טוב אז...................
|

טוב אז...................../images/Emo141.gif|

החלטתי להצטרף אליכם. אני אומנם בוחרת לחיות בחו"ל, רוצה להקים ולנהל חיים נטולי דת, נטולי לאום, מטולי השתייכות לכל דבר למעט עצמי( נשמע אגואיסטי, אבל בעיני זה לא ואני מאמינה שאילו כולנו היינו נאמינים לעצמינו ולא לכל מיני סיסמאות חיצוניות, הכול היה טוב יותר).. חשוב לי עם זאת להישאר בקשר עם התרבות, השפה, האנשים שהמכנה המשותף שלי איתם זו ה"ישראליות" , המנטליות המיוחדת במינה. אני חלק מזה, וזה חלק ממני. החלטתי להצטרף אליכם. עכשיו תריכים לבוא הבלונים והפרחים ..נכון? תהיו נחמדים ותתנו לי תחושה שאני רצויה???? יומטוב!

forglemmigej

New member
ברוכה הבאה

אצלנו אין חוקים, איש באמונתו יחיה, ופני הפורום כפני האומה... בהזדמנות זו חג אביב שמח.

een ogenblik

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo65.gif

(ביקשת בלונים ופרחים, אז הבאתי אותם למסיבת קבלת הפנים.)

ועוד דבר...

לגבי מנטליות משותפת, שפה וכו'... כשכתבי את זה חשבתי על כך שלמעשה- אני תופסת ישראלים שחיים בחו"ל כבעלי מין מנטליות ביניים משותפת, התמודדיות משותפות וכו'.עד היום התעסקתי כאן רק בפורומים של נושאים ספציפיים אחרים ואף פעם לא חשבתי שפורומי חו"ל יכולים לתרום לי משהו. אחרי המקרה הזה והתכתובת שנוצרה- אני משוכנעת שכן. יאללה נו, בלונים..??

blixgirl

New member
ברוכה הבאה../images/Emo65.gif

ועוד כמה
נעים להכיר בליקסי - סקוטלנד

berlinale

New member
../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo142.gif ../images/Emo20.gif

הצהרת הכוונות שלך: ממש באותו ראש כמוני ...

yosense

New member
בבירכת ברכים תבורכי../images/Emo24.gif

אם היה אייקון של ברך היית מקבלת. יוצא לי להרגיש שאת ממש סבבה, וגם הצהרת הכוונות ממש לרוחי. שני דברים כתוספת. העקרוני הוא שלטמי הגישה או כל גישה שמתפתחת פה היא חלק וחשוב ממה שאנחנו, ישראלים. ושצריך לפתוח את השיחה הזאת לכל הכיוונים. אנחנו עדיין שותפים למרות שנדמה שיש התגבשות והסתגרות של המסגרות בישראל.. וחוזרות החרמות הישנות והנשכחות. הפעם הדו שיח ימשך כי אין כפיה, באמת שאין.. למרות שיש רבים שמתרגלים אותה..אין בתרבות של הישראלים כפיה. אנחנו חופשיים. דבר שני שגם אם הרוב באירופה משתחלים בין השמיכות בשעות מקובלות, הנה אותי את יכולה לירט בשעות מאוחרות מאד. ברוכית הבאית עוד פרח יש בנמצא?
היי..תשמרי שלא יעופו לך הבלונים

../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifלכולם../images/Emo25.gif

ואם כבר..האם יש כאן אנשים באזור דרום גרמניה??

י ש1

New member
איזור היידלברג דרומי מספיק?

או שאתם יותר פרייבורגים, שוורצוואלדים?

שעתיים מהגבול האוסטרי ( מקסימום)

ואם לשייך, אז זה בערך אזור מינכן הייתי אומרת.

למעלה