טוף.. אני עונה כבר עכשיו...חחחח
מה נשמע? סבבילי! מה חדש? אמממ... תפוח בדבש! מה ישן? תפוח ביישן.. מה באמצע? שלישית האצבע
*בצחוק כמובן...חחח* מה את אומרת על כובעי מצחיה? מאוד חמודים! מה את אומרת על כובע צמר? מתה עליהם! לHIM יש כאלה הרבה *לסולן כאילו* מה את אומרת על אנשים קרחים? מתה עליהם!!! איזה חמוטים! כריס-קרחת שקסית! מה הצבע האהוב עלייך? שחווורררררררררררררררררר מה הצבע שאת אוהבת הכי פחות? וררררווווווווודדדדדדדדדדד וצהוב... הידעת ששנה שעברה עשיתי עבודת חקר גדולה על צבעים ואני יכולה להגיד לך אילו אסוציאציות מתעוררות אצל רוב בני האדם כשהם שומעים את שם הצבע שאת אוהבת או שם הצבע שאת שונאת? יפה יפה! איזה נחמד זה!!!! יא תנתחי אותי? את הצבע שלי את מייחסת חשיבות לצבעים? כה... שחור-יפה ורוד- איכס מה הצבע הדומיננטי ביותר בארון הביגוד שלך? שחור, כחול (מה זה דומיננטי? שיש לי הרבה ממנו? אם כן אז שחור וכחול..) איזה מוסיקה מייצרים גוד שארלוט? היתי אומרת פאנק רוק, אבל בילינה לא אוהב שאומרים שהם להקת פאנק אז אני אגיד גראנצ' (נראה לי...) רוק..חחח... איזה מוסיקה את אוהבת בכללי? את ג"ש... אני הכי אוהבת אותם... ומוזיקה דומה, אני אוהבת גם להקות כמו נירוונה, כמה שירים של סליפנוט, וכאלה אני מגווונת... אם הייתי נותנת לך לבחור 3 הופעות של 3 להקות שונות- איזה היית בוחרת לקבל כרטיס אליה? ג"ש, נירוונה, HIM איך הכרת את גוד שארלוט? MTV... לייף סטייל יש לך פוסטרים שלהם? אם כן, כמה? כהההההההה 4קטנים ואחד גדול ואיזה 2 בינוניים לא תלויים עדיין מקצוע אהוב? מדעים מקצוע שנוא? תנ"ך, מורשת (קרב), ג"ג אני הכי שונאת! מורה אהוב/ה? אין איכס! מורה שנוא/ה? הרבבההה כמאט כולם! חבר/ה טוב/ה? מרינה הכוסית וג'ניה הפצצה !!! חבר/ה לכיתה שאת לא מסוגלת לשבת איתה 5 דקות בלי להתחיל לשאול את אלוהים בלב מה עשית שהוא הכניס אותך לכזאת צרה? טל...חחחחחח היא מדברת מהר... את מודעת לעובדה שאני כותבת שאלות למענך במקום ללכת לישון? איזה חמוטה!!!! לוב יו !!! את יודעת שאני ניסיתי לגרום לך להרגיש חשובה עכשיו? איזה מאאאאאגנב *אני לא פקצה!* הצלחתי? כככןןןן
תודעעעעעעע יש לך פירסינגים? כה אם כן אז איפה, ואם אין אז איפה את רוצה? יש בטבור רוצה בגבה חשבת על לעשות קעקוע? כה את תעשי? אם כן אז של ג"ש... מה דעתך על אנשים שמקעקעים את כל הגוף שלהם כמו בנג'י? החלטיים... שיעשו מה שבראש שלהם! אני אוהבת אותם גם ככה! החיצוניות זה לא הכל! מה דעתך על אנשים שצובעים את השיער בכל צבעי הקשת ומסתובבים ברחוב מלאי פוזות? חחח.... אנשים מצחיקים.. יש לי חברה כזאת... כמו שאמרתי אני אוהבת את האנשים שמעיזים!!! מה דעתך בכללי על פקצות-מתלהבות-עם-חיים-שטוחים-שהצרה-הכי-גדולה-שלהן-היא-שהאח-של-החבר-שלהן-יותר-שווה-ממנו? מוות! לינץ! כת השטן! מה דעתך בכללי על פריקים שלא שמים זין על אנשים כמו הפקצות-מתלהבות-עם-חיים-שטוחים-שהצרה-הכי-גדולה-שלהן-היא-שהאח-של-החבר-שלהן-יותר-שווה-ממנו והחברים והחברות שלהן? אני מאוהבת בהם!!!!!!! יש לנו בעיר 2 פריקים רשיים! נו בלאט איך שכותהים אתך זה!!! אני יכולה לדבר איתם שעות! איזה מושלמייםםם! אוהבת לראות סרטים? כה אוהבת לצפות בהצגות? כה אוהבת לקרוא ספרים? רק ה"פ אוהבת את השפה העברית? כה, רק שיש חוסר בקללות.... אוהבת את השפה האנגלית? כה.. אני מבינה אותה לא רע... אוהבת את השפה הצרפתית? לא ממש אוהבת את השפה היפנית? מאוד! אוהבת את השפה האיטלקית? "טרה נוסטרה" "טוני שלי טוני" חחחחחחחחחחחח ואת הפורטוגזית? לאאא והספרדית? כהההה והגרמנית? אינצ דרנייצ מזכיר לי רמשטיין! -מספיק- לא. -כן- אבל... -סתמי. מספיק.- טוב... אורלי הפיצול אישיות שלי אומר לי ללכת... רק כמה שאלות אחרונות- היה לך נחמד? מאוט
היה לך מצחיק?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה לך משעמם?
בטח שלא!!!!!!!!!!!!!!!!!! נכון שההומור שלי רדוד?
לא! ואפילו אם כן! אז סבבות לתותבות! רוצה עוד? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן !!!!!!!!!!!!