טוב.. אז..

the iron fairy1

New member
טוב.. אז..../images/Emo4.gif

נראה לי שיש פה אנשים שלא רוצים שאני יצטרף... אז באמת שלא צריך !! הילה בסה"כ המליצה לי על הפורום הזה ולחצה אלי כל יום שאני יצטרף.. אחרי זה שהצטרפתי היא התחילה להסטלבט? אז שיהיה לכם בכיף !! ואולי בעוד שלושה ימים שאני יחזור מהגליל אני יבוא לבדוק מה התגובות ... אז תהנו... ובה בייי

Ez sLeeP

New member
זו התייאשות מהירה למדיי.

בשביל להשיג משהו בחיים, צריך קצת להזיע בשבילו. צר לי.

the iron fairy1

New member
אבל מה יש פה כל כך להשיג?

זה בסה"כ אתר שבו מתקבצים קבוצת אנשים ומדברים על עברי לידר.. ושלא תבינו אותי לא נכון... אני דווקא תומכת ברעיון... אבל אתם כבר עושים מזה טקס...

the iron fairy1

New member
באמת חבל ...

אבל אני לא חושבת שאני צריכה כל כך להתאמץ בשביל שאני יוכל לכתוב תגובות בפורום של עיברי לידר.. בלי לקבל תקיפות

סנטה

New member
הילה , תרגעי ! את חצופה

אין לך זכות בכלל להגיד אם המקום של שיר פה או לא , זה חצוף מדי .

the iron fairy1

New member
לא זה דווקא לא בסדר

הבן אדם היחיד שיכול להגיד לי את זה .. זו אני ! ולא אף אחד אחר... מה שהיא אמרה לכם זה היה שקר... שלא ממש ברור מה יוצא לה מזה.. אבל שיהיה

סנטה היקר!

זה ממש לא לפורום... אבל אני אכתוב בכל זאת... שיר טענה שאנשי הפורום מאוד מגעילים ולא מקבלים (לא יודעת אם היא רשמה את זה בפורום אבל היא אמרה לי בטלפון) ואם זה מה שהיא חושבת אולי זה באמת לא המקום שהיא חיפשה....

S h A b i T

New member
אולי כי ככה מרגיש מישהו חדש

שנכנס לפה
אתם התגבשתם עם עצמכם ואתם לא נותנים לאף אחד אחר להכנס.. אולי לא בכוונה. אבל זה המצב שיוצא.

the iron fairy1

New member
שקרנית !!!!

הילה אני ממש בשוק ממך... ככה להמציא דברים רק כדי שיאהבו אותך יותר !! טוב האמת אני לא ממש בשוק.. את עושה את זה כל הזמן ! אבל לא משנה... אני לא אמרתי שהם אנשים מגעילים.. כי אני לא חושבת ככה.. ואין לי תסיבות לחשוב ככה.. אני לא מכירה אותם.. מה שאני אמרתי זה : "למה הם כאלה סגורים ולא נותנים לאף אחד להיכנס..? מתחילים לעשות מבחנים וכו'... כאילו זה בסה"כ פורום !" אז תפסיקי לסלף דברים....

שיר....

כנראה רבתם או משהו .... *מעדיפה לא להתערב* בקשר לפק"ל-זה הומוריסטי,לא לקחת ברצינות. תקשיבי. זאת מסורת של הפורום....ויודע שאנחנו טיפה מאוד מטורפים...אז לא צריך להיות קטנוניים.. לא הסתלבטתי עלייך כדי להעליב ולפגוע...סתם...לכיף....את לא צריכה לקחת ברצינות. כולם עונים על זה,גם את. וזה כדי שנכיר. נו אז מה?! אל תיקחי ברצינות.. סה"כ אנחנו לא נוכל להגיד לך אם להישאר או לא... תחליטי....אנחנו לא אנשים רעים...לא מפלצות...רק אנשים שאוהבים את עברי לידר,והתחברו אחד אל השני...חלק..

שיר היקרה!

אני באמת שלא מבינה אותך את באת בגישה כזו שלילית ורק מטיפה פה... כמה שאנחנו לא נחמדים... אולי תתחילי להתחבר... ותראי שאנחנו אחלה של קהילה!

מיטקין

New member
את יודעת זה טוב להאשים...

אנשים אחרים!!! מה הקטע? את רוצה תישארי! את לא רוצה אל תישארי! מי אנחנו שנחזיק אותך??? אבל חבל!!!!!!!

נפגעת?!

טוב את בסה"כ בוחרת אם להיפגע או לא. זה לא אישי. טוב את נורא רוצה אז- תישארי תישארי תישארי תישארי. טוב? זאת בחירה שלך ואנחנו באמת לא נחזיק אותך.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאוי את טועה ובגדול...

*מופנה לבחורה שאיימה לעזוב או שכבר עזבה* גם אני מחשיבה את עצמי די חדשה פה ואני רוצה להגיד לך שאנשים קיבלו אותי פה בצורה מקסימה, עוד לא ראיתי את זה באף פורום בלי להגזים...
יש פה אחלה אנשים ואחלה חברים ואני אוהבת ומעריכה את כולם...

the iron fairy1

New member
כאילו שזה באמת מזיז לך ...

ואני לא האשמתי.. פשוט אמרתי שכנראה שאתם קבוצה סגורה שלא רוצים אנשים חדשים ...

למעלה