טוב אז שרשור הכרות :

שלומלום

אני מעיין, אזור חדרה בת 18 (עוד מעט חצי) מתגייסת למודיעין בפברואר, מחכה שזה כבר יגיעה... בנתיים אני מעבירה את הזמן בעבודה עם ילדים קטנים וחמודים.

LITI789

New member
הלו!

ליטל בת 18 מהצפון מעבירה את הזמן בעיקר בעבודה. וסופי שבוע (כי זה לצערי זה מתי שיש לי חופש וגם זם לא תמיד) עם חברים. גיוס -נובמר כרגע זה 13-11.

דללה

New member
היי ../images/Emo9.gif

שני, 18.5, ר"ג, אוהבת מוזיקה, לרקוד, לקרוא.. התגייסתי לפני חודשיים למודיעין ואני מעדיפה שלא לספר בפורום מה אני עושה

Bleed for Me

New member
היי

אני דניאל,בת 18.4 מהמרכז..מתגייסת למשרד הביטחון ב14.11 (יעני עוד 3 שבועות..) אוהבת סרטים,מוזיקה וצילום ומעבירה את הזמן במנוחה

ווינגז

New member
אז שלום ../images/Emo3.gif

אני יעל, בת 18 וחצי מחיפה. אוהבת בע"ח, צילום, מוסיקה, קריאה ועוד כל מיני (אבל זה נשמע יותר מידי כמו מודעת היכרות ואין לי כח
). מתגייסת בדצמבר לדובר צה"ל.

The Fantasy

New member
המ

אני דנה, 18 וחצי מקרית אתא, אוהבת לשמוע מוזיקה ולשיר ואמ כל דבר אחר שאנשים בגיל שלנו אוהבים לעשות חח ווהתגייסתי לפני חודש לבק"שית בחיל הים

shame on you

New member
מחרתיים אני עוזבת את הפורום הזה לסדירים ../images/Emo3.gif

אז אין לי כוח להתפקד בשביל יומיים.....

karin40

New member
אני בת 18.7

מתגייסת בדצמבר למודיעין ועד אז אני מעבירה את הזמן בעבודה/יציאות/ טיולים וכמובן בשעמום מוחלט...... שיהיה לנו גיוס קל!!!!!!!!!!!!!!!!

anati17

New member
שלום-חדשה

אני עינת,בת 18 מת"א-מתגייסת ב-16 לדצמבר לכל"צ. אוהבת לשמוע מוזיקה,לעשות קניות ולצאת עם חברות/ים לפאבים/סרטים.

S h r i k y

New member
חדש פה ../images/Emo13.gif

אסף :] בן 18, מתגייס במרץ. חי''ר כלשהו.. כנראה גולני/נח''ל... כמובן שננסה לפלס''רים... כרגע נמצא בחופשת מולדת בארץ.. בגדול כבר 3 חודשים עובד בפינלנד ( במכירות של מוצרי ים המלח ) וחוזר לשם עוד שבוע. סתם היה נראה לי פורום נחמד להצטרף אליו :]

למעלה