טוב אז...

EleVaTioN

New member
טוב אז...../images/Emo129.gif

כמידי יום רביעי (שעבר לפני יומיים
, צר לי
) שרשור שאלות
הפעם נשאל את אורלי - BillysGirl קדימה, לשאול

just jenny

New member
בלעט תפוזונע!

אז מה שרציתי לכתוב: שאלות:
מה המצב?
בת כמה את?
מאיפה?
את מתחפשת בסוף לבנג'י? :p
מתרגשת לקראת פורים?
מהו החג הכי אהוב עלייך?
שבתת?
מתרגשת להיות ה"נשאלת"
חח טוף.. אינלי יותר מה לשאול.. מקווה שנהנת =]

BillysGirl

New member
עונההההה ../images/Emo9.gif

מה המצב? סבבילי בת כמה את? עוד חודשיים 15 מאיפה? פ"ת את מתחפשת בסוף לבנג'י? :p לא... מתרגשת לקראת פורים? מאוד!!! מהו החג הכי אהוב עלייך? סילבסטר
שבתת? לא בדיוק... מתרגשת להיות ה"נשאלת" : מאווד!

yardenbm

New member
אממ שאלות

לא ממש מכירה אותך אזי אני סתם מחרבשת
בת כמה?
מה הכי עושה לך את זה בבנים?
איך היית מגדירה את דעותיך שמרניות או ליברליות?
באיזה יד כותבת?
מה הכי אוהבת לעשות בזמנך הפנוי?
תני דוגמא לדבר ספציפי שהיית עושה בכדי לפגוש את בילי:
מי הבן אדם הכי חשוב לך בעולם
מה המאכל הכי אקזוטי לטעמך?
איך היית מגדירה את האופי שלך? תודי שאת רוב השאלות הנ"ל לא שאלו אותך עדיין אה איזה מקוריות!!!

BillysGirl

New member
שוב עונעעעעעע

בת כמה? כמאט 15 מה הכי עושה לך את זה בבנים? שיער שחור ןעיניים כחולות
איך היית מגדירה את דעותיך שמרניות או ליברליות? אניי לא טובה בשאלות קשות! באיזה יד כותבת? ימין מה הכי אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? מממממ..... הרבההההההה תני דוגמא לדבר ספציפי שהיית עושה בכדי לפגוש את בילי: קעקוע, טסה אליו... הרבה... מי הבן אדם הכי חשוב לך בעולם: האנשים שקרובים אלי.... מה המאכל הכי אקזוטי לטעמך? חילזון
איך היית מגדירה את האופי שלך? נחמדה....חחחחחח....

®NuLy®

New member
שאלות שאלות

טוב אז....
איזה שיר של ג"ש את הכי אוהבת?!
חוץ מג"ש מה את עוד שומעת?!
מה את לא סובלת לשמוע?!
קונה או צורבת?! אמממ זהו לא עולה לי כרגע מה עוד לשאול

BillysGirl

New member
ושובבבבבבבבבבבבבבבבב

איזה שיר של ג"ש את הכי אוהבת?! כולם! אחד אחד!!! חוץ מג"ש מה את עוד שומעת?! רשימה?????????????? יותר מדי.... בעיכר סוג מוזיקה כזה או דומה... מה את לא סובלת לשמוע?! מזרחיית
קונה או צורבת?! ג"ש: קונה השאר צורבת...

Naite8

New member
שואלת

נמממממ הנה השאלות המשוגעות שלי 1. ראית פעם עכבר אמיתי? 2. היו לך פעם כינים? 3. איזה תוספת את אוהבת על הפיצה שלך 4. הילארי/ אני/ לינדסי/ אפחת 5. כשאני יהיה מלכה מה את תיהיי? 6. כמה פעמים ביום את הולכת לשירותים 7. איך את מעדיפה את הנייר טואלט בשירותים שהוא כלפי מעלה או כלפי מטה שאת מושכת.. 8. מה את הכי שונאת בעולם? 9. מה את הכי שונאת בעצמך? ומה הכי אוהבת 10. מעשנת/ שותה? 11. יש לך עגילים היכנשהו?! חחהחה 12. ביסלי/במבה? אינלי עוד.. אוף תעני על הכל ברור?! יופי.. חח :)

BillysGirl

New member
עונה

. ראית פעם עכבר אמיתי? 2 מתים 2. היו לך פעם כינים? כה....
3. איזה תוספת את אוהבת על הפיצה שלך: טונה ותירס 4. הילארי/ אני/ לינדסי/ אפחת : את
5. כשאני יהיה מלכה מה את תיהיי? אשתו של בילי! 6. כמה פעמים ביום את הולכת לשירותים: לא סופרתי היום...חחחח 7. איך את מעדיפה את הנייר טואלט בשירותים שהוא כלפי מעלה או כלפי מטה שאת מושכת.. :
כלפי מטה.... 8. מה את הכי שונאת בעולם? מזרחית.... 9. מה את הכי שונאת בעצמך? ומה הכי אוהבת: שונאת- אף אוהבת: את זה שאני שונה מכולם!!!!!!!!!!!! 10. מעשנת/ שותה?
11. יש לך עגילים היכנשהו?! חחהחה : כן, בטבור, ובאוזניים 12. ביסלי/במבה? אני אוהבת לאכול
הכל

י bLaCkY י

New member
שאלות .

