתוך שינה. והתקדמות ממש יפה, כבר חלומון צלול קצר, ישר כוח

GinnyWeasley

New member
חחחחח......../images/Emo173.gif../images/Emo80.gif

לי קרה פעם שחלמתי שאני קופאת או משהו (וזה היה קיץ)....אז בבוקר שקמתי דודה אמרה לי שכיביתי את המאורר!!!! והיותר מוזר הוא...שהמאורר היה בגובה פי 2 ממני! איך לעזאזל הגעתי לשם???!!! עד היום אני לא הבנתי את מה שקרה לי.....

Variety

New member
ברוך הבא

היי u4ri, ברוך הבא לפורום. יש לך התחלה מעולה... 5 חלומות, חלום צלול קצרצר... וירקת על עצמך :) בקשר לחלום שרצית להקיא: לא יודע, לא קרה לי. יש הרגשות מוזרות בחלומות שלפעמים הן כתוצאה מדברים שקורים מבחוץ (במציאות). לי למשל היה שנרדמתי עם הפנים לחוצות על הכרית, והיה לי סיוט של כאב רצחני בחלום, משהו נוראי. חלומות פז, Variety-

למעלה