טוב אז....

Mayashalom

New member
טוב אז....../images/Emo142.gif

לדעתי העונה הייתה נחמדה מאוד! מי שרציתי שיזכה זכה (למרות שידעתי את הסוף....). אהבתי שברנדון שאל את מי הם לא היו רוצים לראות לצידם ואיתן ענה לו "אתה" זה היה מ-צ-ח-י-ק!!!!! ואני בכלל לא חשבתי שאיתן היה טיפש (כמו שברנדון אמר) אלא ממש להפך כי הוא אמר את האמת. וזה היה גם מצחיק לראות את איתן ולקס מתחנפים לקים אחרי שהיא זכתה בתחרות חסינות האחרונה...! היה חביב! לדעתי הם העיפו את ג´סי מהר מידי באיחוד היא נראתה לי חמודה. הקיצור אני כבר מתה שיתחיל השרדות 4 אם למשהו יש ספויילרים בקשר להשרדות 4 אני אשמח לשמוע (כן כן אני יודעת שזה הורס אבל אני אוהבת לדעת...!) ביי בנתיים

shira245

New member
זו הייתה העונה כי טובה בינתיים..

לפי דעתי לפחות.. לדעתי איתן היה פשוט ענק בשאלות.. לעומתו קים הייתה ממש לחוצה.. שטום שאל אותה על הצבוע היא ענתה מין תשובה טיפשית לחוצה כזאת.. אהבתי מה שקלי עשתה.. פשוט מגניבה! לא כמו סוזן אבל פשוט ענק..

Boran

New member
אם אתה חושב שזו העונה הכי טובה...

חכה לעונה הרביעית עכשיו אני יכול להגיד כבר כי אמרו את זה בפרק האיחוד זה באמת הישרדות לא נותנים להם לא אוכל, לא מים ולא אש בשום שלב במשחק כבר לא הזוכים בתחרות הראשונה זוכים באש והקבוצה השניה מקבלת אש יום אחרי זה כבר לא קופסאות אורז הכל לבד!!!

לא רק זה!

כשמשווים את גן העדן הטרופי של השרדות 4 לאפריקה, שלמרות שהיא מרתקת מבחינה אנתרופולוגית ובעלי החיים שבה מדהימים היא עדיין מדבר גדול ויבש, אני חושבת שהשהות של המשתתפים בהשרדות 4 תהיה הרבה יותר מהנה וכך גם הצפייה בהם (והקנאה על המקום בו הם נמצאים...)

Outlast

New member
אני מודה-

כל כך אהבתי את הנוף בעונה הזאת (3). פשוט מדהים, הרבה יותר מיוחד ובמשך כל פרק ופרק חשבתי כמה הייתי רוצה להיות במקום הזה, רק לכמה שעות ובלי שום קשר להישרדות, פשוט להסתובב שם קצת (רק תרחיקו את הלביאות, כן?), לצלם המון ואם אפשר- להתקרב כמה שיותר לאיזו ג´ירפה, החיה הכי מדהימה בעולם. כן, להמשיך לחלום, למה לא... נ.ב- אוֹרי, דארלינג, תעשה טובה- תהיה יפה ותשתוק...

Ivan Pedroso

New member
לפי דעתי...

העונה הראשונה הייתה הכי טובה, כי היא הייתה הכי אמיתית. המתחרים שם לא ממש ידעו במה מדובר (או שלא ידעו בכלל), והם שיחקו בצורה הכי טבעית. המתחרים בעונות שלאחר-מכן כבר ידעו מה לעשות כדי לנצח כי היה להם מודל חיקוי... העונות החדשות יכולות להיות מעניינות אבל לדעתי העונה הכי אוטנטית הייתה הראשונה...

Optimus_Prime

New member
תומך בגדול

העונה הראשונה, הקלאסיקה, קולין(
), בי בי (???) עד עכשיו גם הסביבה הכי יפה לדעתי הייתה של הישרדות 1.. נראה מה יהיה הלאה. ואוסי, קמצנית, לא יכלת לתת תגובה ישירות אלי? אלא לשרבב את זה בסוף הודעה אקראית? בררר...חכי..

shirakl

New member
איתן באמת היה ענק בשאלות

וקים סתם ענתה כל הזמן: צריך לעשות מה שהלב אומר, צריך הבנה, צריך אהבה וכל הבלה בלה הזה... גם כששאלו מה התכונות ששורד צריך, כשברור שחלק מהעניין זה גם כוח והתמדה היא התחילה לקשקש על הבנה והגינות ואהבה וכל השטויות... איתן אמר את האמת, בלי לחשוב, ובגלל זה הוא גם קטל את ברנדון בשאלה שלו... אהבתי את איך שקלי קטלה את קים - את חושבת שהצלחת, ומדברת על יושר והגינות, אבל אל תחמיאי לעצמך, ההצלחה שלך באה על חשבוני...

shirakl

New member
ועוד דבר

שמתם לב שגם ברנדון וגם קים פאוארס אמרו שבהתחלה הם באו אל ההצבעה עם כוונה להצביע לאיתן ושינו את דעתם? אם זה לא היה קורה, קים לא היתה מקבלת אפילו קול אחד... זה יכול היה להיות מגניב!

ברנדון והשאלה שלו

הוא סתם רצה שילטפו לו את האגו, כמו חצי מהאנשים שם. הוא בכלל נורא סנוב- הוא לא סבל שם אף אחד. לדעתי אנשים כאלה פשוט מפסידים את כל הכיף של ההווי החברתי. אבל מה זה משנה, איתן ניצח בכל מקרה...

shira245

New member
אני בת

ככה זה כתוב לפחות בתעודת זהות של אבא אמא שלי וככה זה היה בפעם האחרונה שהסתכלתי במראה..

shira245

New member
כן..אופס..לא נורא

ובקשר לאפריקה אני ממש מסכימה איתך.. זה מקום פשוט מדהים.. אני מעדיפה את אפריקה מאשר איזה אי..

mishmesh

New member
אפריקה ../images/Emo35.gif מקום מדהים ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

מסכנים המתחרים, הם צריכים לחיות בחום הזה, ובקושי יש להם צל...

shirakl

New member
לא נכון

כמו שהוא אמר, הוא פשוט רצה להרגיז את פרנק!

shirakl

New member
בהחלט אחלה עונה

איך שמחתי שהם העיפו את טום... הגיע לו! הוא כבר עצבן... וקים צדקה - לא היה לה שום סיכוי נגד לקס או איתן... המזל שלה זה שהיא זכתה בחסינות ואז היה לה לפחות פרס כלשהו... אם היא לא היתה זוכה, שניהם היו עולים לשלב האחרון והיא היתה עפה! בכל אופן - לדעתי היה לה יותר סיכוי מול לקס - הוא בכל זאת עצבן יותר אנשים... למרות שבאיחוד הוא היה ממש חמוד - כנראה בגלל שהוא הפסיק לתחמן! ברנדון גם היה ממש חמוד באיחוד! וקלי ממש אבלה... ולדעתי גם לינדסי התגלתה כחמודה אמיתית!

למעלה