איזה מזל את ?
את מרגישה שיש לך מזל ?
יש לך חבר ?
מה הסמיילי האהוב עלייך ?
נכון שהשאלות מטומטמות ?
פשוט אין לי מה לשאול ...
מה המאכל הכי שווה ?
מה לא תעשי בחיים - גם אם זה בשביל להתחתן אם בילי ?
את מודעת לכך שבר חושבת שבילי מכוער ?
את לא צריכה להרביץ לה ... אני דואגת לזה ...
מה הכישרון המיוחד שלך ?
זהו ..נמאס ... עוד כמה למזכרת -
יש לך מושג מי אני ? (מקווה שכן) ?
יש לך מסן / אייסי ? זהו . בי .

BillysGirl

New member
תשובות....

איזה מזל את ? טלה את מרגישה שיש לך מזל ? לא היום
יש לך חבר ? ושוב, המזל, לא היום.... חחחחח מה הסמיילי האהוב עלייך ?
נכון שהשאלות מטומטמות ? לא!!!! פשוט אין לי מה לשאול ... אני עדיין אוהבת אותך! מה המאכל הכי שווה ? תות
מה לא תעשי בחיים - גם אם זה בשביל להתחתן אם בילי ? אתאבד
את מודעת לכך שבר חושבת שבילי מכוער ? מהההה????? איך אפשר???? את לא צריכה להרביץ לה ... אני דואגת לזה ...
מה הכישרון המיוחד שלך ? ממממ.... להיות מוזרה... מממ.... לא יודעת... זהו ..נמאס ... לא נורא עוד כמה למזכרת - יש לך מושג מי אני ? (מקווה שכן) ? כה... כאילו אני רואה את התגובות שלך, אני מקווה *ומאיימת* שתבואי למפגש ונכיר יותר טוף !~!! יש לך מסן / אייסי ?כה... ICQ:241630988 מסן אני לא זוכרת....

SomeTwo

New member
היייי!!!!!! מכפישים את שמי!

לא אמרתי שהוא מכוער!!!
אמרתי שהוא נראה הרבה יותר טוב כשהיה לו שיער יחסית ארוך... ועכשיו הוא נראה כמו הומו...
אל תרגמו אותי... יש בזה שמץ של אמת. חוצמזה... זה ממש לא מזיז לי המראה... גוד שארלוט לא להקה של אנשים יפים, היא להקה של אנשים מוכשרים. בגלל זה, אני לפחות, מעריצה אותם. איריס, נא לא להכפיש את שמי שוב.
|נעלב| מחר טיול שנתי
|חוזר ביום שישי|

vicki H

New member
שאלות..

1.נכון שאין לך מושג מי אני...?חח 2.מה החלום הכי מפחד שחלמת פעם? 3.מה החלום הכי טוב שחלמת פעם? 4.אחים/אחיות? 5.התגובה הראשונה שלך ..אם היית רואה את בילי? 6. מה הפריט לבוש הכי מוזר בארון שלך..או פריט בחדר בכלל?חח 7. יש חיות בבית? וזהו..חח zZzZzZzZz עייפה..אאאאאהה

BillysGirl

New member
==>

1. שהמשפחה שלי תהייה בסדר! 2. לפגוש את ביייייייייייייייילללללללללללללללליייייייייייייייייי

BillysGirl

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo153.gif איזה כיף להיות הנשאלת!1!

.נכון שאין לך מושג מי אני...?חח... אני אכיר אותך!!!! 2.מה החלום הכי מפחד שחלמת פעם? שחוטפים אותי! 3.מה החלום הכי טוב שחלמת פעם?בילי! 4.אחים/אחיות? אין.... 5.התגובה הראשונה שלך ..אם היית רואה את בילי? אני ואנה כבר חשבנו על זה! "אנה! זה בילי!!!!!!!!!!" איפה????" "הנה" אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בילי בילי!!!!! וי לוב יו!!!!! סו מאצ! תחתום לנו על כל הבגדים!!!!! למה אתה כזה מושלם????? אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה בעיכרון מה שיקרה.... 6. מה הפריט לבוש הכי מוזר בארון שלך..או פריט בחדר בכלל?חח גוש עובש 7. יש חיות בבית? כה! ריצ'י הכלבה שלי!!! וזהו..חח zZzZzZzZz עייפה..אאאאאהה--- ספרי לי על זה...חחחח....

למעלה